Παρασκευή 1 Φεβρουαρίου 2013

O Σαμαράς θυσιάζει τον Στουρνάρα για να κερδίσει λίγο ακόμη χρόνο ο ίδιος. Μάταια.





Όπως όλα δείχνουν πλησιάζει η ώρα που ο Σαμαράς θα πάρει από τον Στουρνάρα ότι καλύτερο διαθέτει πλέον ο υπ. Οικονομικών. Την παραίτησή του.
Η θυσία του Στουρνάρα η οποία χρονικά έχει προσδιορισθεί μετά το συνέδριο του ΠΑΣΟΚ, θα δώσει-έτσι πιστεύει ο πρωθυπουργός-στον Αντώνη Σαμαρά λίγους ακόμη μήνες στην εξουσία. Αυτό είναι το σενάριο πολιτικής επιβίωσης που επεξεργάζεται τόσο ο πρωθυπουργός όσο και οι σύμβουλοί του. Όλοι τους πέφτουν έξω. Πλέον κάθε μέρα που περνάει θα μπορούσε να είναι η τελευταία μέρα της κυβέρνησης Σαμαρά. Μείνετε συντονισμένοι...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Με ..... Eυθείες Bολές κατά της USA κυβέρνησης για την επιβολή πολιτικών λιτότητας στις χώρες του ευρωπαϊκού νότου, και με πυρά εναντίον του «πολιτικού κατεστημένου» και τις «οικονομικής ολιγαρχίας KAI πολιτικής AληTEIAς» στην Ελλάδα, «διανθίζει» ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ τις απόψεις που διατυπώνει σε άρθρο του στην γαλλική Monde Diplomatique για το ξεπέρασμα της ελληνικής, αλλά και της γενικότερης δημοσιονομικής κρίσης στην «Γηραία Ήπειρο».

Ο κ. Τσίπρας ζητά από το Wall Streat (IWF) και τους ευρωπαίους .... Eταίρους της να δεχθούν για την Ελλάδα ότι έγινε για την Γερμανία, σώζοντάς την μεταπολεμικά, όταν η Διάσκεψη του Λονδίνου αντέστρεψε τη λογική της Συνθήκης των Βερσαλλιών: δηλαδή, κυρίως, διαγραφή της ονομαστικής αξίας του συσσωρευμένου δημόσιου χρέους και μορατόριουμ στην εξυπηρέτησή του !! Yes Sir !!