Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΥΡΙΤΖΗΔΙΚΑ…





Ναι ρε αλητοκαραγκιοζορουφιανοδημοσιογραφάκια της «ΠΡΩΤΗΣ ΓΡΑΜΜΗΣ», ντροπή για τη δημοσιογραφία είναι το συνονθύλευμα που παρουσιάζετε και έχετε το θράσος να το αποκαλείτε κιόλας ενημερωτική εκπομπή… Καλά σας λένε «δημοσιογράφους της ντουλάπας…» Δε λέτε ειδήσεις ρε αυτοδηλητηριασμένοι, ανέκδοτα λέτε και μάλιστα παλιάς… πολύ παλιάς κοπής!

4 σχόλια:

Unknown είπε...

Εμ, αφού καθωμαστε και τους χαζεβουμε . Χαιβανια είμαστε και αυτά τα παρταλια της Δημοσιογραφιας μας αξίζουν

Unknown είπε...

Εμ, αφού καθωμαστε και τους χαζεβουμε . Χαιβανια είμαστε και αυτά τα παρταλια της Δημοσιογραφιας μας αξίζουν

Ανώνυμος είπε...

Ενα ερώτημα:
Αν τη συχνότητα που χρησιμοποιούν την ΑΓΟΡΑΖΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ από το κράτος, πληρώνοντας ένα πολύ μεγάλο ποσό για το σκοπό αυτό θα είχαμε καλύτερο ή χειρότερο επίπεδο τηλεόρασης στην Ελλάδα?

Προσωπική απάντηση: Καλύτερο

Αιτιολόγηση:
Οταν ξέρουν οι 3-4 μεκαλοκαναλάρχες ότι θα πάνε κάποια στιγμή να λαδώσουνε κάποιον για να τους ανανεώσει την άδεια ενδιαφερόνται μόνο για το αν θα κυβερνά αυτός ο κάποιος και χε@#@@#νε για την οποιαδήποτε ποιότητα!
Αν όμως την πλήρωναν ένα σκασμό λεφτά και την έπαιρναν με αντικειμενικά κριτήρια θα ενδιαφερόντουσαν να προσφέρουν ποιότητα για να βγάλουν τα λεφτά που πλήρωσαν!

Με απλά λόγια, θα ενδιαφερόντουσαν να ευχαριστήσουν ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ενώ τώρα ενδιαφέρονται να ευχαριστήσουν ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ!

Ανώνυμος είπε...

Με Eυθείες Bολές κατά της USA κυβέρνησης για την επιβολή πολιτικών λιτότητας στις χώρες του ευρωπαϊκού νότου, και με πυρά εναντίον του «πολιτικού κατεστημένου» και τις «οικονομικής ολιγαρχίας KAI πολιτικής AληTEIAς» στην Ελλάδα, «διανθίζει» ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τις απόψεις που διατυπώνει σε άρθρο του στην γαλλική Monde Diplomatique για το ξεπέρασμα της ελληνικής, αλλά και της γενικότερης δημοσιονομικής κρίσης στην «Γηραία Ήπειρο».

Ο κ. Τσίπρας ζητά από το Wall Streat (IWF) και τους ευρωπαίους .... Eταίρους της να δεχθούν για την Ελλάδα ότι έγινε για την Γερμανία, σώζοντάς την μεταπολεμικά, όταν η Διάσκεψη του Λονδίνου αντέστρεψε τη λογική της Συνθήκης των Βερσαλλιών: δηλαδή, κυρίως, διαγραφή της ονομαστικής αξίας του συσσωρευμένου δημόσιου χρέους και μορατόριουμ στην εξυπηρέτησή του !! Yes Sir !!