Σάββατο 3 Δεκεμβρίου 2011

ΔΗΛΑΔΗ Η ΧΟΥΝΤΑ ΗΤΑΝ ΑΛΛΙΩΣ;


ΠΑΡΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟ  ΠΑΝΩ ΜΑΣ ΧΡΙΑΣΤΙΑΝΕ ΜΟΥ, ΘΑ ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΣΕΙΣ... ΦΤΟΥ... ΦΤΟΥ... ΦΤΟΥ
Ποιοι δημοκρατικοί θεσμοί, ποια νομοθετική λειτουργία της Βουλής  και κουραφέξαλα… Ο Βουβουζέλος ο υπερ-συνταγματολόγος  για μια ακόμη φορά γράφει το σύνταγμα στα παλαιότερα των υποδημάτων του και ετοιμάζεται να φέρει με «πράξη νομοθετικού περιεχομένου» τα 16 μέτρα αποκεφαλισμού που θα ικανοποιήσουν την Τρόικα  που οσονούπω καταφθάνει φουριόζα…  Να δω τώρα 85% των υπεραισιόδοξων  που είδαν τον υπάλληλο των τραπεζών ως Μάνα εξ ουρανού… Και τον αόρατο πρόεδρο της Δημοκρατίας που ενώ οι πράξεις νομοθετικού περιεχομένου στήνουν χορό, αυτό εξακολουθεί να καθεύδει υπό Μανδραγόρα… Κύριε Κάρολε Παπούλια, ότι χειρότερο μπορούσατε να προσφέρετε στην Πατρίδα, το προσφέρατε… Η ιστορία θα σας κρίνει…

2 σχόλια:

-ALKHS- είπε...

Σοσιαλομπερδεμένο : Το σημερινό μας πολίτευμα & δημιούργημα του Πανελλήνιου Σοσιαλιστικού(;) κινήματος Είναι ουσιαστικά ένα φαινομενικά άγνωστο πολίτευμα που σου επιτρέπει να εκφράζεις την άποψή σου ελεύθερα, εφόσον αυτή δεν αντιτίθεται σε κάποια φαινομενικά άγνωστα ξένα συμφέροντα.
Είναι εξέλιξη του πολιτεύματος του 67 – 74, το οποίο ενώ υπήρξε δημοκρατικότερο από το σημερινό πολίτευμα, λανθασμένα & άγαρμπα δεν επέτρεπε να εκφράζονται απόψεις διαφορετικές από αυτές των τότε συνταγματαρχών του κινήματος.
Για τα ομολογουμένως λάθη που έγιναν από ηλίθιους δυστυχώς φιλόπατρες στο πολίτευμα εκείνο, δόθηκαν & επιτυχημένα συνεχίζουν να δίνονται υποδειγματικά παραδείγματα, στατιστικά αποδεδειγμένα στον υπομονετικό μα συνάμα τεχνηέντως & καλλιτεχνικά εξαπατημένο Ελληνικό λαό, για το πώς στήνετε & συντηρείτε ένα εκμεταλλευτικό πολίτευμα.

[λόγ. < ΠΑ (ΠΑνελλήνιο + Κίνημα=ΣΟΚ) < γαλλ. socialisme (-isme = -ισμός) < ΠΑ.ΣΟΚ (Πανελλήνιο ΣΟΚ)]

sapiens είπε...

Το έχουμε πει άπειρες φορές, η καταπάτηση του συντάγματος (άρθρων του ή στο σύνολό του) είναι το μέγιστο πολιτειακό έγκλημα. Ο λαός πρέπει να προστατεύει το σύνταγμά του με όποιο κόστος. Αν δεν το κάνει τότε είναι σκλάβος μεσ' την ίδια του την χώρα.