Δευτέρα 29 Δεκεμβρίου 2014

O Παπαδημούλης στην Φωλιά του Κτήνους!



Είναι περισσότερα από δύο χρόνια, στην διάρκεια των οποίων τοποθετήθηκα αρκετές φορές, πάνω στο ζήτημα της παρουσίας στελεχών του Συριζα, στα Γκαιμπελικά-Κιτρινορόζ και παντελώς Παραβατικά Κανάλια της χώρας!
Για μένα, το πλησίασμα της Υπαρκτής Τηλεόρασης από και σε Αριστερούς, συνιστά Ανήθικη Πρόταση και η Επαφή μαζί της Ανώμαλη και «Παρά Φύσιν» Σχέση!!
Με Θλίβει βαθιά η εικόνα των Στελεχών, που με γαϊδουρινή υπομονή, περιμένουν ώρα να δεήσει ο Συντονιστής να τους παραχωρήσει δύο λεπτά, κατά τα οποία Μάταια θα προσπαθήσουν να αρθρώσουν λόγο, υπό τις συνεχείς Διακοπές του ίδιου του Συντονιστή, συνεπικουρούμενου και απ’ Όλους τους Ομοτράπεζους!!
Πάντα πίστευα πως το καλύτερο πλησίασμα της Αριστεράς στην κοινωνία, για να Πληροφορήσει και να Ζυμώσει τις Θέσεις της, είναι το Πραγματικό!
Στους Τόπους Δουλειάς, Ψυχαγωγίας, Κοινωνικής συνεύρεσης, στο Πεζοδρόμιο.
«Και να μην εκμεταλλευτούμε τις δυνατότητες της τεχνολογίας;», θα με ρωτήσει κάποιος!
Φυσικά και να τις εκμεταλλευτούμε και το κάνουμε. Εκεί που μπορούμε να αναπτύξουμε ελεύθερα τα επιχειρήματα μας, με λόγο και αντίλογο, σε αυτιά ανθρώπων που θέλουν να ακούσουν και δεν μας χρησιμοποιούν σαν γαρνιτούρα και Άλλοθι της Ψεύτικης Δημοκρατικότητας τους!
Θα μπορούσαμε να το κάνουμε και Εκεί που τελειώνοντας ο Διάλογος, η εικόνα που θα μένει στο μυαλό του ακροατή, θα είναι η εικόνα ενός Αριστερού στελέχους, που έσπασε με Πάταγο την Επίπλαστη Πολιτισμένη κουβεντούλα, ανθρώπων που Τίποτα δεν είχαν να χωρίσουν ή την άλλη των Ανεγκέφαλων Επαγγελματιών της Πολιτικής που γκαρίζουν ταυτόχρονα, προσφέροντας κέρδη μόνο στο Κανάλι, με τα νουμεράκια τηλεθέασης!
Εκεί που τελειώνοντας η εκπομπή, Δεν θα μένει η εικόνα ενός Κακομοίρη Αριστερού, για τον οποίο θα συμπεραίνει ο ακροατής… «Δεν βαριέσαι! Ούτε αυτός είχε κάτι άλλο να πει!»
Πως; Μα όπως το έκανε ο Παπαδημούλης, το βράδυ της 23ης του Δεκέμβρη, στην Μπαταρισμένη ΜΕΓΚΑλη ναυαρχίδα και στο δελτίο ειδήσεων της καινούργιας Ιέρειας του Κίτρινου και του Ροζ, Μαρίας Σαράφογλου!
Κράταγε την Χειροβομβίδα απασφαλισμένη και την πέταξε στο κλείσιμο της συζήτησης, αφήνοντας άναυδους την Κλώνο της Τρέμη και τον γνωστό Ακροδεξιό Δημοκράτη, Δένδια!
Τι είπε; Μα αυτό που θα έπρεπε να λένε Όλοι οι Αριστεροί-όχι μόνο οι Συριζαίοι-που σέβονται τον εαυτό τους-κάθε φορά που βρίσκονται στην Φωλιά του Κτήνους!!
Ότι Ζει «παρά φύσιν» και Ανώμαλα, σε Βάρος της Κοινωνίας, Τρώγοντας τις σάρκες της και Ρουφώντας τον Αέρα της!!
Όλα αυτά χωρίς να πληρώνει φράγκο και Όχι μόνο!
Εμείς πληρώνουμε Ιερείς και Ιέρειες, για να Διαστρεβλώνουν την αλήθεια και να βυσσοδομούν ενάντια στα συμφέροντα της Μεγάλης Πλειοψηφίας της Κοινωνίας!!
Τους πληρώνουμε μέσω Θαλασσοδανείων, για να καταφέρονται εναντίον του Κράτους, του οποίου είναι οι Κορυφαίοι Τρόφιμοι!!
«Μα είναι δυνατό να λέτε τέτοια πράγματα, εδώ που είστε φιλοξενούμενος;», μπόρεσε να ψελλίσει η Σαράφογλου, αφού κατακάθισε ο κουρνιαχτός, μετά την έκρηξη της χειροβομβίδας!
Φιλοξενούμενη είσαι εσύ, Μαρία Σαράφογλου! Φιλοξενούμενη του Ελληνικού Λαού, που σε πληρώνει αδρά από την εποχή της ΕΡΤ για να είσαι Φερέφωνο των Κυβερνήσεων, μέχρι σήμερα που συνεχίζει να σε πληρώνει αδρά, για να είσαι….Φερέφωνο των Κυβερνήσεων και του Κτήνους που τις στηρίζει!!
Ο Παπαδημούλης έδειξε τον δρόμο! Γαλιφιές και ευγένειες με τους Υπεύθυνους της Κόλασης μας, είναι Απαράδεκτες!
Δείξτε τους πως η Νομιμότητα και η Δημοκρατία θα αποκατασταθούν!
Είναι ο μόνος σοβαρός λόγος για να προσέρχεσθε στη Φωλιά του Κτήνους!
Που ξέρετε; Μπορεί έτσι να θυμώσουν και να μην σας ξανακαλέσουν, ώστε να ηρεμήσει και ο Καϊστριώτης!

ΥΓ: Έξω από το μέγαρο Μαξίμου, είναι ένας Κακομοίρης με το χέρι απλωμένο. Μη δώσετε όλα τα κέρματα στα κάλαντα! Όποιος μπορεί ας περάσει μια βόλτα από κει και ας κάνει την καλή πράξη, Μέρες που είναι και ο Θεός της Ελλάδας θα σας το ανταποδώσει!
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: