Κυριακή 30 Ιουνίου 2013

Αχ, αυτοί οι “αριστεροί” της ΔΗΜΑΡ!…

1_1


Αχ, αυτοί οι “αριστεροί” της ΔΗΜΑΡ! Τόσο «αριστεροί» που στήριξαν τον Σαμαρά, τον Βορίδη, τον Άδωνη, τον Δένδια!
Αχ, αυτοί οι “αριστεροί” της ΔΗΜΑΡ, τόσο «αριστεροί» που σφύριζαν αδιάφορα στα πογκρόμ ενάντια στους μετανάστες και στην κάλυψη των ναζιστών της Χ.Α. από την κρυπτο- φιλοναζιστική ΕΛ.ΑΣ του Δένδια ….
Και πόσα αντιλαϊκά μέτρα δε στήριξαν αυτοί οι «σοβαροί» και «υπεύθυνοι» το χρόνο που συναγελάστηκαν κυβερνητικά με την ακροδεξιά του Σαμαρά και το απαξιωμένο και αποσαθρωμένο ΠΑΣΟΚ του αλαζόνα Βενιζέλου, μ’ αποκορύφωμα τη συναίνεσή τους στις αυταρχικότατες πράξεις νομοθετικού περιεχομένου!
Πολύ “αριστεροί” αυτοί της ΔΗΜΑΡ! …Και… “υπεύθυνοι” και “σοβαροί” και “αξιόλογοι” στο να πετύχουν εν τέλει τον ηθικό και πολιτικό εξευτελισμό τους στα μάτια των δημοκρατικών και προοδευτικών πολιτών.
Και πιο σοβαρός απ’ όλους τους ο πρόεδρός τους, ο κυρ Φώτης ο Κουβέλης… Τέτοια η σοβαρότης του, ώστε να δικαιώνεται ο Μοντεσκιέ που είχε πει: «Η σοβαρότης είναι η ασπίς των ηλιθίων»!
Έπρεπε να πέσει το «μαύρο» στην ΕΡΤ για να καταλάβουν αυτοί οι «υπεύθυνοι» «αριστεροί» ότι για την ακροδεξιά δράκα του Σαμαρά, που κατ’ ουσία κυβερνά τον τόπο, δεν ήσαν παρά το δεκανίκι, το άλλοθι δημοκρατικότητας, το «φύλο συκής» σε μια  καραδεξιά κυβέρνηση.
Μπρος στο διαφαινόμενο φάσμα της καταστροφής και της ολικής πολιτικής εξαφάνισής τους αποφάσισαν ν’ αποχωρήσουν από την τρικολόρε συγκυβέρνηση, κι αμέσως, εκτός από καταγέλαστοι στα μάτια των δημοκρατικών πολιτών, έγιναν και το «μπαίγνιο» των συστημικών παπαγάλων, των χτεσινών υμνητών τους.
Η υπεύθυνη ΔΗΜΑΡ, η «κυβερνώσα Αριστερά», του κυρ- Φώτη του Κουβέλη, εν μια νυκτί έγινε το απόβλητο του συστήματος…
Βρε, πως αλλάζουν οι καιροί! Πού είναι οι μέρες που κατά το σύστημα ο Φώτης Κουβέλης ήταν ο νουνεχής ηγέτης, ο νηφάλιος, υπεύθυνος πολιτικός. Μέσα σε μια ώρα έγινε αλλοπρόσαλλος, ανεύθυνος, αυτοκαταστροφικός, παράξενος.
«Αριστερά Περιορισμένης Ευθύνης» και «Αριστερά του Ντόλτσε» (του γνωστού καφέ του Κολωνακίου) αποκάλεσαν τη ΔΗΜΑΡ δυο αρθρογράφοι της Καθημερινής και «Αριστερά της μιζέριας», άλλος αρθρογράφος του Βήματος!
Το μιντιακό – πολιτικό σύστημα που τρέμει τις εκλογές όσο τίποτα έτρεξε να στηρίξει με περισσό καμάρι τον Ευάγγελο Βενιζέλο και να προβλέψει όλα τα δεινά για τον Φώτη Κουβέλη που «τόλμησε» να διαφωνήσει ανοιχτά. Μέσα σε λίγη ώρα ξεχάσαμε τον Σαμαρά, που έβαλε μαύρο στην ΕΡΤ και απόλυσε με μια μονοκοντυλιά 2.660 εργαζόμενους. Έγινε ο Κουβέλης το «μαύρο πρόβατο».
Και ήδη άρχισαν οι ύμνοι στον Βενιζέλο και η ανάδειξη του σε νουνεχή ηγέτη που φρόντισε για την πολιτική σταθερότητα στον τόπο. Και που γι αυτή του την «υπηρεσία» ανταμείφθηκε πλουσιοπάροχα με 12 πασοκικά υπουργεία και ο ίδιος αντιπρόεδρος και υπουργός εξωτερικών!!!
Τα «όργανα» άρχισαν λοιπόν και οι καλοθελητές αναλυτές, «μπάστακες» του συστήματος, έπιασαν δουλειά και λένε και γράφουν πως το ΠΑΣΟΚ πια αναδεικνύεται ξανά σε πρωταγωνιστή της Κεντροαριστεράς.
Κυκλοφόρησαν όλα τα σενάρια πως εκεί που βρισκόταν στο καναβάτσο και η ΔΗΜΑΡ φάνταζε πιο ελκυστικός πόλος, με την αποχώρησή της από την κυβέρνηση, οδηγείται πλέον σε πολιτικό αφανισμό. Κανείς από τους «επίσημους αναλυτές» δεν «βλέπει» ότι ήρθε η ώρα το ΠΑΣΟΚ να δικαιώσει όσους εκτιμούν ότι είναι πια συνιστώσα της ΝΔ!
Όσο για την «υπεύθυνη» και «κυβερνώσα» ΔΗΜΑΡ και το πολιτικό της μέλλον, ας πρόσεχε…. Μετά το φιάσκο της συγκυβέρνησης φαίνεται πως δε βάζουν μυαλό και δηλώνουν ότι θα στηρίζουν «αλά καρτ» αυτό το κυβερνητικό έκτρωμα του Σαμαροβενιζελισμού!… Ο πολιτικός τους αφανισμός «επί θύραις», ας πρόσεχαν… L1 
Από τον Στάθη για το enikos.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Το πρόβλημα της αριστεράς αλλά και της δεξιάς είναι η χρήσιμη ηλιθιότητα των ψηφοφόρων τους,αλλά και των ρηχών ιδεολογιών τους .... το λαθρομεταναστευτικό είναι πεδίο δόξης λαμπρό για τους κρετίνους της αριστεράς που ανατροφοδοτούν την χρυσή αυγή. Σε αυτό το φεστιβάλ ηλιθιότητας τα στημένα αυτά ψευδοδεξιά .. ψευδοπατριωτικά .. ψευδοαριστερά κόμματα,εγκλωβίζουν με την τεχνητή πόλωση τις μάζες των χρησίμων ηλιθίων σε λύσεις ... προγραμματισμένες από το σύστημα που μας διοικεί ... αυθεντικά μη ελεγχόμενα κόμματα δεν υπάρχουν στο ελληνικό κοινοβούλιο ... υπάρχουν δυστυχώς μόνον χρήσιμοι ηλίθιοι ψηφοφόροι.