Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ και Χ.Α. ο Φαήλος ψηφίζει... Κορυδαλλό! (BINTEO)

από την εκπομπή
«Πάντως, εγώ ψηφίζω στον Κορυδαλλό…» απάντησε ο χιουμορίστας… Φ. Κρανιδιώτης, εκθέτοντας για μια ακόμα φορά και τον πρωθυπουργό, αλλά και την ίδια, την παράταξη που εκπροσωπεί ”


Ο απόλυτος εκφραστής της θεωρίας των δύο άκρων Φαήλος Κρανιδιώτης, σύμβουλος του πρωθυπουργού Αντ. Σαμαρά, αποφεύγει να απαντήσει στην ερώτηση του δημοσιογράφου Κ. Καλογράνη, στο κανάλι «Ε», για τη θέση που θα κρατήσει στο β' γύρο των δημοτικών εκλογών, αν έχει να επιλέξει μεταξύ του Γ. Σακελλαρίδη και του Η. Κασιδιάρη «Πάντως, εγώ ψηφίζω στον Κορυδαλλό…» απάντησε ο χιουμορίστας… Φ. Κρανιδιώτης, εκθέτοντας για μια ακόμα φορά και τον πρωθυπουργό, αλλά και την ίδια, την παράταξη που εκπροσωπεί.
Η κυβέρνηση οφείλει να πάρει θέση για την κάλυψη που προσφέρει μέσω των εκπροσώπων της, στη Χ.Α. Ο κος Σαμαράς συμφωνεί με τις απόψεις του συμβούλου του; Η αξιωματική αντιπολίτευση αυτής της χώρας είναι ταυτόσημη με τους νεοναζί; Σε ενδεχόμενη αναμέτρηση ΣΥΡΙΖΑ - Χ.Α., η Ν.Δ. υποστηρίζει τη Χ.Α.;
Δυστυχώς για τον κο Φαήλο, τον σκοταδισμό και την ακροδεξιά που εκπροσωπεί, όχι απλά θα περάσει στο β' γύρο ο  Γ. Σακελλαρίδης, αλλά η επιλογή ενός νέου και άφθαρτου ανθρώπου, θα σημάνει την ελπίδα και την αισιοδοξία για την αλλαγή σελίδας μιας ολόκληρης χώρας.

Σχόλιο Χάρρυ Κλυνν: Εγώ πάντως Φαύλε Κρανιδιώτη θα σε συμβούλευα να ψηφίσεις «Δρομοκαΐτειο»



1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕ. ΠΑΡΤΟ ΧΑΜΑΠΑΡΙ