Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

Τέλος εποχής για το ΠΑΣΟΚ του Βενιζέλου - Κατάντησαν το κόμμα της 3ης του Σεπτέμβρη δεκανίκι της Δεξιάς



Ύστερα από την άθλια απόφαση Βενιζέλου για συγκρότηση δικομματικής κυβέρνησης με τον Σαμαρά, τον Βορίδη και τον... μουμπούκο, οριστικό θα πρέπει να θεωρείται το διαζύγιο του ΠΑΣΟΚ με την κοινωνία και ειδικότερα με τα προοδευτικά κομμάτια της ελληνικής κοινωνίας, που για δεκαετίες στήριζαν μια κεντροαριστερή προοπτική ανάπτυξης για τη χώρα.Είναι σαφές πλέον, ότι ο δεξιός ψάλτης του Σαμαρά, Βαγγέλης Βενιζέλος δεν μπορεί να εκπροσωπεί τη μεγάλη δημοκρατική παράταξη αλλά ούτε και να... εκφράσει την κεντροαριστερά και τη σοσιαλδημοκρατία. Πρόκειται για έκπτωση πολιτικού ήθους, πολιτικού λόγου αλλά και πολιτικής ασυνέπειας απέναντι στην ιδεολογία που δήθεν υπηρετεί. Εκτός κι αν απλά επέστρεψε στο φυσικό του χώρο, αυτόν της κεντροδεξιάς που κάποτε εξέφραζε το ΚΟΔΗΣΟ (από το οποίο προέρχεται) και τον οποίο σήμερα επάξια εκπροσωπεί ο Αντώνης Σαμαράς.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δηλαδή όταν έγραφες αυτό δεν ήταν δεξιό το ΠΑΣΟΚ;

http://1.bp.blogspot.com/-lsn48zDp-EY/UGZCYmXW-9I/AAAAAAAAMpA/vzGVEXSZiTE/s480/xarry-klyn.jpg

Ανώνυμος είπε...

Ομπάμα: «Δεν υπάρχουν πλέον έθνη, είμαστε όλοι πολίτες του κόσμου»
ΣΑΝ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΤΣΙΠΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑ....
http://koinosparanomastis.blogspot.gr/2013/06/blog-post_201.html

Ανώνυμος είπε...

Tώρα αρχίζουν τα δύσκολα,στην εξουσία βρίσκονται δύο σάπιοι,είναι εκείνοι που κουβαλούν όλη τη βρώμα,όλη τη δυσωδία,όλο το άγος του παρελθόντος.Και έρχονται οι λερωμένοι να εξυγιάνουν!

Ανώνυμος είπε...

Ο Τσίπρας γύρισε την λατινική Αμερική και κατέληξε ότι δεν έχει τίποτα κοινό με Φιντέλ, τσε Γκεβάρα διότι αυτοί είχαν στρατόπεδα συγκεντρωσης για ομοφυλόφιλους, προδότες του έθνους κ.α.
Ο Τσάβες έλεγε τα αντίθετα από ότι λένε αυτοί εδώ του Σύριζα.
Το μόνο κοινό που έχουν είναι η αγάπη για το αστέρι της αριστεράς χωρίς αυτό να ξέρουν τι συμβολίζει δεν έχουν ιδέα από που βγήκε ο ορισμός της αριστεράς.

Ο Τσίπρας καταλήγει ότι οι Φιλελεύθεροι των ΗΠΑ λένε τα ίδια με τον Σύριζα και εδώ είναι που αρκετοί της πατριωτικής αριστεράς έφαγαν σφαλιάρα.

Το Πασοκ θα διεκδικήσει στο μέλλον τους ψήφους των ελληνοποιημένων είτε σαν πασοκ είτε σαν άλλο μόρφωμα.

Παναγιώτης

t.g. είπε...

να μου τα λεει καποιος ουδετερος ναι αλλα εσυ ;συγνωμη αλλα ησουν καποτε αριστερος και τωρα μας το παιζεις πατριωτης.αντε απο εδω λοιπον και συ.δεν εχω αναγκη την γνωμη σου γιατι εχω και δικη μου.το να βγαινεις λοιπον και να με "αντιπροσοπευεις" δε σε κανει ηρωα στα ματια μου αλλα λαικιστη.θες να γινεις χρησιμος ; δημιουργησε μια κινηση οπως αυτη του θεοδορακη και κανε σωστες πραξεις και οχι κειμενα απο εδω.το λιγοτερο σου ειπα/προτεινα και αμα θες το κανεις.αλλιως παιζεις και συ καλα το ρολο του συστηματος.
οσο για το 5% που ειχες πει στον παπαδακη φανταζομαι πως ειναι το φανκλαμπ στη καλαμαρια ε ; τι γκαντεμια ομως μονο 5% ρε χαρρυ σε πιστευουνε.οσοι αφηνουν σχολια απο εδω το κανουνε επειδη θελουν να σε πλησιασουν..που να πλησιασουν ! ολοι εσεις οι λαικιστες διασημοι (πχ λαζοπουλος) μιλατε για τον κοσμο αλλα δε πλησιαζετε τον κοσμο να του μιλησετε.φανταζομαι πως αυτα που ειπα ενοχλουνε τον απλο κοσμο.το θεμα ειναι να τα δεις και να μιλησουμε μηπως και αλλαξει κατι ολοι μαζι οχι να σφαζομαστε η να ανταλασουμε χαρακτηρισμους απο εδω.αλλα οχι εσεις οι διασημοι λαικιστες ετσι κανετε.απο μακρια ολα.
και προσοχη δεν ειμαι πολιτκος σου αντιπαλος απλα ενας πολιτης.ενας ελληνας πολιτης.


t.g.

Ανώνυμος είπε...

Βασιλεύει η χούντα.

Ανώνυμος είπε...


Γιατί,περίμενες τίποτα διαφορετικό από ένα
κόμμα πού στό παρελθόν είχε καταστήσει εαυτόν
δεκανίκι της Κοζα Νόστρας;
Σοβαρέψου Χάρρυ παιδί μου...