Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2014

“Πασοκοι” το 73% της Χρυσης Αυγης! Ρεζίλι των σκυλιών το Mega.

20140218-095427.jpg
Απο το “λεφτα υπάρχουν” στο “να ξεβρωμίσει ο τόπος”! Έπεσαν τα σαγόνια των νταβατζήδων μόλις είδαν τα αποτελεσματα και διαπίστωσαν οτι πρόκειται για δικα τους παιδια και οχι για ναζι απο το διάστημα.
Κοινώς, το πελατολόγιο του ΔΟΛ και του Μπόμπολα ειναι η πλειοψηφία των ψηφοφόρων της Χρυσης Αυγης. Για να το πουμε πιο απλα, εαν η χρυση αυγη ειναι εγκληματικη οργάνωση, τοτε φυλακη θα πρεπει να πανε οι
Πρετεντερηδες που έστειλαν εκεί τον κόσμο.
Χαμηλού εισοδήματος και άνδρες είναι στη συντριπτική πλειοψηφία τους οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής, σύμφωνα με δημοσκόπηση της GPO για το Mega.
Συγκεκριμένα, όπως προκύπτει από τη συγκεκριμένη δημοσκόπηση, σε ποσοστό 63% οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής είναι χαμηλού εισοδήματος
και κατά 67% είναι άνδρες. Oσον αφορά τις ηλικίες των ψηφοφόρων του ακροδεξιού μορφώματος, όπως προκύπτει από την έρευνα της GPO, το 43% είναι ηλικίας 25 με 39 ετών, το 24% από 40 έως 50 ετών και το 15% από 55 έως 64 ετών. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής αυτοπροσδιορίζονται, σε ποσοστό 38,3%, ως κεντροαριστεροί και σε ποσοστό 35% ως κεντρώοι.

Στο ερώτημα «πού πιστεύετε ότι οφείλονται τα υψηλά ποσοστά που καταγράφει η Χρυσή Αυγή στις Δημοσκοπήσεις, παρά το χαρακτηρισμό της ως εγκληματική οργάνωση;», η συντριπτική πλειοψηφία (77,3%) απαντά «στη δυσαρέσκεια των πολιτών από τη συνεχιζόμενη οικονομική κρίση». 
olympiada

Δεν υπάρχουν σχόλια: