Δευτέρα 17 Ιουνίου 2013

Τσόμσκι: Λογικές οι προτάσεις ΣΥΡΙΖΑ

«Πρέπει να δοθούν στην Ελλάδα οι ευκαιρίες και τα οφέλη που δόθηκαν στη Γερμανία το 1950»

Tsipras


Με θετικά σχόλια στις προτάσεις  ΣΥΡΙΖΑ για την οικονομική κατάσταση στην Ελλάδα, αναφέρεται ο Αμερικανός φιλόσοφος και  γλωσσολόγος Νόαμ Τσόμσκι, ο οποίος κατά τη διάρκεια του Left Forum, επεσήμανε πως οι θέσεις του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «είναι λογικές και έχουν νόημα».

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Αυγή, ο Νόαμ Τσόμσκι αναφερόμενος στον ΣΥΡΙΖΑ  και στις προτάσεις που έχει καταθέσει, τόνισε:
«Συμφωνώ με τις προτάσεις του ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα με τις οποίες πρέπει να δοθούν στην Ελλάδα οι ευκαιρίες, τα οφέλη που δόθηκαν στη Γερμανία στις αρχές του 1950, όταν βρισκόταν σε τραγική θέση και διαγράφηκαν τα χρέη της και της δόθηκε βοήθεια, προκειμένου να ανακάμψει, να ξεπεράσει την πολύ δύσκολη θέση. Στην ίδια εξίσου τραγική θέση βρίσκεται σήμερα και η ελληνική κοινωνία. Οι προτάσεις αυτές λοιπόν του ΣΥΡΙΖΑ είναι απολύτως λογικές και έχουν νόημα, τον φέρνουν στην πρωτοπορία. Μπορούν να χρησιμεύσουν ως παράδειγμα. Αντικειμενικά μιλώντας, ενδεχόμενη επιτυχία του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι κάτι το πολύ θετικό, αλλά ποτέ δεν μπορεί να πει κανείς με βεβαιότητα. Δεν μπορούμε να προβλέψουμε τη ροή των πραγμάτων».

2 σχόλια:

ΧΚ είπε...

Ρε σε Χάρρυ, ένα σχόλιο για όλους αυτούς ΜΑΖΙ θα κάνεις ή φοβάσαι κι εσύ; Εννοώ τον Sam, τον Ben, τον Kabal, τον Alex, τον Noam κλπ. Θα το ακούσουμε ποτέ η θα πεθάνουμε περιμένοντας; Δόξα τω θεό μυαλό έχεις και καταλαβαίνεις τι λέω. Πες το στα Ποντιακά αν δε μπορείς αλλιώς...

Ανώνυμος είπε...

Χαρρυ οι μόνες λογικές προτάσεις είναι του σύριζα?Ποτέ δεν είδα να ανεβάζεις κάποιον άλλο τόσο πολλύ.