Κυριακή 17 Απριλίου 2016

ΜΟΛΙΣ ΣΤΟ 21,4% Η ΝΔ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ!!!



ΚΟΣΜΟΣ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΖΕΙ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΕΤΑΙ ΤΗ ΝΔ

Τα ποιοτικά στοιχεία για τη ΝΔ τουλάχιστον για όσους τα επεξεργάζονται με νηφαλιότητα και μακριά από κομματικές ταμπέλες δεν είναι καθόλου καλά. Οι πολίτες μπορεί να έχουν απομακρυνθεί από τον ΣΥΡΙΖΑ αυτό...
δεν σημαίνει όμως ότι εμπιστεύεται τη ΝΔ. Αυτό ακριβώς επιβεβαιώνει το νέο γκάλοπ που δείχνει τη ΝΔ να έχει προβάδισμα έναντι του ΣΥΡΙΖΑ μόλις με 4,4% και πολύ χαμηλά ποσοστά..
Σύμφωνα με την δημοσκόπηση της Κάπα Research για το Βήμα της Κυριακής, στην πρόθεση ψήφου, ο ΣΥΡΙΖΑ εμφανίζεται στο 18,4% (με αναγωγή της αδιευκρίνιστης ψήφου, 27%), η ΝΔ στο 21,4% (με αναγωγή, 31,4%), ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ στο 6% (με αναγωγή 8,7%), η Χρυσή Αυγή στο 5,4% (με αναγωγή, στο 8%), το ΚΚΕ στο 4,9%, (με αναγωγή στο 7,2%), η Ένωση Κεντρώων στι 2,6% (με αναγωγή, 3,8%), οι ΑΝΕΛ στο 2,5% (με αναγωγή στο 3,7%) και το Ποτάμι στο 1,8% (με αναγωγή στο 2,7%).
Η πλειονότητα των ερωτηθέντων (70%) κρίνει αρνητικά τη διαπραγμάτευση, με περίπου 4 στους 10 να πιστεύουν πως η κυβέρνηση θα πρέπει να έρθει σε ρήξη εάν οι δανειστές δεν σεβαστούν τις κόκκινες γραμμές, 3 στους 10 πως η διαπραγμάτευση πρέπει να κλείσει άμεσα και το 26% πως η διαπραγμάτευση πρέπει να συνεχιστεί, έστω κι αν πιεστεί η οικονομία.
Παράλληλα, το 46,3% πιστεύει πως αν τα μέτρα που απαιτούνται είναι σκληρά, η κυβέρνηση θα έπρεπε να τα περάσει το συντομότερο από τη Βουλή για να κλείσει η αξιολόγηση ενώ το 34,3% πιστεύει πως θα έπρεπε να κάνει δημοψήφισμα.
Είναι η δεύτερη δημοσκόπηση μέσα σε λίγες μέρες που δίνει προβάδισμα στη ΝΔ, μετά την δημοσκόπηση της Pulse για το Action 24, αλλά τα ποιοτικά και ποσοτικά στοιχεία είναι πολύ ανησυχητικά για τη ΝΔ και τον Κ. Μητσοτάκη. Ας τα αναλύσουν καλύτερα εκεί στην Συγγρού...
Fimotro



Δεν υπάρχουν σχόλια: