Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2017

Οι 100 αποχρώσεις του… Μητσοτακί (εικόνες)

Παραφράζοντας το βιβλίο που έσπασε τα ταμεία «οι 50 αποχρώσεις του γκρι» και εφαρμόζοντας τη γνωστή ρήση «μία εικόνα ισούται με 1.000 λέξεις», το altsantiri.gr επέλεξε να φτιάξει το δικό του φωτογραφικό άλμπουμ, στο οποίο πρωταγωνιστεί ο μετρ της πόζας και αγαπημένος των φωτορεπόρτερ, Κυριάκος Μητσοτάκης.
Στο φιλόδοξο εγχείρημά μας ένα από τα σημαντικά εμπόδια ήταν η επιλογή 50 φωτογραφιών (στα πρότυπα των «αποχρώσεων του γκρι»), καθώς δεν είναι και εύκολο πράγμα να παραλείψεις φωτογραφίες που αποδεικνύουν πως ο πρόεδρος της ΝΔ ξέρει να ποζάρει. Συνεπώς, ανεβάσαμε τον πήχη στις 100 φωτογραφίες.
Κι επειδή ένα τέτοιο άλμπουμ οφείλει να διαθέτει και την κατάλληλη ονομασία, επιλέξαμε να το βαφτίσουμε ως «οι 100 αποχρώσεις του… Μητσοτακί».
Ένα από τα συμπέρασμα κατά το ξεφύλλισμα του «άλμπουμ» που έφτιαξε το altsantiri.gr προς τιμήν του προέδρου της ΝΔ, είναι αναμφίβολα πως ο Κυριάκος ξέρει πώς να χειρίζεται το πρόσωπό του, ώστε να «μαγνητίζει» την προσοχή των φωτογράφων. Το αν δημοσιεύονται ή όχι και γιατί από τα ΜΜΕ οι παρακάτω φωτογραφίες είναι μια άλλη συζήτηση…
Στις 25 από τις 100 φωτογραφίες που διαλέξαμε μία προς μία, προσθέσαμε τη λεζάντα που μας ήρθε πρώτη στο μυαλό. Κι επειδή το altsantiri.gr τάσσεται υπέρ της διαδραστικότητας, είμαστε ανοικτοί σε προτάσεις για τις υπόλοιπες 75.
Καλώς ήρθατε
Καχύποπτος
Θα σε φτιάξω εγώ…
Συγγένεια με… Μπαγκς Μπάνι;
Κούλης ο… γλυκούλης
Ο μάστορας
Ο τζιτζιφιόγκος
Τι λες;
Τι να πω…
Ε, ψιτ εσύ!
Μαθημένος στις… σκαλωσιές
Ο Λουδοβίκος
Υπεροπτικούλης
Μίστερ Μπιν
Το καμάκι
Όταν σε χτυπάει ο ήλιος
Έτσι γίνεται ο τραχανάς στις 10 ημέρες
Ο αληθινός του εαυτός
Το ηλίθιο βλέμμα του πελαργού (Είναι αλήθεια ότι μοιάζει με τον Τέρη Χρυσό;)
Κοινωνία ώρα μηδέν
Τα φιλαράκια
Ο σαχλούλης
Ο αριβίστας
Τι θα κάνω με την αδερφή μου;
Πράκτορας 000
Δείτε τις 100 φωτογραφίες που επιλέξαμε:

 226  11

Δεν υπάρχουν σχόλια: