Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013

Ανασχηματισμός. Το ΠΑΣΟΚ είναι ΕΔΩ, ΕΝΩΜΕΝΟ, ΔΥΝΑΤΟ


του Στρατή Μαζίδη
Τελικά μετά το σημερινό ανασχηματισμό ένα μπορούμε να πούμε με σιγουριά. Δεν έχει νόημα να γίνονται εκλογές. Ούτε φυσικά ενδιάμεσες μετρήσεις.
Αφού κανείς δε δίνει σημασία. Το ΠΑΣΟΚ, το κόμμα που ισοπέδωσε τη χώρα από το 1996 και μετά, που μας αλυσόδεσε το 2010 και που ο ελληνικός λαός μαύρισε τόσο το Μάϊο όσο
και τον Ιούνιο του 2012 ενώ τώρα ακόμη και αυτές οι δημοσκοπήσεις το δείχνουν μετά βίας να μπαίνει στη βουλή, βρίσκεται ξανά στην κυβέρνηση.
“Το ΠΑΣΟΚ στην κυβέρνηση, ο λαός στην εξουσία” δεν έλεγε το γνωστό σύνθημα;
Ο Χρυσοχοΐδης υπουργός, η Φωφάρα υφυπουργός, η Χριστοφιλοπούλου το ίδιο. Α ρε Διαμαντοπούλου κορόιδο! Αν δεν την είχες κάνει, αύριο θα ορκιζόσουν παρά τω Αντωνίω.
Μόνο ο νέος Καποδίστριας που θα ιδρύσει όπως είπε την Δ’ Δημοκρατία της Ελλάδας, Ανδρέας Λοβέρδος λείπει.
Δηλαδή είναι να πάρεις φόρα και να βαράς το κεφάλι σου στον τοίχο. Τους μαύρισες, τους έστειλες στον πολιτικό αγύριστο και τους τρως πάλι στην μάπα. Σαν τις κατσαρίδες. Τις ψεκάζεις, τις πατάς και τρέχουν ακόμη!
Πώς να το πω; Το ΠΑΣΟΚ είναι στο αίμα μας. Θα μας κυβερνάει ακόμη κι αν διαλυθεί.
Κι ο Βενιζέλος, ο νέος Ζίγδης, από μοναχικός ηγεμόνας του εαυτού, τώρα αντιπρόεδρος και ΥΠΕΞ.
Κατά τα άλλα βαράει διάλυση το ΠΑΣΟΚ, κάνουν έξωση στο ΠΑΣΟΚ, ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα στο ΠΑΣΟΚ κτλ κτλ. Ας είναι καλά ο Αντώνης. Γιατί και αυτός το έχει στο αίμα του να το διασώζει. Το έκανε το 1995, το επανέλαβε το Νοέμβριο του 2011, το ξανακάνει πάλι σήμερα.
Μέχρι και υπουργείο Δημόσιας Τηλεόρασης δημιουργήθηκε για να δοθεί στον κο Καψή. Κατά τα άλλα κλείνουμε την ΕΡΤ να μαζέψουμε το κράτος. Καλά σχολίασε στο FB  ο Geo Kalts “όσα έπαιρνε όλη η ΕΡΤ θα τα παίρνει ο Υφυπουργός και το επιτελείο του!”. Τουλάχιστον καταλαβαίνουμε γιατί την κλείνουν.
Έχω όμως μια απορία, όταν κυβερνά ένα κόμμα του 29% μαζί με ένα άλλο του 12% που μαζί κάνουν 41% με βάση τα νούμερα του Ιουνίου του 2012, τα οποία σήμερα αθροίζουν κάπου στο 27-28%, υπάρχει θέμα δημοκρατικής εκτροπής ή μη τήρησης της λαϊκής βούλησης; Αυτή η Βουλή και αυτός ο κυβερνητικός σχηματισμός είναι σε αντιστοιχία με την κοινωνία;
http://freepen.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια: