Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Α. Παναγιωταρέα: "Καθηγήτρια" αναξιοπρέπειας

Βγήκε απ’ την αφάνεια ένα εντελώς απαξιωμένο πρόσωπο της δημοσιογραφίας, η Αννα Παπαγιωταρέα, στο τηλεοπτικό γυαλί για να μας προκαλέσει αναγούλα. Σου ‘ρχεται να ξεράσεις παρακολουθώντας την ανόητη, αλαζονική στάση της απέναντι σε μια μάνα που είδε το παιδί της να βασανίζεται βάναυσα κακοποιημένο.

Δεν βρίσκεις χαρακτηρισμούς για να αποδώσεις στην -τρομάρα της- «καθηγήτρια» Πανεπιστημίου, φτάνοντας στο σημείο ο Εισαγγελάτος μπροστά της σήμερα να παρουσιάζεται σπουδαστής ιεροδιδασκαλείου. Δεν χρειάζεται να γράψουμε για τον διορισμό της σαν έμμισθη πρόεδρος του Ερρίκος Ντυνάν, ούτε την φιγούρα που έκανε στα σικ στέκια που συχνάζει επιδεικνύοντας τους 2 μπάτσους που τους πληρώναμε για να την «προστατεύουν», και άλλες πολλές σελίδες από το «λαμπρό» βιογραφικό της.

Οποιος/α παρακολουθήσει την συμπεριφορά της απέναντι στην μητέρα ενός παιδιού κακοποιημένου, βγάζει τα συμπεράσματα του.


15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

reeeeee papara xarh klin piase vres kamia arpaxth k ase ta sxolia vlaka tha ton vgalete k agio to kolopedo kiales eprepe na faei to arxidi

Ανώνυμος είπε...

to sxolio mou thelo na to do an ginete

Ανώνυμος είπε...

Harry pls continue to support the new generation. They are the only hope for changing something in Greece.... nothing is expected to happen from any of the existing governments or from any of their officials that suppose to negotiate for a better future. For people who cannot understand what can I say.... hope that they make advantage of this situation, if not they are completely retard.

Ανώνυμος είπε...

Είμαι περίεργος να δώ αύριο-μεθαύριο ο ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση τι θα κάνει με τους αναρχικούς και τους τρομοκράτες; Θα τους αφήσει να συνεχίσουν την «επανάσταση τους; Θα συνεχίσει να τους υποστηρίζει στις δίκες με τους δικηγόρους του; Θα καταργήσει τα «φασιστικά ΜΑΤ; Μήπως σε ενδεχόμενη συγκυβέρνηση με τους ΑΝΕΛ αναλάβουν οι ΑΝΕΛ τα υπουργεία για την αστυνόμευση και έτσι να λένε μετά οτι δέν φταίμε εμείς αλλά το δεξιό κόμμα της συγκυβέρνησης;

Ανώνυμος είπε...

Σου έρχεται να ξεράσεις που δεν το πλάκωσε η ίδια η μάνα του στις φάπες το κωλόπαιδο των βορείων προαστίων που δεν του έχει λείψει τίποτα στη ζωή του..!!
Το ίδιο αυτό κωλόπαιδο μπήκε στην τράπεζα με το καλάσνικοφ... και ξέρεις Χάρυ χεστήκαμε για τα λεφτά της τράπεζας... εκεί όμως μπορεί να τύχει να βρίσκεται η γυναίκα σου και το παιδί σου Χάρυ και το εγγόνι σου και τα δικά μου Χάρυ και του διπλανού, όπως έτυχε να βρίσκεται ο ταξιτζής στην Πάρο Χάρυ ο οποίος κόντευε να συμπληρώσει 18 ώρες στο μεροκάματο Χάρυ..!!!
Και ξέρεις ακόμα κάτι Χάρυ, όποιος κάνει επανάσταση με καλάσνικοφ και έχει κότσια όπως λένε,δεν κλαίγεται στην μάνα του όταν τον πιάσουνε και τον κάνουνε βαβα ούτε την αφήνει να βγαίνει στις τηλεοράσεις να κλαίγεται..
Ας παίρνανε τα καλάσνικοφ να μπαίνανε στη βουλή να τους παραδεχτώ...
επαναστάτες του κ@λου..!!

Ανώνυμος είπε...

Αντε ρε βλάκες καναπεδάκιδες όλοι σας που θα μιλήσετε για αυτά τα παιδιά σκατόζωα. Πάνε ενάντια στο κατεστημένο, στο σάπιο σύστημα και τους κατηγορείτε κιόλας Ελληνάρες για αυτό θα είσατε μια ζωή ραγιάδες και δεν πρόκειται να αλλάξει τίποτα. Προσύνημένοι στις τράπεζες και στον κάθε μαλάκα πολιτικό περιμένοντας ότι έτσι θα αλλάξει κάτι. Και πολύ ασχολήθηκα, αντε τώρα στο ταμείο ανεργίας όλοι σας να πάρετς τα 360 ευρώ και πολλά σας είναι για το μυαλό που κουβαλάτε. Βρίζετε τα παιδιά αντι να βρίζετατε τουσ σκατόμπατους των 500 ευρώ και το κωλοσύστημα που οδήγησε αυτά τα παιδια εκει που είναι τ'ωρα. Γτ αν είχαμε μια έννομη αξιοκρατική κοινωνία θα είχαν κάνει ποτέ κάτι τέτοιο? Αλλά αμοιβάδεσ που να το σκεφτείτε εσείς αυτό. Μόνο να μασ σπατε τα @@ ξ'ερετε απο το καναπές σασ με τα 360 ευρώ του ταμείου ανεργίασ. Αντε γεια ρε και άλλο θα φωνάζω απο εδώ και πέρα. και αλλο...

Ανώνυμος είπε...

Χαρά

Ακόμα τα ίδια ζώα είμαστε, ρε πούστη μου. Μετά από ό,τι έχει συμβεί σε αυτό τον τόπο, υπάρχουν πολλοί που εξακολουθούν να κοιμούνται με τη 'γλυκιά΄ φωνή της Τρέμη. Καληνύχτα παιδιά, απλώς όταν θα έρθει η γαμωτράπεζα να σας πάρει και τα σώβρακα, θυμηθείτε ότι δίνατε δίκιο σε αυτούς που τώρα ξυλοφορτώνουν πιτσιρίκια, γιατί την έπεσαν σε τράπεζα. Όταν θα τρώτε εσείς τις μάπες , θυμηθείτε ότι είστε μόνοι. Έτσι να είστε καλά παιδιά και το σύστημα θα σας ανταμείψει... Πόσο μαλάκες, ρε πούστη μου, και πόσο κακό κάνετε στον τόπο.

Ανώνυμος είπε...

Το πρόβλημα όλων είναι ότι το κάνανε για λάθος λόγο.
Αν το κάνανε για πατριωτικό λόγο τότε όλος ο κόσμος θα τους είχε κάνει ήρωες.
Ο αντι-εθισμός και το ξεφτίλες πατριώτες κάνεις δεν το γουστάρει.

Ανώνυμος είπε...

αντί-εθνισμός.
Μου έφυγε ένα γράμμα άλλαξε μια λέξη εντελώς.
Πες το και εθισμό στο εθνος μας γιατί έχω και από αυτό.

Ανώνυμος είπε...

Έχει παιδιά η Παναγιωταρέα για να ξέρει πώς μπορεί να νιώθει μια μάνα; Τσιράκι του κατεστημένου χρόνια τώρα, μια αποτυχημένη κάμπια που εδώ και 20 χρόνια γλύφει κατουρημένες ποδιές και έχει υπάρξει κατ'επανάληψη διπλοθεσίτισα και τριπλοθεσίτισα. Δεν έχει δικαίωμα να έχει άποψη για τίποτα πλέον η ''κυρία''

Ανώνυμος είπε...

Η «γλυκειά» φωνή της τρέμη θα ακούγεται και με την οποιαδήποτε «επαναστατική» κυβέρνηση από τα αριστερκρατούμενα τουρκοκάναλα. Ούτε τρέμη, ούτε παναγιωταρέα, κλείστε όλοι τα λαθρολαγνοτουρκοκάναλα των νταβατζήδων με τα τσοντοτηλέφωνα.

Ανώνυμος είπε...

γλυκιά-αριστεροκρατούμενα

Ανώνυμος είπε...

Αν δεν υπήρχαν ΚΛΕΦΤΕΣ και αναρχικοί(= αυτός που δεν δε χετε αρχή δλδ κάποιον πάνω από το κεφάλι του) το 1921 χανουμάκια σε κανένα χαρέμι θα ήσασταν τσογλάνια τουρκόσποροι που θέλετε να λέγεστε και Ελληνες ξεφτιλισμένοι .
Νοικοκυραίοι φονιάδες των λαών
Κοτζαμπάσηδες σας έλεγαν επί τουρκοκρατίας ρε!! Ίδιοι τότε ίδιοι και τώρα.

Ανώνυμος είπε...

1821 ήθελα να πω

Ανώνυμος είπε...

Ε, ας γίνουν οι αναρχικοί πατριώτες και θα έχουν τον κόσμο μαζί τους.
Οι κλέφτες και οι αμόρφωτοι του 1821 ήθελαν να διώξουν τον ζυγό όχι για διεθνιστικούς λόγους αλλά για πατριωτικούς.
Εδώ οι αναρχικοί καίνε την σημαία που κρατούσαν οι ήρωες του 1821.
Δεν την κρατούσαν απλα αλλά έδιναν το αίμα τους για αυτή.