Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2012

Αντώνη ήρθε η ώρα

Αν δεν εγκριθεί η δόση στο Eurogroup της Δευτέρας, από αυτούς τους καραγκιόζηδες τους "εταίρους" μας, που σας έβαλαν να ξεφτιλιστείτε απανωτά, καταργώνττας τη δημοκρατία, ξέρεις τι πρέπει να κάνεις. Μόνο που πρέπει να το κάνεις πολύ γρήγορα*. Σε 10 ημέρες το πολύ, χωρίς να λογαριάσεις τίποτε, χωρίς δεύτερες και τρίτες σκέψεις. Ή ταν ή ....σε περιμένει κρεμάλα. Το ξέρεις άλλωστε...

Ένα κλικ υπομονής έμεινε στον κόσμο, που δεν πρόκειται να ξαναμασήσει με τους εκβιασμούς ότι "θα επιστρέψουμε στη δραχμή". Έχεις ελάχιστα 24ωρα μέχρι το λιντσάρισμά σου, αν δεν κάνεις αυτό που πρέπει ως ηγέτης με τους γελοίους τους "εταίρους" μας στην Ε.Ε..

Φτωχοί ζήσαμε πολλές φορές στην Ελλάδα, θα το αντέξουμε ακόμη μια φορά, δεν μας τρομάζει. Σκλάβοι όμως παρανοϊκών τιμωρητικών Γερμανών, δεν πρόκειται να αντέξουμε...

* δώσε βάση στο πολύ γρήγορα.
Όσο περισσότερο το σκέφτεσαι, τόσο πιό κοντά έρχεται η κρεμάλα.

Υ.Γ. Φυσικά και καταλαβαίνω την πίεσή σου, αλλά φταίς αποκλειστικά εσύ και η έλλειψη χιούμορ που έχεις. Στο ξανάπα εδώ.
στο ξανάπα πολύ έντονα ένα χρόνο πριν, στις 9 Νοεμβρίου 2011, εδώ

Σκέψου πού θα ήσουν σήμερα αν με άκουγες ακριβώς ένα χρόνο πριν !

taxalia

1 σχόλιο:

Alexandros Raskolnick είπε...

«Δεν ξέρω κανέναν σοβαρό τραπεζίτη που θα ήθελε να πετάξει την Ελλάδα από την ευρωζώνη», φέρεται ότι δήλωσε τις προάλλες κάποιος υπάλληλος της UniCredit Bank. «Το αντίθετο μάλιστα, φοβόμασταν ότι η Ελλάδα θα αποφάσιζε από μόνη της την έξοδο», συμπλήρωσε τη δήλωσή του ο τραπεζίτης.

Υπάρχουν διάφοροι υπολογισμοί, διαφόρων οικονομολόγων και οικονομολογούντων που υπολογίζουν σε τερατώδη ύψη το κόστος μιας ελληνικής κατάρρευσης και της εκούσιας επιστροφής σε εθνικό νόμισμα. Δε συμμερίζομαι αυτούς τους υπολογισμούς γιατί αφορούν έναν άλλο κόσμο, των κόσμο των επενδυτών. Βέβαια οι επενδυτές, δηλαδή τα ελεύθερα κεφάλαια που αλωνίζουν τον κόσμο και κερδοσκοπούνε, τέτοιες εκτιμήσεις τις λαμβάνουν σοβαρά υπόψη και μέσα στην παντοδυναμία τους πράττουν αναλόγως .

Ο Σόιμπλε μας οδηγεί στην χρεοκοπία! Θα καθυστερήσει η δόση, φωνασκούν και χτυπάνε οι μανιακοί οργανοπαίχτες τα κύμβαλα του πολέμου.

Θα αποδείξει σιγά-σιγά ο χρόνος ότι το έκτρωμα που μας κυβερνά, η τρικέφαλη Ύδρα της νέας μυθολογίας μας, θα καταρρεύσει βαρύγδουπα. Μαζί κι ο ψοφοδεής εγγονός της λογοτέχνισσας μαζί κι ο [παρα]συνταγματολόγος με την ψυχογενή βουλιμία, μαζί κι ο ακροτελεύτιος, επίδοξος σωτήρας.

Τόσο βαρύγδουπα θα πέσουν αυτοί και οι υπόλοιποι Αχρησίμευτοι, όσο βαρύγδουπα σκάνε πάνω στα πεζοδρόμια κάποιοι συμπολίτες μας αυτές τις δραματικές ώρες, όπως πηδάνε από τις ταράτσες γιατί δεν έχουν να πληρώσουν το εισητήριο στο Δημόσιο Νοσοκομείο που φτιάχτηκε με τους φόρους τους.

Εμάς πάντως, δε θα πρέπει, νομίζω, να μας απασχολούν οι κινδυνολογίες και τα παιχνίδια των «αγορών». Εμείς θα πρέπει μόνο να θυμόμαστε ότι -το είπε κι ο τραπεζίτης της UniCredit Bank- κανείς δε μπορεί να διώξει την Ελλάδα από την ζώνη του κοινού νομίσματος.

Αλλά θα πρέπει να θυμόμαστε κι ένα-δυο ακόμα πράγματα:

http://my-pillow-book.blogspot.gr/2012/11/chaos-theory.html