Τρίτη 5 Φεβρουαρίου 2013

ΠΡΟΣ ΠΑΠΑΡΟΖΑΧΑΡΩΤΟ



Ποιο ΕΣΠΑ και τρίχες κατσαρές  ρε Χατζηδάκη τραμπούκε με το μειλίχιο ύφος;
Να σου βράσω το υπουργιλίκι της ανάπτυξης και την ανύπαρκτη ανάπτυξη μαζί.
Άκου να σου πω παπαροζαχαρωτέ, όσο υπάρχει ο οργιώδης 
γραφειοκρατικός τρόπος προκειμένου να συμπεριληφθεί κάποιος στα ευρωπαϊκά προγράμματα, τις λέξεις ΕΣΠΑ και ΑΝΑΠΤΥΞΗ, γράψτε της στο χιόνι!
Το κατάλαβες ή θέλεις να κάνω και κακά;

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

1. Το Δημόσιο εδώ και πάρα πολλά χρόνια ελέγχεται & εξουσιάζεται από μια "κάστα" ανθρώπων, οι οποίοι "ελέγχουν" & μερικές φορές "επιβάλουν" ΚΑΙ τις εκάστοτε πολιτικές ηγεσίες. Αριθμητικά είναι λίγοι και για το λόγο αυτό χρειάζονται και Ελληνες (όχι ότι ΟΛΟΙ οι"άλλοι" είναι οπωσδήποτε "μη Ελληνες", στα χαρτιά τουλάχιστον!).

2. Η "κάστα" αυτή, δρώντας σαν "παρακυβέρνηση", καθορίζει σχεδόν απόλυτα ποιοι και που θα προσληφθούν (ειδικά στις θέσεις των "μονίμων") και ποιοι θα μεταταγούν, ώστε να μην επηρεάζεται το "σύστημα"! ΓΙ' ΑΥΤΟ & ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ & ΟΥΤΕ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ!!! (κάποιες λίγες ίσως, έτσι για το "ξεκάρφωμα" και ίσως και μερικές μετατάξεις!).

3. Το σύνολο σχεδόν των οικονομικών πόρων της Ελλάδας, καθώς και όλες οι χρηματοδοτήσεις (ΕΣΠΑ, κλπ) ελέγχονται απόλυτα και "καθοδηγούνται" εκεί που "πρέπει". Αν αυτό δεν είναι σε κάποιες περιπτώσεις εφικτό τότε Η ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ή ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΒΡΕΙ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ & ΤΟ ΣΘΕΝΟΣ να την προωθήσει, τότε αυτή ΚΟΛΛΑΕΙ "ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ" ΚΑΙ ΑΠΛΆ δεν γίνεται! ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΥΝΕΠΩΣ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΘΟΥΝ ΜΕΣΩ ΤΩΝ ΕΣΠΑ ΘΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΘΟΎΝ ΠΑΛΙ ΣΤΗΝ "ΚΑΣΤΑ" (& αφήστε τον Χ"δάκη να λέει ότι θέλει!) ΚΑΙ ΙΣΩΣ "ΦΑΝΕ" ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΠΟΙΟ ΞΕΡΟΚΟΜΑΤΟ ΑΠ' ΑΥΤΑ, έτσι απλώς για να μην φωνάζουν και τους δημιουργούν "ανεπιθύμητους θορύβους"!!!

4. Δε μου λέτε βρε παλουκάρια? Αν ερχόμουνα και σας έλεγα ότι θα σας δώσω αύριο το πρωί χάρισμα 100.000€ μετρητά, ΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΑΠ' ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΖΗΤΟΥΣΑ?? (ποιο θα ήταν δλδ το "ΟΡΙΟ" ΣΑΣ?)
ΑΥΤΟΙ, ΓΙΑ ΤΑ ΤΟΣΑ ΔΙΣ ΤΩΝ ΕΣΠΑ ΚΑΙ ΤΑ 10 ΤΡΙΣ ΤΩΝ ΠΕΤΡΕΛΑΙΩΝ ΤΙ ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ Σ' ΕΜΑΣ???

ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕ!!!!!!!!!!!!!!

ΥΓ. Εγώ πάντως, μετά ξύπνησα! Θα τα είδα μάλλον στον ύπνο μου όλα αυτά, ε? Τελος πάντων, όποιος κατάλαβε, κατάλαβε!!