Σάββατο 23 Απριλίου 2016

6 χρόνια και ακόμα ελεύθεροι…

image

Οι αρχιτέκτονες της έσχατης προδοσίας κατά του έθνους. Οι υπαίτιοι της υποδούλωσης της πατρίδας στο ΔΝΤ και της ουσιαστικής εξόδου της από το ευρωπαϊκό κεκτημένο.

Οι δόλιοι που σε μία νύχτα μετέτρεψαν το ομολογιακό χρέος σε ενυπόθηκο με βρετανικό δικαιο.

Οι οικονομικοί δολοφόνοι που μετακύλησαν το απεχθές και επονείδιστο χρέος στις πλάτες των Ελλήνων και ευρωπαίων φορολογουμένων σώζοντας ετσι τις τραπεζες του εξωτερικού.

Οι επαγγελματίες της αρπαχτής που ακόμα και στην χρεοκοπία βρήκαν την ευκαιρία να οφελήσουν ισχυρά επιχειρηματικά συμφέροντα ώστε να παραμείνουν στο απυρόβλητο.

Οι δολοπλόκοι που σχεδίασαν την χρεοκοπία, την έξοδο από την ΕΕ και την εξαΰλωση των καταθέσεων των τίμιων Ελλήνων, αφού οι «δικοί τους» ή οι πανικόβλητοι είχαν φροντίσει να φυγαδευσουν δισεκατομμύρια στο εξωτερικό.

Αυτοί που ήθελαν να κάνουν την Ελλάδα – Συρία, με εκατομμυρια εγκλωβισμένους προσφυγες και μεταναστες με την Ελλάδα εκτός ΕΕ, ωστε να μην μπορεί να παρέχει άσυλο στις ορδές που αμόλησε η Τουρκία και προκάλεσε ο Σόρος.

Εάν αυτοί οι άνθρωποι δεν μπουν φυλακή, δεν θα υπάρξει ποτέ πραγματική ανάκαμψη. Θα βρεθεί ένας νέος Παπανδρέου, όπως ο Κυριάκος, για να ολοκληρώσει το σχέδιο. Γνωρίζοντας ότι και αυτός θα μεινει ατιμώρητος.

Το ότι οι Κυριάκοι υμνούν το «μοντέλο Κύπρου», δεν αφήνει περιθώριο για παρερμηνείες σε κανέναν. Ο τελικός στόχος θα ολοκληρωθεί με το κούρεμα καταθέσεων, όπως δίδαξαν οι μέντορες του Μητσοτάκη, Αναστασιάδης και Σημίτης.
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: