Πέμπτη 30 Ιανουαρίου 2014

ΕΜΠΑΙΝΕ ΑΝΤΩΝΑΚΗ... ΚΑΙ Γ@Μ#Σ* ΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ! ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ, ΟΜΩΣ, ΜΗ ΒΓΑΛΕΙΣ ΚΑΝΑ ΔΑΧΤΥΛΟ...


Ένα αξιοθρήνητο ανθρωπάκι…
Πανικόβλητο…
Εκτός τόπου και χρόνου…
Ένα αξιολύπητο πολιτικό ράκος που νομίζει ότι ακόμα βρίσκεται σε προεκλογική περίοδο…
Λόγος μετεξεταστέου μαθητή της δευτέρας Λυκείου με απειλές, παραινέσεις, ικεσίες, κραυγές και συνοικιακά ξεφωνητά…
Μια πολιτική φούσκα χωρίς κανένα απολύτως περιεχόμενο…
Χωρίς καμία ουσιαστική πρόταση…
Χωρίς ίχνος στοιχειώδους πολιτικής σκέψης…
Ελληνικέ λαέ, ιδού ο πρωθυπουργός τους!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς ο λαός ακόμα κοιμάται!

Ανώνυμος είπε...

O λαος ηταν,ειναι και παραμενει ΗΛΙΘΙΟΣ ! Και ακριβως επειδη ειναι ηλιθιος,καλα κανουν και τον πηδανε!
Οταν τους ψηφιζε επι 37 συνεχη χρονια και τους κουναγε τα πλαστικα σημαιακια,ητανε καλα,ετσι; Φατε τωρα ζωα,φτωχεια κι εξαθλιωση! Το ΖΩΟ ο ελληνικος λαος ευθυνεται για την σημερινη αθλιοτητα και κανενας αλλος! Και ακομη και σημερα εξακολουθει να παραμενει ηλιθιος!

Ανώνυμος είπε...

Διαφωνώ
ο λαός χωρίζεται σε 3εις κατηγορίες, το εξαθλιωμένο αποχαυνωμένο προλεταριατο που βολευεται με την φιλανθρωπια της εκκλησίας των δήμων και το αλκοολ-ναρκωτικά-θρησκεία, ενα 10%, ακινδυνο εντελώς.
Ενα 70% ειναι οι κρατικοδιαιτοι του δημοσιου, πολιτικοι ΟΤΑ, συνταξιουχοι που ελαχιστα δουλεψαν προσφεραν και,,, οσα και να τους κοψουν, πολλα θα παίρνουν.
Το υπολοιπο 20-30% ποτε δεν ειχε προβλημα ουτε θα εχει, σταθερα ανεξαρτητο κερδιζει, φοροδιαφευγει, και λογαριασμο δεν δινει στο κρατος.
Γιατροι δικηγοροι μεγαλοαγροτες που τα προηγουμενα χρονια επενδυσαν τις επιδοτησεις σε ακινητα στο εξωτερικο σε ταξι σε ακινητα, ελ επαγγελματιες με αρκετο λιπος αποθηκευμενο.
Πως γίνεται να μην πέφτουν οι τιμές σε μια χώρα πτωχευμένη;
Πως γινεται ακομα να κυκλοφορουν τοσα πολλα αυτοκινητα;

Delta είπε...

πρωτη φορα βλεπω τοσο σωστα σχολια σε μπλογκ, απο την εναρξιν της παπαντρεικης δολιας επιθεσεως εναντιον του Ελληνικου εθνους.
Αναρτω το κειμενο του Χαρρυ Κλυνν μαζι με τα οξυδερκη σχολια στο μπλογκ μου.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ!!!!! ΣΙΓΑ ΤΟΝ ΛΑΟ...ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΣΛΑΝΔΟΙ.....ΕΔΩ ΞΕΡΟΥΜΕ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ....ΤΟ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΑΡΑΠΑΝΟ ΣΧΟΛΙΟ....ΤΟΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΙΣΜΟ....ΚΑΙ ΟΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΟΥΜΕ ΜΕ ΑΙΜΑ.....ΑΚΟΥ 1.000.000 ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ??? ΑΚΟΥ ΜΕΓΑΛΟΙΑΤΡΟΙ ΜΕ 10.000 ΕΤΗΣΙΟ ......ΑΚΟΥ ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ ΜΕ ΒΙΛΛΑ 500.000 ΕΥΡΩ....ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ....ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΔΕΣ ΠΟΥ ΜΟΥΤΖΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΚΛΕΨΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ.....ΝΑ ΜΑΛΑΚΑ ΕΑΥΤΕ ΜΟΥ....ΠΑΡΕ ΝΑΧΕΙΣ