Σάββατο 22 Φεβρουαρίου 2014

Το stand up comedy του συλλόγου Ελλήνων αποφοίτων του Χάρβαρντ




papandreou-harvard-570-800x533


Συγγνώμη, αλλά είναι αναμφίβολο ότι κάτι δεν πάει καλά με τον σύλλογο Ελλήνων αποφοίτων του Χάρβαρντ! Διότι διαβάζω ότι προσκάλεσε χθες τον Γεώργιο Β΄ των Παπανδρέου να τους κάνει διάλεξη με θέμα «Μετά το Μνημόνιο τι;» Μα είναι σοβαρά πράγματα αυτά;
Αλλο πράγμα να τον καλούν στο Χάρβαρντ να τους μιλήσει για τις εμπειρίες του και τελείως διαφορετικό να τον καλούν εδώ.
Σας προτείνω να το σκεφθείτε ως εξής: α) Είσαι Ελληνας και άρα ξέρεις τι γίνεται στη χώρα. β) Εχεις σπουδάσει στο κορυφαίο πανεπιστήμιο του κόσμου, άρα είσαι κατά τεκμήριο άνθρωπος με καλό μυαλό.
Και, παρόλα αυτά, έχεις ανάγκη να ακούσεις τον Γιώργο να σου πει τι σκέφτεται να κάνουμε μετά το Μνημόνιο; Είτε δεν ζεις σε αυτή τη χώρα είτε δεν έχεις σπουδάσει στο Χάρβαρντ (μπορεί στο Χάουαρντ…)
Βλέπετε εσείς άλλη εξήγηση;
Νόμιζα ότι εδώ είχε τελειώσει το σημείωμα, αλλά επιστρέφω έπειτα από λίγα λεπτά, διότι, ναι, σκέφθηκα μια άλλη εξήγηση: ότι ο σύλλογος Ελλήνων αποφοίτων του Χάρβαρντ διοργανώνει φεστιβάλ stand up comedy, αλλά δεν το λέει, γιατί αν το έλεγε ο Γιώργος δεν θα ερχόταν…
Ο Φαληρεύς
Η ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ

ΣΧΟΛΙΟ ΧΑΡΡΥ ΚΛΥΝΝ:



ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΚΟΜΑ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΕΝΑΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕ ΣΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ!
ΕΝΑΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΜΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Σ’ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ;


ΟΣΟ ΓΙΑ 'ΣΑΣ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ ΤΟΥ ΧΑΡΒΑΡΝΤ, ΝΑ ΠΑΤΕ ΝΑ Γ@Η#ΕΙ$Ε, ΤΣΟΓΛΑΝΙΑ...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

δεν εχει παρει ποτε πτυχειο η οτι αλλο απο το χαρβαρντ


εκτος αν του χαρισαν κανα τιμητικο προσφατα, αλλα και παλι honorary δεν ειναι πτυχειο