Παρασκευή 2 Νοεμβρίου 2012

ΝΕΑ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ: ΤΡΕΙΣ ΜΟΝΑΔΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ



Η εβδομαδιαία πολιτική-σατιρική-αποκαλυπτική εφημερίδα «Το Ποντίκι» κυκλοφορεί την Παρασκευή 2.11.2012 με δημοσκόπηση της Pulse RC, η οποία αποτυπώνει την αναδιάταξη της επιρροής των κομμάτων.
Ως προς την πρόθεση ψήφου καταγράφεται η επικράτηση του ΣΥΡΙΖΑ έναντι της ΝΔ και η αύξηση της επιρροής της Χρυσής Αυγής.
 Τέλος, η δημοσκόπηση αυτή της Pulse RC, η οποία θα δημοσιευθεί αύριο ολόκληρη στο «Ποντίκι», αποτυπώνει την απόλυτη έλλειψη εμπιστοσύνης των ψηφοφόρων όλων των κομμάτων στις κυβερνητικές εξαγγελίες ότι τα επερχόμενα μέτρα θα είναι τα τελευταία.

2 σχόλια:

ephee είπε...

Μάλιστα.. δηλαδή αν κάναμε τώρα εκλογές, θα προέκυπτε συγκυβέρνηση ΝΔ-Χρυσοί Ασβοί.. (σε περίπτωση που σας ξέφυγε η λεπτομέρεια)
Μπράβο μας!

Ανώνυμος είπε...

@ephee η λεπτομέρεια είναι ότι ο Τσίπρας έλεγε κάτι για επαναδιαπραγμάτευση πριν τις εκλογές, αν η ΧΑ συμπράξει με ΝΔ θα εξαφανιστεί.
Την ΧΑ δεν την φοβάμαι, αυτό που φοβάμαι είναι ότι στον Σύριζα αρκετοί αρχίζουν και γουστάρουν την παγκόσμιοποίηση χωρίς σύνορα με πολίτες του κόσμου,πολυπολιτισμός.... και θα φάμε μια παγκόσμια διακυβέρνηση σκέτη δικτατορία.