Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012

O νεκροθάφτης της Δημόσιας Υγείας και ξεπουλημένος τροϊκανός, απειλεί: Πιο δεξιό, πιο νεοφιλελεύθερο ΠΑΣΟΚ ή φεύγω!

*Άσχετο
Η δουλειά με την ισρηλινή εταιρία γενοσήμων TEVA, αποδίδει ικανοποιητικά;
   
Από το "press-gr"
Eάν δεν γίνουν αλλαγές σε όλα τα επίπεδα του ΠΑΣΟΚ, τότε δεν έχω λόγο να μείνω, είναι η φράση που απεικονίζει την άποψη του Ανδρέα Λοβέρδου για την «επόμενη μέρα» στο ΠΑΣΟΚ.
Το σίγουρο είναι ότι η ψηφοφορία για τα μέτρα την Τετάρτη το βράδυ χωρίζει δύο πολιτικές περιόδους, το ίδιο καθοριστικές για το...
εσωτερικό σκηνικό και δη για το ΠΑΣΟΚ.
Ο πρώην υπουργός ανοίγει προφανώς «περπατησιά» και προχωρά στον σχεδιασμό του μετά την αναμενόμενη χρηματοδότηση της χώρας από τους εταίρους μας. Κάτι άλλωστε που προανήγγειλε στη συνέντευξη στο «Έθνος» της προηγούμενης Κυριακής: «Το ΠΑΣΟΚ έχει κλείσει τον ιστορικό του κύκλο», είπε, εννοώντας υπό τη σημερινή μορφή του.
Έμπειρα στελέχη προβλέπουν ότι ο Α. Λοβέρδος δεν πρόκειται να κάνει βιαστικές κινήσεις και ότι θα επιμείνει στην παρουσίαση του βιβλίου ανά την Ελλάδα το επόμενο διάστημα, χωρίς ωστόσο να ακολουθεί αργούς ρυθμούς ενώ οι εξελίξεις τρέχουν.
Για παράδειγμα, θα απευθύνει κάλεσμα προς όλους τους βουλευτές να στηρίξουν την κυβέρνηση συνεργασίας για την ψήφιση και την εφαρμογή των μέτρων, παρότι ο ίδιος έχει κατ’ επανάληψη διατυπώσει τη διαφωνία του για το γεγονός ότι το Μέγαρο Μαξίμου δεν έχει εντάξει στον σχεδιασμό του τα αναγκαία αναπτυξιακά αντίβαρα, κάτι που φάνηκε και κατά τη διαδικασία διαπραγμάτευσης με τους εταίρους.
Αυτό σημαίνει ότι ο Ανδρέας Λοβέρδος έχει έτοιμο σχέδιο για την ανασυγκρότηση της χώρας, το οποίο επεξεργάζονται και διαμορφώνουν «τριάκοντα» (δική του έκφραση) πολίτες με στόχο «κεφάλαιά» του να αρχίσουν να δημοσιοποιούνται από τον Δεκέμβρη.
Στο εσωκομματικό πεδίο θα επιστρέψει σε συνεδρίαση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΠΑΣΟΚ, εφόσον συμφωνήσουν όλοι να μιλήσουν ειλικρινά για όλα. Από την επισκόπηση των όσων έχουν συμβεί από τις εκλογές του Ιούνη και μετά στο κόμμα, έως την έναρξη της συζήτησης για τις αλλαγές σε όλα τα επίπεδα.
Οπερ σημαίνει ότι ο Ανδρέας Λοβέρδος, εάν και εφόσον δεν ανεξαρτητοποιηθεί και αποφασίσει να δώσει τη μάχη του εντός του ΠΑΣΟΚ, όπως του εισηγούνται έμπιστοι συνομιλητές του, θα εντάξει στην ατζέντα και την αναμέτρηση για την ηγεσία.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

http://zoidosia.blogspot.gr/2012/11/siemens.html
http://zoidosia.blogspot.gr/2012/11/siem.html

Ανώνυμος είπε...

Και τρία αυγά Τουρκίας.