Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

ΣΟΒΑΡΗ ΕΤΑΙΡΙΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΩΝ Η METRON ANALYSIS!

Να σας θυμίσω μόνο τι προέβλεπε παραμονές Ευρωεκλογών:

Στην τελική ευθεία για τις ευρωεκλογές η Νέα Δημοκρατία ανακτά προβάδισμα έναντι του ΣΥΡΙΖΑ με ένα σημαντικό τμήμα των ψηφοφόρων οι οποίοι δηλώνουν μεν αναποφάσιστοι, αλλά όλα δείχνουν ότι τελικά θα κρίνουν το τελικό αποτέλεσμα.


Περνάει μπροστά η ΝΔ και στις ευρωεκλογές


Το κυβερνών κόμμα της Νέας Δημοκρατίας, σύμφωνα με τα ευρήματα της δημοσκόπησης της Metron Analysis, δείχνει ότι τρεις σχεδόν εβδομάδες πριν από τις ευρωεκλογές βρίσκεται μπροστά στην πρόθεση ψήφου καθώς στην εκτίμηση ψήφου


Ο Στράτος Φαναράς
Ο ΜΕΓΑΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΦΑΝΑΡΑΣ ΤΗΣ METRON ANALYSIS

Δε μου λες φιλαράκι, κλείνει η ψαλίδα; Σε λίγο θα έχει μια απόσταση ασφαλείας μία περίπου ποσοστιαία μονάδα! Έτσι δεν είναι;
Δεν πας καλύτερα σε κανένα βουνό να κόβει ξύλα ρε φίλε... Άντε δίνε του, μας κούρασες φίλε...Ευτυχώς που μας κάνεις και γελάμε λίγο...

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Οι δημοσκόπησεις δε μας ακουμπάνε καθόλου, ο κόσμος είναι τρελαμένος, στις εκλογές θα πάθουν ότι έπαθε ο Δράμαλης στα δερβενάκια, αυτό είναι το μόνο σίγουρο!!!!

Ανώνυμος είπε...

Ούτε να κόβει ξύλα δεν κάνη.
Κοπρίτες.

Ανώνυμος είπε...

σε λιγο θα βγάζουν πρωτη την ΝΔ
αφου το μυριστηκε και ο ΣΑΧΛΑΜΑΡΑΣ
στην τελευταία ομιλία του

Ανώνυμος είπε...

ΠΩΣ ΤΥΧΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΟΕΙΔΗ, ΕΧΟΥΝ ΛΑΜΠΕΡΗ ΓΚΑΡΑΦΛΑ;
ΒΛΕΠΕ ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ, ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ, ΔΗΜΑΣ, Κ.Λ.Π.
ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΗΣ ΓΚΑΡΑΦΛΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΓΚΑΡΑΦΛΙΑΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ.

Ανώνυμος είπε...

Μήπως πρίν μιλήσεται κύριε Κλύνν, να πέρναται τα χάπια σας και ένα ζεστό τσαγάκι..; φτάνει, αποσυρθήται επιτέλους, είστε πλέον μεγάλος και η νεότερες γενιές σίγουρα ξέρουν καλύτερα απο εσάς τι θέλουν, γιατί και πως. Σπίτι λοιπόν με τη Χαρίκλεια.

Ανώνυμος είπε...

Μήπως πριν γράφατε ειρωνικούς ,άνευ ουσίας εξυπνακισμούς , να μαθαίνατε λίγο ορθογραφία;
Αφήστε τις συμβουλές γιατί είναι ανορθόγραφες. Με πάνω από μία έννοια.

Ανώνυμος είπε...

στον προ προηγουμενο
ο ΜΟΥΡΟΥΤΗΣ ΠΟΣΑ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ?

Ανώνυμος είπε...

Και γνώμη έχουν και ειδήμονες το παίζουν, ανορθόγραφοι είναι και βγάζουν και δημοσκοπήσεις, αυτή είναι κατάντια μας. Όλη η ελληνική κοινωνία ελέγχεται από χαζούς και βλάκες, αυτή είναι η κατάντια μας!

Ανώνυμος είπε...

ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΑΘΕΤΕ ΚΡΙΣΗ ΕΥΚΟΙΛΙΑΣ, ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ ΚΟΥΡΔΙΣΤΟ ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΙΔΡΥΣΕΙ Ο ΓΑΠ. ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΑΝ ΓΙΝΟΥΝ ΕΠΑΝΑΛΗΠΤΙΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΟ ΚΟΜΜΑ, ΕΝΩ ΣΤΙΣ 25-1-2014 ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΟΣΟΣΤΟ 10%.