Πέμπτη 1 Νοεμβρίου 2012

ΠΡΟΣ ΓΝΩΣΗ ΚΑΙ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ.



Λοιπόν φίλε Λαφαζάνη, όταν απευθύνεσαι σε πολιτικά όντα τύπου Βορίδη και Μαργαρίτη, προσπαθώντας να επικοινωνήσεις δια της κοινής λογικής, θα  πρέπει να λάβεις  υπόψη σου την ικανότητα  νοητικής διεργασίας των ως άνω όντων, των  οποίων η ταχύτητα απορρόφησης και επεξεργασίας της εγκεφαλικής τους λειτουργίας μόλις και μετά βίας ξεπερνά τα επίπεδα ταχύτητας του Αρχάνθρωπου των Πετραλώνων!

3 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Διάβασε ποιοί πήγαν στο Γουδή. Πήγαν αυτοί που είπαν:Οίκαδε - τα παιδιά μας σπίτι, οι Μεγάλες δυνάμεις θα υπακούσουν στην βούληση του Ελληνικού λαού, ο Μουσταφά Κεμάλ δεν θα επιτεθεί στην Ελλάδα. Όλοι οι αντιμνημονιακοί - συγνώμη αντιβενιζελικοί - που ήταν οι βασιλικοί και οι κομμουνιστές (ΣΕΚΕ τότε). Αυτούς υποστηρίζεις.Αυτούς που πήγαν στο Γουδή τελικά. Αυτούς που είπαν πως ΟΛΑ θα είναι ρόδι και ΔΕΝ πρέπει να πάμε με τις Μεγάλες Δυνάμεις. Και έφεραν την εθνική καταστροφή. Κρίμα εάν επικαρτήσουν αυτοί που τότε έλεγαν πως ξεπουλιόμαστε.

Νίκος είπε...

Φίλε Ανώνυμε, νομίζω, πως τελικά δεν κατάλαβες τίποτα! Εύχομαι κάποτε όμως να καταλάβεις...

Λωτοφάγος είπε...

Πράγματι, τίποτε δεν κατάλαβε ο Ανώνυμος.
Όμως, κύριε Κλυνν, δεν είναι μόνο θέμα νοημοσύνης. Κατάφεραν, με ένα απόσπασμα από τα λόγια του Λαφαζάνη, να αναστατώσουν το διαδίκτυο, ενώ τα τηλέφωνα και το τουίτερ πήραν φωτιά!
Τώρα πρέπει να προσέχουν ακόμα περισσότερο τις λέξεις τους οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ. Θα πέσει πολλή λάσπη προτού πέσουν οι νεκροθάφτες μας!