Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Η μεγάλη πλάκα των Σκοπιανών στους Έλληνες πολιτικούς

ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΣΑΣ !
Τέσσερις πιτσιρικάδες Σκοπιανοί, οι 3 ελληνικής καταγωγής, ο Νίκολα Γκρούεσκι, ο Αντόνιο Μιλόσοσκι, ο Νίκολα Ντιμιτρόφ και ο Μάρτιν Πρότουγκερ (το άθροισμα των ηλικιών τους δεν φτάνει την ηλικία του Μητσοτάκη), γελοιοποίησαν όλους τους Έλληνες πολιτικούς. Ξέρετε γιατί;

Επειδή οι Έλληνες πολιτικοί δεν θέλουν να υπερασπιστούν τη Μακεδονία, βλέπουν ότι τους είναι εμπόδιο στην καριέρα τους και ποιώντας την ανάγκη φιλοτιμία -ή μάλλον, την αδυναμία, φιλοτιμία- επενδύουν την ήττα με το μανδύα του ρεαλισμού.

Πιό απλά
Κρατήστε το:
Από δω και το εξής θα ακούγεται πολύ έντονα και θα κυριαρχεί η άποψη "να τελειώνουμε, να βρούμε επιτέλους το αμοιβαία αποδεκτό όνομα με γεωγραφικό προδιορισμό που θα ιχύει έναντι όλων".
Θα βαρεθείτε να ακούτε και να διαβάζετε νουθεσίες, να "αφήσουμε τους ακραίους και τους εθνικιστές" και τις λοιπές μπούρδες που λένε όσοι δεν μπορούν να κερδίσουν μια διπλωματική μάχη.
Η μεγάλη πλάκα όμως είναι ότι, οι Σκοπιανοί δεν έχουν καμία διάθεση να αλλάξουν το όνομα του κράτους τους, αντικαθιστώντας το με ένα άλλο ! Και φυσικά δεν θα το κάνουν ποτέ.
Φαντάζεται κανείς ότι θα αλλάξουν τα πάντα όλα, από makedonja σε gorna makedonja ας πούμε;
Τα βιβλία τους, τους νόμους τους, τις πινακίδες τους, τα πάντα; Ούτε στο πιό τρελό σενάριο επιστημονικής φαντασίας δεν γίνονται αυτά.
Φαντάζεστε ότι θα υπάρξει Σκοπιανός ηγέτης, που θα πεί στον λαό του "εντάξει τα βρήκαμε με την Ελλάδα, αγπαητοί μου Βορειομακεδόνες, από αύριο κομμένο το Μακεδόνες, θα λεγόμαστε Βορειομακεδόνες";
Κι έτσι οι πιτσιρικάδες κάνουν πλάκα στους Έλληνες πολιτικούς, που μετακινήθηκαν ..μέτρα και μέτρα, αλλά τα Σκόπια όλο και φεύγουν. 

Σε λίγα χρόνια θα τους παρακαλάμε να τους δώσουμε το σκέτο Μακεδονία, αλλά δεν θα το δέχονται αν προηγουμένως η ....Ελλάδα, δεν σταματήσει τον αλυτρωτισμό ! 
Πρώτα δηλαδή θα αφαιρεθεί κάθε σύμβολο της Μακεδονίας, από τα ελληνικά εδάφη, θα καταργηθούν "πανεπιστήμιο Μακεδονίας", εφημερίδα Μακεδονία, Μακεδονικά κρασιά, Μακεδονικός χαλβάς, οδός Μακεδονίας, δήμος Μεγ.Αλεξάνδρου κ.ο.κ.  και "μετά θα σας κάνουμε τη χάρη", θα μας λένε οι Σκοπιανοί.
Θα γίνεται αυτό που περιγράφει η εικόνα, την οποία σχεδιάσαμε στο taxalia, πιν 3 χρόνια !
Κρατήστε την στο αρχείο σας !




Και φυσικά, οι Έλληνες πολιτικοί του μέλλοντος, θα το δεχθούν και αυτό (!), αλλά μετά οι Σκοπιανοί θα ζητάνε να αλλάξουμε τη σημαία στο Λευκό Πύργο.
Φυσικά θα το κάνουμε κι αυτό, αλλά μετά οι Σκοπιανοί θα ζητάνε....
και θα το κάνουμε κι αυτό....

Ρε κάτι πολιτικούς γίγαντες που έχει ο τόπος...

Δεν υπάρχουν σχόλια: