Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

Ηρθε η ώρα να μάθουμε ποιος έριξε τον ΠΑΟ στα βράχια

Η ανάρτηση του Δ. Γιαννακόπουλου μετά την αποχώρηση Αλαφούζου

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Γιάννης Αλαφούζος, με ανακοίνωσή του στο δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ, ανακοίνωσε την αποχώρησή του από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.
Mάλιστα, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, ο... επιφανής επιχειρηματίας κάλεσε τους «ιστορικούς πρωταγωνιστές της Παναθηναϊκής οικογένειας» να αναλάβουν πρωτοβουλίες για τη διάσωση του συλλόγου, ακολουθώντας και το παράδειγμα χιλιάδων οπαδών.
Ακολούθησε ένας «καταιγισμός» μηνυμάτων στο Instagram του Δημήτρη Γιαννακόπουλου από φίλους του Παναθηναϊκού, που τον καλούσαν να σώσει τον ιστορικό σύλλογο..
Yστερα από λίγη ώρα, ήρθε και η πρώτη αντίδραση του ιδιοκτήτη της «πράσινης» ΚΑΕ, και πάλι μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, η οποία αφήνει πολλά υπονοούμενα για τον άνθρωπο, που θεωρεί υπεύθυνο για την παρούσα κατάσταση.
«Ηρθε η ωρα να μαθουμε ποιος έριξε τον Παο στα βραχια οικονομικα...ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΞΕΧΡΕΩΣΕΙ !!! Ηρθε η ωρα να μαθουμε ποιος μεσω χρηματοδοτησης σε στρατούς κατέστρεφε οποια καλη προσπαθεια δεν ειχε το όνομα του πανω...ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ Ο ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΟΣΚΑΠΤΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ??? » αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανάρτηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: