Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

Σήμερα φεύγει μετανάστης στη Γερμανία ένας αδελφός μας, φίλος, σύντροφος... για να ζήσει την οικογένειά του, μη μπορώντας να πληρώσει τα Χαράτσια τους! Σαμαρά, Βενιζέλο σκατόψυχοι, καταραμένοι εσείς, οι οικογένειες σας, τα παιδιά σας, τα εγγόνια σας...



Πετάει
σήμερα για τη Γερμανία ένας εξαίρετος επιστήμονας γιατρός... θύμα του νεοφασίστα Γεωργιάδη και των πολιτικών του προϊσταμένων Σαμαρά, Βενιζέλο.
Εκεί, στη Γερμανία, οι γιατροί που απολύει το δωσίλογο κατοχικό καθεστώς, είναι περιζήτητοι...
Φίλος, σύντροφος, αγωνιστής της ζωής, αδελφός μας.
Ζει η χώρα μας ένα ακόμη έγκλημα των τροϊκανών δωσίλογων της ακροδεξιάς μνημονιακής κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ.
Για μια ακόμη φορά η πατρίδα μας πληρώνει νέο φόρο αίματος με την μετανάστευση του λαού μας!
Ένα ακόμη έγκλημα των δωσίλογων κυβερνητών...
Έχουμε πλέον ιερό χρέος να ορκιστούμε ότι...
πρέπει να πληρώσουν ακριβά ΟΛΑ τα εγκλήματά τους οι τραπεζοϋπάλληλοι της Μέρκελ, τα μιζωμένα κόμματα που οδηγούν τον λαό μας στη γενοκτονία!
Να μην υπάρξει νέα Βάρκιζα!
Να δικαστούν από Λαϊκά Δικαστήρια και με λαίκούς δικαστές οι σημερινοί δολοφόνοι του Ελληνικού Λαού!
Καλο ταξίδι σύντροφε, ίσως μια μέρα επιστρέψεις σε μια Λεύτερη πατρίδα!
Κακό τέλος να έχετε δωσίλογα γερμανοτσογλάνια, μαζί οι οικογένειές σας, τα παιδιά σας κι ότι προστατεύετε σήμερα!
Πηγή

9 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

εαν ειχε ψυχη Ελληνικη, ΔΕΝ θα πηγαινε στην γερμανια.
γερμανοπροσκυνημενος ειναι και κανει προπαγανδα υπερ της μαζικης μεταναστευσεως.
ας παρει ενα ξυλο να υπερασπισθη την πατριδα

Ανώνυμος είπε...

Καταπληκτικά νέα http://www.protothema.gr/politics/article/347620/alavanos-enadion-suriza-apokleietai-100-i-katargisi-ton-mnimonion-mesa-stin-eurozoni-/

Ανώνυμος είπε...

O πρώτος ανώνυμος ή είναι μαλάκας, ή είναι πολύ μαλάκας.

Ανώνυμος είπε...

Αυτός που έκανε το συγκεκριμένο ποστ .... η είναι καημένος παλαιοκομμουνιστής φανατικός οπαδός του Άρη Βελουχιώτη ... και δικαιολογημένα ο άνθρωπος τα έχει χαμένα γιατί έχει μια συγκεκριμένη οπτική γωνία της ιστορίας ...... η κάνει πλύση εγκεφάλου σε άσχετους και παλαιοκομμουνιστές στοχεύοντας στο θυμικό τούς και όχι στήν ψυχρή και ολέθρια λογική που διέπει τα ξεφτυλισμένα πρακτορικά κόμματα της πουλημένης αριστεράς και φυσικά τούς δεξιούς ομοιδεάτες τούς τα λεγόμενα αστικά κόμματα.

Ανώνυμος είπε...

Αντί να σχολιάσω τις ανοησίες και τις βρυσιές ορισμένων εδώ μεσα,
ωμά θα σας πώ πως η Γερμανία ειναι η μόνη χώρα που ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ βοηθησε και βοηθάει τους Ελληνες, οχι τωρα αλλά ακόμα και στη διαρκεια της κατοχής!
Διαβαστε την ιστορία χωρίς παρωπίδες να μαθετε απο ποιους παθαμε την μεγαλύτερη καταστροφή, ποιοι μας δανειζαν κι απο που προμηθευομασταν αχρηστα εξοπλιστικα για εναν ενυπαρκτο εχθρο, κομμουνιστικο ή τουρκικό!
Ξυπνήστε,
οι "συμμαχοι" μας κατεστρεψαν.

Ανώνυμος είπε...

Όποιος έγραψε το πρώτο σχόλιο είναι ξεφτιλισμένος - προδότης ανθέλληνας. Σκατά στα μούτρα σου και στο στόμα σου. Καρκίνο να βγάλεις στα κόκκαλα και να πονάει. Όπου περπατάς το θάνατο να έχεις παρέα στην ψυχή σου. Σκατόψυχε.

Ανώνυμος είπε...

Μην βριζετε και μην καταριέστε
Οι κατάρες οι βασκανιες τα τρισαγια κι αφορισμοι ειναι ξενοφερτα, οι "χριστιανοί" τα εφεραν απο τα βαθη της ασιατικής ερήμου.

Ανώνυμος είπε...

Θα συμφωνήσω με τον τελευταίο προλαλήσαντα έχω κάτι χιτώνες στο σπίτι με σανδάλια ...... δεν χρειάζεται να πάτε στο jumbo να ξεπαραδιαστείτε για μια στολή .....

Ανώνυμος είπε...

Άσε που με τις εκλογές όλα τα καρναβάλια της δεξιάς και της προοδευτικής αριστεράς θα στηρίξουν σαν καρναβάλια που είναι τα κόμματα που το σύστημα τούς σερβίρει.......