Πέμπτη 3 Μαρτίου 2016

Με Εντολή Σαμαρα – Εθαψαν την Υποθεση Ψυχάρη, έκαναν Βουλευτή τον υιο του

20160303074217.jpg 


Για πόσο ακόμη θα υπερασπίζεται ο Κυριακος Μητσοτάκης την Κυβέρνηση Σαμαρα; 
Αν κρινουμε απο τις επιλογές Αντιπροέδρων δεν θα θέλει και πολύ προσπάθεια. Εκτός από την Λιστα Μπογιαρνς, την απαλλαγή του Βενιζέλου για την «χαμένη» λιστα Λαγκαρντ, τώρα η εφημεριδα ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ αποκαλύπτει και το βαρύδι «Στελιος Στασινόπουλος».
Ο εφοριακός υπάλληλος, προϊστάμενος της ΔΟΥ Μεσσηνίας, εκλογικής περιφέρειας του Αντώνη Σαμαρα, μετέπειτα υποδιευθυντης στο ΣΔΟΕ και τέλος διορίστηκε Ειδικός Γραμματέας του ΣΔΟΕ.
Οπως μας θυμίζει η εφημερίδα τον Δεκέμβριο συνηγόρησε για την φημολογούμενη εμπλοκή της Μαργαρίτας Παπανδρέου στην «Λιστα Λαγκαρντ», αλλά το 2014 αναίρεσε την κατάθεση του!
Συμφωνα με πληροφορίες της Εφημερίδας, την περιόδο που ήταν επικεφαλης του ΣΔΟΕ, υπήρχε συγκεκριμένη εισαγγελική παραγγελία (ΑΒΚ ΟΙΚ ΜΑ ΠΕ 581/2-4-2013) για τη διεξαγωγη ερευνας που αφορούσε την εκδοτη Σταυρο Ψυχαρη. Κατα μυστηριώδη τρόπο, το ΣΔΟΕ ασχολήθηκε με τη συγκεκριμένη εισαγγελική παραγγελια περισσότερο απο..δυο χρόνια αργότερα στις 15 Ιουλιου 2015. Και καλά ο Σαμαράς, ο Ειδικός Γραμματέας κ.Π.Δανης που είχε διοριστεί απο την κ. Βαλαβάνη γιατί το καθυστερούσε;
Επρεπε να έρθουν οι εκλογές του Σεπτεμβριου 2015 για προχωρήσουν τελικα ολες οι υποθέσεις κι ο νοων νοειτω για κάποιες…πλατφορμες
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: