Κυριακή 21 Δεκεμβρίου 2014

«ΑΣΤΡΑΨΕ ΚΑΙ ΒΡΟΝΤΗΞΕ» ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ Ο ΤΣΙΠΡΑΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΕΛΙΔΑ


Δεκτός με χειροκροτήματα από ένα ενθουσιώδες κοινό έγινε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στην Κοζάνη.
Ο κ. Τσίπρας εξέφρασε την πεποίθηση ότι η χώρα μας θα κάνει τη μεγάλη στροφή, τονίζοντας πως ο ΣΥΡΙΖΑ δεν περιμένει απαθής να πέσει το ώριμο φρούτο.
Όπως τόνισε ο κ. Τσίπρας η Ελλάδα θα αφήσει πίσω της τη μιζέρια, λέγοντας με νόημα πως «αυτοί διχάζουν και γκρεμίζουν, ενώ εμείς ενώνουμε και χτίζουμε σε στέρεες βάσεις».
Ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης αναγνώρισε πως η Ελλάδα βρίσκεται σε μία κρίσιμη στιγμή. Ο κ. Τσίπρας διερωτήθηκε, «θα συνεχιστεί ο δρόμος των μνημονίων και της
καταστροφής, με τα προαπαιτούμενα που έχουν δεσμευτεί; Θα καταργηθεί το ΕΚΑΣ, θα μειωθούν κι άλλο οι συντάξεις, θα αυξηθεί κι άλλο ο ΦΠΑ στα φάρμακα; θα συνεχιστεί κι άλλο αυτός ο κατήφορος ή θα γυρίσουμε σελίδα;
Αναφερόμενος στην υπόθεση της απόπειρας χρηματισμού του Παύλου Χαϊκάλη, ο κ. Τσίπρας υπογράμμισε πως «ότι κι αν κρύβει αυτή η βρωμερή υπόθεση, πρέπει να επισημάνουμε πως έπραξε το καθήκον του.
«Ειδοποίησε από τη πρώτη κιόλας στιγμή τη δικαιοσύνη, η οποία έστω και τώρα πρέπει να κινηθεί ταχύτατα για βγούμε από το βούρκο. Έπραξε το καθήκον του και στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Αποδεικνύοντας ότι σε αυτόν τον τόπο δεν είναι όλα ίσιωμα», είπε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ.
«Όσοι νόμιζαν πως οι βουλευτές δεν θα αποφασίσουν με βάση τη συνείδησή τους έκαναν τεράστιο λάθος. Όσοι νόμιζαν ότι η αξιοπρέπεια έχει κοστολογηθεί και αγοράζεται, έκαναν τεράστιο λάθος. Οι βουλευτές όσες μεθοδεύσεις και πιέσεις κι αν τους ασκήσουν κάποιοι, θα πράξουν σύμφωνα με τη συνείδησή τους. Όποια κι αν είναι η επιλογή τους. Και φυσικά δεν θα υιοθετήσουμε γενικεύσεις, δε το κάναμε ποτέ, οι οποίες αδικούν βουλευτές.
Βλέπουμε όμως ότι ορισμένοι στη προσπάθειά τους να απομονώσουν το ΣΥΡΙΖΑ από τους συμμάχους του, έχουν την αξίωση να μας υπαγορεύσουν και ποιους θα βάλουμε ή δε θα βάλουμε στα ψηφοδέλτιά μας.
Τους απαντώ λοιπόν:
Τις συμμαχίες, τις συνεργασίες και τα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ, θα τα αποφασίσει ο ΣΥΡΙΖΑ. Δεν θα τα αποφασίσουν ούτε οι αντίπαλοι του ΣΥΡΙΖΑ. Ούτε πολύ περισσότερο η ίδια η διαπλοκή και οι παρατρεχάμενοί της. Τελεία και παύλα.
Ο Αλ. Τσίπρας έδωσε το στίγμα της νέας κυβέρνησης:
«Η δική μας κυβέρνηση, η δική σας κυβέρνηση, θα είναι μια ομάδα από πρόσωπα νέα, δοκιμασμένα σε αγώνες, με βιογραφικό αφοσίωσης στην υπόθεση του λαού.
Θα είναι μια κυβέρνηση που θα αντιπροσωπεύει όλη την ευρύτητα, την πολυχρωμία, και το βάθος της λαϊκής βούλησης. Θα είναι μια κυβέρνηση στην οποία θα έχουν θέση πρόσωπα με γνώσεις, ικανότητες, αφοσίωση στο λαό και στην πατρίδα, κι ας μην ανήκουν στο δικό μας πολιτικό χώρο.

Θα είναι μια κυβέρνηση που θα δώσει χωρίς παραχωρήσεις τη μάχη για να απαλλάξει το κράτος από τη φαυλότητα, τη διαπλοκή, την αμειβόμενη τεμπελιά, τις κομματικές κουμπαριές, τη διαφθορά και τη σήψη».

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τις αστραπές και τις βροντές πρέπει να τις δούμε μετά τις εκλογές στην πράξη.Αυτές "στο μιλητό"
δεν λένε τίποτε. Μετά να δούμε πόσο
θ'αστράψει το παιδί.Μή βιάζεσαι Χάρρυ κράτα καί λίγα μπόσικα..

Ανώνυμος είπε...

"TA TPAΓOYΔIA KAI H IΣTOPIA ΘA ΓPAΦOYN TΩPA AΛΛOIΩΣ"

«Μια Bεβαιότητα Πλανιέται KAI YΠAPXEI Πάνω AΠO THN Ελλάδα: Πολύ ΣYNTOMA H XΩPA MAΣ θα EXEI EΛΛHNIKH KYBEPNHΣH !!! Κυβέρνηση THΣ MEΓAΛHΣ Λαϊκής Πλειοψηφίας. Κυβέρνηση Σωτηρίας με KENTPIKO KOPMO TON ΣΥΡΙΖΑ», τόνισε από την Αλεξανδρούπολη ο Αλέξης Τσίπρας, προσθέτοντας πως «H Aδιέξοδη ANΘEΛΛHNIKH KAI KAINΩNIKA BAPBAPH Πολιτική ΔEN EXEI MEΛΛON», όπως δεν έχουν η πιο TAΞIKH και BAPBAPH πολιτική που Eφαρμόστηκε ποτέ και η πολιτική που Mετέτρεψε Xώρες σε ΠEIPAMAτόζωα NEOφιλελεύθερων ΠEIPAMATΩN.

«Οι λογικές που βάζουν τις αγορές πάνω από τη δημοκρατία δεν έχουν μέλλον. Και είμαστε περήφανοι που η MEΓAΛH ΠAΓKOΣMIA AΛΛAΓH θα αρχίσει KAI ΘA EPΘEI AΠO THN EΛΛAΔA», συνέχισε

«Αυτές τις Hμέρες δεν Kρίνεται στη Βουλή η Eκλογή του "Προέδρου" της Δημοκρατίας. Κρίνεται AN θα μπούμε Bαθύτερα στο Tούνελ TOY EΘNIKOY ΘANATOY MAΣ !. Κρίνεται η δημοκρατία μας», τόνισε μεταξύ άλλων, ενώ σχολιάζοντας τις πολιτικές εξελίξεις είπε: «H Ρένα Δούρου βρήκε κονδύλι 3 εκατ. ευρώ για δωρεάν ρεύμα. Τρία εκατ. ευρώ, η προσφορά σε βουλευτή για να μείνουν λίγο ακόμα στις καρέκλες τους, για να διασωθούν, για να μην πάει ο τόπος σε εκλογές, για να μην μιλήσει ο λαός».

«Tι ΣYMπτωση (TYXAIA ;;) ! Στο περιστατικό της καταγγελίας για απόπειρα χρηματισμού, ο μεσάζοντας ήταν ANθρωπος του TPIγώνου της διαπλοκής», πρόσθεσε.

«Tο AMAρτωλό TPIγωνο που Xρεοκόπησε τη Xώρα πήρε για τον EAYTO του 70 δισ. ευρωπαϊκά κονδύλια. Αυτό το κέντρο EKANE το Kράτος, TON EΛΛHNIKO ΛAO, πελάτη του. Αυτό το Kέντρο σήμερα TPOMOκρατεί, παραπληροφορεί, εκβιάζει. Στήνει κόμματα. Διαλύει κόμματα. Διασπά κόμματα. Η διαφάνεια, ο έλεγχος, η δημοκρατία, είναι το δικό μας φάρμακο για την αρρώστια που λέγεται διαπλοκή», είπε ακόμη.

Οσον αφορά στις προειδοποιήσεις Στουρνάρα, ο κ. Τσίπρας σχολίασε: «Μόνο εδώ στην Ελλάδα υπάρχει ένας κεντρικός τραπεζίτης που μιλά για ανεπανόρθωτες βλάβες». «Kάποιοι στην Ευρώπη επιτέλους άρχισαν να καταλαβαίνουν», συνέχισε, λέγοντας πως «ο Γιούνκερ έκανε διευκρινιστικές δηλώσεις για να μας πληροφορήσει πως όταν μιλάει για ακραίους δεν εννοεί τον ΣΥΡΙΖΑ». (Σημ: O Γιούνκερ, EINAI BPΩMIKOΣ KAI ΣAΠIOΣ)
Ο EΠIκεφαλής της Aξιωματικής ANTIπολίτευσης, AKOMH, Eπιτέθηκε και στον κ. Σαμαρά, Yποστηρίζοντας πως «μόνο στην Ελλάδα Yπάρχει ένας πρωθυπουργός του καφενείου που μιλά για φυγή καταθέσεων».

«Σήμερα δεν υπάρχει κρυφή ατζέντα. Υπάρχουν τα προαπαιτούμενα και τα email/laeptop προς την Τρόικα. Δεν υπάρχει παραμύθι όπως η επαναδιαπραγμάτευση», τόνισε, προσθέτοντας πως «στην Αλεξανδρούπολη, κηρύσσουμε σήμερα ENA απλό KANONA: OI Aνθρωποι πάνω από τα κέρδη, τα τοκοχρεολύσια, τα spreads και τις αγορές».

ΔIOTI O ANΘPΩΠOΣ EINAI ANΘPΩΠOΣ KAI H ZΩH EINAI MIA ΣTAΘEPA AΞIA KAI EXEI MIA "ΣTAΘEPA" TON ΘANATO !!
------------------
Σημ.: THΣ AΛΛAΓEΣ ΣTO ANΩ KEIMENO THΣ EKANE O AYPIANOΣ YΠ.EΞ. TOY TOΠOY MAΣ THΣ XΩPAΣ MAΣ THΣ ΠATPIΔAΣ MAΣ !!! KAI BIBA MAΣ !!!!

Ανώνυμος είπε...

Καλά, μην σκίσει κανά καλσόν πες του, του Τσίπρα. Κράτα μικρό καλάθι Χάρυ...Μην νομίζεις και ο κόσμος με βαριά καρδιά τον ψηφίζει. Ας αφήσει τα καιρικά φαινόμενα και ας μας πει κάτι ουσιαστικό. ΛΟΓΙΣΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ του χρέους, το οποίο απαιτεί ο λαός σύσσωμος, θα κάνει ή θα αρχίσει πάλι τις βλακείες για κουρέματα και άλλες τέτοιες μπούρδες.

Ανώνυμος είπε...

Παιδί του συστήματος είναι κι αυτός...
κωλοτουμπας...τον προωθούσαν απο μικρό...
πολυλογάς και δεν έχει δουλέψει ποτέ του...
Οπότε..τι να μας πει παραπάνω απο αυτά που θα τρώει;;;