Τρίτη 13 Νοεμβρίου 2012

Η χρυσή αυγή είναι το ίδιο, αν όχι λιγότερο, επικίνδυνη με τα κόμματα της υποτέλειας και του δωσιλογισμού!

ΜΑΚΗ, Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΤΟ ΛΥΝΤΣΑΡΙΣΜΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΣΤΑΘΗΣ ΠΑΝΑΓΟΥΛΗΣ ΕΙΝΑΙ, ΚΑΛΟΥ ΚΑΚΟΥ, ΝΑ ΚΟΥΒΑΛΑΣ ΠΑΝΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΕΚΟΥΡΙ!


Μπροστά στο κάδρο του δικτάτορα, ένας νέος με μάλλινο καρέ σακάκι αγορεύει...
Ο ίδιος αγόρευε χθες ως κυβερνητικός βουλευτής και πρώην υπουργός ελέω γΑΠ... παρέδιδε "μαθήματα" δημοκρατίας!
Γιατί να είναι λιγότερο επικίνδυνος από τους...
νεοναζί της χα;
Ο υπουργός της κυβέρνησης ΠΑΣΟΚ-ΛάΟΣ-ΝΔ δεν είναι μόνον υποστηρικτής του Λε Πεν, αλλά και θιασώτης της φασιστικής οργάνωσης Ταγματαλήτων Χ!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το κόμμα του ΛΑΟΣ κατάφερε να μπεί στη βουλή με 5% ελέω τηλεάστυ (τώρα αρτ). Εγώ προσωπικά δέν ψήφισα ποτέ το ΛΑΟΣ και ούτε είχασκοπό να το ψηφιζα ποτέ, αλλα στις δύο τελευταίες εκλογές και συνεχώς από εδώ και μπρός την Χ.Α προερχόμενος από την Ν.Δ. Χ.Α χάρρυ γιατί εγώ την έκλεισα την τηλεόραση και κυρίως επειδή είναι το μόνο κόμμα που φοβούνται, και όσο περισσότερο το δείχνουν, τόσο περισσότερο θα αυξάνει τα ποσοστά της σε πείσμα των διαπλεκόμενων μεγαλοκαναλαρχών.

Ανώνυμος είπε...

ΧΑΡΡΥ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΛΛΥ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΓΡΙΒΑΣ (Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ Χ ΚΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΟΚΑ ΟΙ ΑΓΓΛΟΙ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΚΑΤΕΙΧΑΝ ΤΗΝ ΚΥΠΡΟ....ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΙΣΟΠΕΔΩΝΟΥΜΕ ΟΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΩΝ ΤΗΣ ΣΦΑΛΙΑΡΑΣ..

Ανώνυμος είπε...

AΠΟ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΤΗΣ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ ΧΑΡΡΥ?ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΚΥΝΔΥΝΟΥ ΤΣΙΠΡΑ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ,ΤΗΝ ΤΣΑΜΟΥΡΙΑ,ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΞΑΝΘΗΣ,ΤΟΥΣ ΛΑΘΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ,ΤΙΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ