Τετάρτη 7 Νοεμβρίου 2012

ΕΜΠΡΟΣ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ!



«Ο Άδωνις  Γεωργιάδης και ο Μάκης Βορίδης χειροκροτούσαν μανιωδώς την Αλέκα Παπαρήγα (γγ ΚΚΕ), κάνοντας πράξη το όνειρο της εθνικής συμφιλίωσης!»

Εκεί κατάντησε το «τιμημένο» ΚΚΕ
Τί την κρατάτε ρε παιδιά, την παρωχημένη; Στο 2012 βρισκόμαστε και η κυρία  οδηγεί το ΚΚΕ τουλάχιστον μισό αιώνα πίσω!
Το ΚΚΕ κινδυνεύει να μείνει εκτός Βουλής, δεν το βλέπετε; Δε βλέπετε τον τραγικό δημοΣκοπικό σας κατήφορο;
Στείλτε την κυρία στο σπίτι της κι αυτήν και την κομματική Σταλινική της φράξια που κόβει και ράβει με το πατρόν του περασμένου αιώνα!  
Είναι υποχρέωσή σας έναντι του Ελληνικού λαού, έναντι της ιδεολογίας σας, έναντι του ιδίου του κόμματός σας, έναντι των αμέτρητων αγωνιστών που δώσανε το αίμα τους για το ΚΚΕ...

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τελευταια φορα που σκεφτηκες να ψηφισεις ειτε να στηριξεις η' εστω να επικροτησεις μιση ενεργεια του ΚΚΕ ηταν...καμια 30αρια χρονια πισω...
Ασε μας ρε Χαρυ που σε επιασε και ο πονος για το ΚΚΕ. Αμαν ολοι εσεις οι μετανιωμενοι και προσκυνημενοι πρωην ΚΚΕδες, που τακιμιασατε με αλλους χωρους(ισως και απο προσωπικο συμφερον καποιοι...) και κανετε και υποδειξεις τι θα κανουμε οσοι μειναμε πιστοι στους αγωνες, τις ηρωικες καταβολες και την παρουσια σε καθε λαικο και πατριωτικο αγωνα του Ελληνικου λαου.
Και οχι ουτε ημουν ουτε ειμαι μελος του ΚΚΕ, ουτε και το παιζω κανας κομμουνιστης. Σεβομαι και σεβομουν τους αγωνιστες του ΚΚΕ και τους στηριζω με τον τροπο που εκτιμω οτι μπορω

Και κοψε τα ψεμματα περι συμπορευσης κκε με νδ, κοψε τα ΨΕΥΤΙΚΑ συμπερασματα και την λασπη
Προσπαθησε να διασωσεις την ελαχιστη αξιοπιστια που σου απεμεινε...αν εχει απομεινει

Ανώνυμος είπε...

Χαρρυ, βλέπω ότι είσαι απόλυτα συντονισμένος με την επίθεση που κάνουν στο ΚΚΕ από κοινού η Χρυσή Αυγή, οι Ανεξάρτητοι Ελληνες και ο ΣΥΡΙΖΑ... Εύγε σου! Ησουν πάντα καιροσκόπος, αλλά τελικά έχεις πέσει πολύ πολύ πολύ χαμηλά.

Ανώνυμος είπε...

Χαρρυ Σε χαιρομαι ασχετως αν συμφωνω η διαφωνω μαζι σου Και μονο οτι αφηνεις και αναρτωνται στο μπλογκ σου αποψεις που σε θιγουν προσωπικα δειχνει την βαθεια αισθηση δημοκρατιας που σε διεπει Αντιθετα με καποιους αλλους σημαιοφορους της ιδεολογικης καθαροτητας και κομματικης δουλικοτητας Ινστρουκτορες της κομματικης νομενκλατουρας του 1950 μονο οι γελαδες δεν αλλαζουν αποψεις Οσο για σας παρτε τα εικονισματα σας και σε κανενα μοναστηρι ν αγιασεται Α και μην ξεχασεται αν πεθανει η Παπαρδελα να της κανετε κανενα Μαυσωλειο Α και μια ερωτηση στον Βελουχιωτη θα κανετε καθε χρονο μνημοσινο Δεν ντρεπεσται λιγο ΑΙΔΩΣ ΑΧΡΕΙΟΙ

Ανώνυμος είπε...

Μπράβο, Χαρρυ σε διαβάζω και σε αρκετές αναρτήσεις σου σε συγχαίρω, όπως αυτήν.

-ALKHS- είπε...

•Το ΚΚΕ κινδυνεύει να μείνει εκτός Βουλής…
•Στείλτε την κυρία στο σπίτι της κι αυτήν και την κομματική Σταλινική της φράξια που κόβει και ράβει με το πατρόν του περασμένου αιώνα!
•Είναι υποχρέωσή σας έναντι του Ελληνικού λαού, έναντι της ιδεολογίας σας, έναντι του ιδίου του κόμματός σας, έναντι των αμέτρητων αγωνιστών που δώσανε το αίμα τους για το ΚΚΕ...

Εγώ πιστεύω πάλι πως αν κρατηθούν σε μια άκρη κάπου θα χρησιμέψουν τα παραπάνω… Στατιστικά αν μη τι άλλο μέχρι & οι προφητείες έρχονται δεύτερες μαζί του. Ύστερα, όλοι μας φταίνε ο Χάρρυ Κλυνν είναι η αιτία;
Επί Χαρίλαου Φλωράκη ήταν ίδιο το ΚΚΕ; Τότε οι Κομμουνιστές χτίσανε παλάτι & τώρα δεν μπορούν να κρατήσουν τον Ριζοσπάστη καλά καλά (αφήστε το ρεζίλι του 902tv, άλλη η οικονομία τότε θα μου πεις, ναι αλλά & διαφορετικές οι οικονομικές ενισχύσεις & εξορμήσεις, άλλωστε δε νομίζω να χρωστά ανεξέλεγκτα το ΚΚΕ στις τράπεζες όπως οι άλλοι;)
Ισχυρίζεσαι ανώνυμε 7/12 ότι δεν επικροτεί ο αρθρογράφος ενέργεια-ες του ΚΚΕ; Γιατί; επειδή με την γραμμή που δείχνει η ΚΕ αρχίζει το ΚΚΕ να την έχει ανάγκη; Μετά από εξορίες, διωγμούς, φυλακίσεις & βασανιστήρια τα μέλη & οι οπαδοί δεν λύγισαν ούτε στην σκέψη & η Καννέλη κατέρρευσε από μια ηλίθια πλάκα; (που στήριξε κιόλας, λέγοντας «ας μην τον απολύσει ο ΣΚΑΙ»)
Αυτό είναι το σημερινό ΚΚΕ. Κάποτε η ΚΝΕ ήτανε «μόδα» (κατάλοιπο αξίας σεβασμού για τους αγώνες των πρωτεργατών, το οποίο από θαυμασμού κυνηγούσαν & εντάσσονταν προχειροιδεολόγοι – που προς τιμή της ΚΝΕ ωρίμαζαν, με την γενικότερη έννοια του όρου & όχι μόνο ιδεολογικά).
Μόνο την λίστα με το πόσοι σημερινοί μεγαλοδημοσιογράφοι & πολιτικοί ζυμώθηκαν & φτιάχτηκαν μέσα από την ΚΝΕ & το ΚΚΕ να επεξεργαστείς, αρκεί.
Το γεγονός ότι κάποιοι ψηφίζουν ακόμη ΚΚΕ δεν πρέπει να οδηγεί σε εφησυχασμό & αναμενόμενες ελπίδες, εφόσον αυτό στην πράξη μπορεί να γίνεται & με αηδία όταν δεν υπάρχει κάτι φαινομενικά έστω καλύτερο.
Και ναι, είναι χίλιες φορές καλύτερο & ηθικότερο να τιμούνται οι αγωνιστές του ΚΚΕ ή μη, παρά οι συνεργάτες των κατακτητών, δωσίλογοι κλπ, που μας κυβέρνησαν πριν & μετά τον αμφίπλευρα πουλημένο εμφύλιο. Για αυτό το λένε & τιμημένο ΚΚΕ ανώνυμε (το Αιδώς αχρείοι ανήκει αλλού). Για να βάζουμε τα πράγματα στην θέση τους & να τιμούμε όλους ανεξαιρέτως τους άξιους & όχι όσους μας καθοδηγούν κάποιοι. Η αυτοκριτική, η σύνεση, η ειλικρίνεια, η ενότητα & ο προβληματισμός μόνο προκοπή θα φέρει… σε όλους!
Κλείνοντας, άξια στελέχη υπάρχουν παντού, λίγο πολύ σε κάθε κόμμα βρίσκεται & κάποιος χρήσιμος-η. Η Παπαρήγα προσέφερε & προσφέρει, το ζητούμενο είναι αν προσφέρει αυτά που ζητούν εκ πρώτης οι ψηφοφόροι. Το ψωμί μπορεί να ζυμώνεται αλλά όχι με τον τρόπο που ζητιέται για να καταναλωθεί. (Ίσως ο Παφίλης ή ο Μπογιόπουλος για πχ να ζημώνουν καλύτερα αλλά βλέπετε είναι & η ΚΕ από πίσω) Ειδάλλως πάμε για Β Κορέα & πιστέψτε με δεν αξίζει για το ΚΚΕ & την Ελλάδα κατ επέκταση.-