Πέμπτη 8 Νοεμβρίου 2012

Πεπόνης> Και η σύζυγος του Γιάννου στη λίστα Λαγκάρντ. Αν προσέξει καλύτερα θα δει και την σύζυγο βουλευτού της ΝΔ!






Με επιστολή του στη Βουλή ο οικονομικός εισαγγελέας Γρηγόρης Πεπόνης ενημέρωσε πως η σύζυγος του πρώην υπουργού Γιάννου Παπαντωνίου είναι στη λίστα Λαγκάρντ.
Ο κ. Πεπόνης αναφέρει πως από τον μέχρι σήμερα διεξαγόμενο έλεγχο στη «Λίστα Λαγκάρντ», διαπιστώθηκε πως σε αυτή περιλαμβάνεται το όνομα της κύριας Σταυρούλας Κουράκου, συζύγου του πρώην Υπουργού κ. Γιάννου Παπαντωνίου. Η επιτροπή πόθεν έσχες της Βουλής λοιπόν θα ελέγξει τον πρώην υπουργό Οικονομικών. Μάλιστα ο οικονομικός εισαγγελέας επισυνάπτει και στοιχεία λογαριασμού από εκτυπωθέν απόσπασμα της προαναφερθείσας λίστας.
Υπενθυμίζεται πως μόλις είχε δοθεί στη δημοσιότητα η λίστα και μέσα σε αυτή ήταν το όνομα «Kourakou Stavroula Businesswoman», ο κ.Παπαντωνίου με ανακοίνωση του είχε υποστηρίξει πως δεν έχει ούτε ο ίδιος, αλλά ούτε και η σύζυγος του καταθέσεις στην Ελβετία.
«Η αναφορά ονόματος που συμπίπτει με το όνομα της... συζύγου μου στη λεγόμενη λίστα Λαγκάρντ που δημοσιεύθηκε σε χθεσινό περιοδικό, είναι παντελώς ανακριβής. Η σύζυγος μου και εγώ δεν γνωρίζουμε τίποτα σχετικό. Ούτε είχαμε τοποθετήσει ποτέ χρήματά μας στη συγκεκριμένη Τράπεζα».
http://www.lykavitos.gr/2012/11/blog-post_2785.html


1 σχόλιο:

Alexandros Raskolnick είπε...


Δεν έχω γνώσεις δικονομίας και δεν μπορώ να πω αν βρίσκεται πίσω από τα κάγκελα των κρατικών φυλακών δικαίως ή αδίκως, η σφριγηλή συμβία του ωραίου κρονόληρου.


Πάντως υπάρχουν πολλές σύζυγοι, πολύ περισσότερες από τις οροθετικές πόρνες των πεζοδρομίων μας που, ακριβώς όπως κι η σφριγηλή συμβία του ωραίου κρονόληρου, διατηρούν τις αμφιβολίες τους για την προέλευση των πόρων που καταναλώνουν.

http://my-pillow-book.blogspot.gr/2012/05/hookers.html