Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

ΧΑΙΡΕΤΑ ΜΑΣ ΤΟ ΠΛΑΤΑΝΟ…

Δεν ξέρω πως θα σχολιάσουν τα ευρωτραπεζοτοκογλυφικά φερέφωνα την απόφαση της σύσκεψης κορυφής, ξέρω, όμως, πως αντέδρασαν πληροφορούμενοι τα αποτελέσματα της σύσκεψης οι ανώνυμοι  πολίτες και φέρνω ως παράδειγμα ανώνυμο σχόλιο που μέσα σε λίγες γραμμές αφήνει να φανεί το πραγματικό μέγεθος της καταστροφής και της προδοσίας της Πατρίδας μας:
«Η Ελλάδα δεν είναι στον δρόμο της καταστροφής, έχει ήδη καταστραφεί.
Χωρίς κανένα διαπραγματευτικό ατού, έρμαιο των διεθνών κερδοσκόπων,
έρμαιο όχι μόνον της Γερμανίας αλλά και της τελευταίας χώρας της ΕΕ,
χωρίς παραγωγή, χωρίς απόθεμα τροφίμων, χωρίς απόθεμα φαρμάκων,
χωρίς απόθεμα πετρελαίου, με λαό χωρίς σύγχρονες γνώσεις και δεξιότητες στην πλειοψηφία του, και με τους Τούρκους με το δάκτυλο στη σκανδάλη να περιμένουν αφορμή να αρπάξουν ό,τι προλάβουν, η χώρα είναι καταδικασμένη. Η μέρα της “κηδείας” μένει να οριστεί.
Ας ελπίσουμε ότι μετά την σίγουρα επερχόμενη χρεωκοπία και καταστροφή θα υπάρξει και κάτι θετικό, ότι θα υπάρξει η πολυπόθητη κάθαρση, ότι θα πληρώσουν αυτοί που πρέπει για το κατάντημα μας και ότι δεν θα συνεχιστεί αυτό το χάλι της διαπλοκής των διεφθαρμένων πολιτικών καριέρας και των νταβατζήδων τους. Αυτό είναι το μόνο στο οποίο μπορούμε πλέον να ελπίζουμε. Σε αντίθετη περίπτωση είναι πολύ πιθανό και το να πάψουμε να υπάρχουμε ως ανεξάρτητο έθνος. Ο έλληνας ένα πράγμα μπορεί να κάνει στις ερχόμενες εκλογές, όποτε κι αν γίνουν αυτές, να βάλει στην άκρη το ανύπαρκτο ούτως ή άλλως πλέον τυχόν προσωπικό του όφελος και να μαυρίσει όλους όσους συμμετείχαν άμεσα ή έμμεσα στην διάλυση της χώρας μας τα χρόνια μετά την μεταπολίτευση. Αυτό ο έλληνας το χρωστάει στον εαυτό του, στα παιδιά του, στην πατρίδα του. Πρέπει να το κάνει»

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Η Ελλάδα είναι ένα πολυτελές αυτοκίνητο, που τρέχει σε μια κατηφόρα μες στο σκοτάδι, με σπασμένα φρένα και άδειο ρεζερβουάρ βενζίνης, ενώ ο οδηγός παρακαλεί να τον βγάλει η κατηφόρα στον προορισμό του χωρίς να τρακαρει ή να χρειαστεί να κατέβει να σπρώξει και όταν φτάσει να είναι μια ωραία ηλιόλουστη μέρα! Α ναι...και με την οικογένεια να κοιμάται στο πίσω κάθισμα!

http://takisapostolopoulos.blogspot.com/2011/12/blog-post_09.html?m=1