Δευτέρα 5 Νοεμβρίου 2012

ΠΕΡΙ ΨΕΚΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΛΟΥΣΙΜΑΤΟΣ





Αν εμάς μας ψεκάζουν, τους Ευρωπαίους πρέπει να τους λούζουν!
Η υιοθέτηση της υφεσιακής πολιτικής που «επιβάλει» η Γερμανία  οδηγεί τα κράτη της Ευρωζώνης σε σταδιακή οικονομική καθίζηση και τους λαούς της Ευρώπης σε πρωτοφανή ανεργία και οικονομική εξαθλίωση!

Το τραγικό της υποθέσεως: Το ΔΝΤ και οι ΗΠΑ επισημαίνουν τους θανάσιμους κινδύνους και για τους δικούς τους, προφανώς, λόγους παρεμβαίνουν.

 
Η εμμονή  της Γερμανίας στην πολιτική της σκληρής λιτότητας σε συνδυασμό με τα όσα υποστηρίζει ο γερμανός καθηγητής Οικονομικών Bernd Raffelhueschen στη γερμανική εφημερίδα Handelsblatt, μέχρις ενός σημείου απαντούν στο αξιοπερίεργο της υπόθεσης .
Ο καθηγητής του Πανεπιστημίου του Freiburg, υποστηρίζει πως η Γερμανία «κρύβει» χρέος συνολικού ύψους €5τρις, το οποίο έχει συσσωρευτεί λόγω των ελλειμμάτων στο σύστημα κοινωνικής ασφάλισης και στα συνταξιοδοτικά ταμεία!

Λέτε κάπου εκεί να υπάρχει το υπέροχο «μυστικό» και δίπλα, ασφαλώς, στο ασίγαστο «Γερμανικό αυτοκρατορικό πάθος» και την αγωνιώδη προσπάθεια της Μέρκελ να έχει η Γερμανία το πάνω χέρι στο « Ευρωμπακάλικο» των «ανίκανων» ηγετών της Ευρωζώνης;

 
Πόσο ακόμη μπορεί να κρατήσει αυτό το πολιτικοοικονομικό ανερμάτιστο «τουρλουμπούκι;» 
Πόσα ακόμη ανθρώπινα θύματα πρέπει να θυσιαστούν στο Μολώχ της προσχεδιασμένης λιτότητας;
Και γιατί και υπό ποίου ευλογίες επελέγησαν να θυσιαστούν οι χώρες του Ευρωπαϊκού Νότου;

Απαντήσεις, βέβαια, δεν απαιτεί κανείς από το δικά μας «πουλημένα τομάρια» που κατάφεραν το ακατόρθωτο: ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ, ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΞΕΧΟΝΤΑ ΛΟΓΟ, ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΕ ΔΟΥΛΟΠΑΡΟΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ!!!

 
Έτσι, όμως ή αλλιώς απαντήσεις υπάρχουν και λύσεις υπάρχουν… ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤ’ ΕΛΑΧΙΣΤΟ ΙΚΑΝΟΣ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΑΡΚΟΥΝΤΩΣ, να τις αναζητήσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια: