Σάββατο 29 Ιουνίου 2013

Στοιβαγμένες ψυχές στο Θεαγένειο νοσοκομείο




Παρά τα πολύ σοβαρά προβλήματα λειτουργίας του ΕΣΥ, υπεράνθρωπες προσπάθειες κάνουν οι γιατροί του Αντικαρκινικού Νοσοκομείου «Θεαγενείου» Θεσσαλονίκης, για τους χιλιάδες καρκινοπαθείς , ενώ εξακολουθούν να είναι απλήρωτοι.

Συγχρόνως στο τμήμα ακτινοβολιών τα περισσότερα πεπαλαιωμένα μηχανήματα είναι χαλασμένα.
Οι υπεύθυνοι του τμήματος έχουν ενημερώσει γραπτώς και εγκαίρως το Υπουργείο Υγείας, όμως με την δικαιολογία έλλειψης κονδυλίων τα μηχανήματα δεν επιδιορθώνονται, σκοτώνοντας και την τελευταία ελπίδα αυτών των ασθενών.
Και το πρόβλημα, αλλά και ο Γολγοθάς για τους καρκινοπαθείς δεν σταματά εκεί.

Ασθενής και θεράπων ιατρός μίλησαν εμπιστευτικά στον δημοσιογράφο Νίκο Βάνη, λέγοντας ότι,”τα φάρμακα (σε υγρή μορφή) δεν τα διαθέτει πλέον το φαρμακείο του νοσοκομείου , και θα πρέπει οι ασθενής να τα προμηθεύονται από το φαρμακείο του ΕΟΠΥΥ Τούμπας.
Ο δε ασθενής, λόγω της ελλείψεως του φαρμάκου αυτού , το οποίο δεν μπόρεσε να το προμηθευτεί ούτε από τον ΕΟΠΥΥ, αναγκάστηκε να πάει στα Σκόπια για να το αγοράσει.
Αγόρασε λοιπόν το φάρμακο άκουσον- άκουσον, με 1,5 Ευρώ, ενώ στην Ελλάδα χρεώνεται από ξένη φαρμακοβιομηχανία προς το νοσοκομείο 1000 Ευρώ , με την  συμμετοχή του ασθενή  να είναι 80 Ευρώ. Μια πραγματική ληστεία, από τις φαρμακοβιομηχανίες που εν καιρώ κρίσης κάνουν πάρτι, κερδίζοντας δις Ευρώ, στερώντας όμως από τους ασθενής  σε κατάσταση της υγείας τους  ως μη αναστρέψιμη και την τελευταία ελπίδα να κρατηθούν στη ζωή . ΝΤΡΟΠΗ!
Να πως έφτασε το χρέος στον ΕΟΠΥΥ!!!!
Κάποια λαμόγια κονομούν πολλά εκατομμύρια Ευρώ.

Και ερωτούμε τον νέο Υπουργό Υγείας Άδωνη Γεωργιάδη, σ΄ αυτήν την καραμπινάτη καταγγελία θα επέμβει κανένας εισαγγελέας, για να βάλει τους κατεργάρηδες που κερδοσκοπούν εις βάρος του Ελληνικού λαού, στο πάγκο τους;;
Οι ασθενείς θα δουν καμιά άσπρη μέρα στο μαύρο χάλι  τις ιατροφαρμακευτικής κατάστασης της Ελλάδος;;;
Η απόλυτη τηλεφημερίδα elliniko-fenomeno.gr και ο δημοσιογράφο Νίκος Βάνης  θα περιμένουν άμεσα απαντήσεις και αποτελέσματα.
Ελληνικό φαινόμενο

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Όσο εγώ χειρουργώ , εσείς παραγγέλνετε ..