Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου 2013

“Σφάχτε τους Ελληνες”. Εγγραφο – ντοκουμέντο αποκαλύπτει τα χυδαία ψεύδη του “συνωστισμού”!

Όσον αφορά στην εμπνεύστρια του «συνωστισμού» Μαρία Ρεπούση, που συνωστίζεται στις τάξεις του υποτιθέμενου κόμματός σου Φώτη Κουρέλη, βρασ’ την και πιες  το ζουμί της!
ΦΩΤΗΣ ΚΟΥΡΕΛΗΣ: Ο άνθρωπος που θα περάσει στην ιστορία ως ένας από τους μεγαλύτερους προδότες της Ελλάδας!


20130114-135741.jpg
Οταν στή Σμύρνη επικρατούσε …συνωστισμός (τα έγγραφα σπάνε κόκκαλα). Εγγραφο-διαταγή του Διοικητή Σμύρνης, σε Οθωμανική γραφή, μεταφρασμένο από Σύλλογο Ελλήνων Μικρασιατών.
Το πρωτότυπο Φυλάσσεται στά
Ιστορικά Αρχεία της Αγκυρας
Το παρόν τρίπτυχο ανήκει στό Μουσείο Τεχνών και Επιστημών Ηπείρου.

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Από την καθιέρωση της μονιμότητας από τον Ελ. Βενιζέλο, τον "εθνάρχη" (το κέρατό μου!) και το διορισμό κατ' αρχήν απ' τον ίδιο ενός τεράστιου αριθμού υπαλλήλων (οι διορισμοί του Ανδρέα Παπανδρέου ωχριούν μπροστά σ' αυτούς του Βενιζέλου!), "ομοθρήσκων" ΤΟΥ κατ' αρχήν (δλδ Εβραίων!), αλλά και πολλών κρητικών (για να τους εξευμενίσει, επειδή δεν ήθελαν ούτε να τον βλέπουν! όπως λέει εδώ: http://filonoi.gr/na-poios-htan-o-benizelos/) και με μια μικρή εξαίρεση στην κατοχή που κυνηγήθηκαν απ' το Χίτλερ (αλλά στηρίχτηκαν παραδόξως ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ -για τους μη υποψιασμένους- από ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΥΒΕΛΗ!), ΕΧΕΙ ΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΜΙΑ "ΠΑΡΑ-ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ", την οποία "καθοδηγούν" & "ελέγχουν" οι Εβραίοι ή/και οι Μασώνοι ή/και συγκεκριμένες "ελληνικές" πολιτικές & επιχειρηματικές οικογένειες, που και αυτές όμως με τη σειρά τους περιέχουν αρκετά μέλη που ανήκουν ή ελέγχονται από την (κρυφο-) Εβραιο-Μασωνία!
Ανάλογα τώρα με τις εποχές όλο αυτό το "συνοθύλευμα" επηρεάζεται ισχυρά ή και καθοδηγείται πολλές φορές από τα συμφέροντα μιας ή περισσοτέρων ΞΕΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ, με κυριότερες τις ΗΠΑ, Αγγλία, Ρωσία, Γερμανία, Γαλλία και εσχάτως και την Ευρωπαϊκή Ενωση (ΕΕ). ΚΟΡΥΦΑΊΑ ΠΑΝΤΑ ΘΕΣΗ ΣΤΟΝ (έως και ΠΛΗΡΗ θα έλεγα, πολλές φορές!) ΕΛΕΓΧΟ της Ελληνικής Οικονομίας κατέχει ο Οίκος ΡΟΤΣΙΛΝΤ, ήδη από το 1841 (ίδρυση της Εθνικής Τρ.) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΥΝΕΧΩΣ & ΑΔΙΑΛΕΙΠΤΩΣ ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΤΡΑΠΕΖΑΣ της Ελλάδος (και ΟΧΙ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ!!!).
Με εξαίρεση 2-3 τριτο-τετραετίες, κατά τις οποίες η Ελλάδα κυβερνήθηκε από ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΥΣ & ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΟΥΣ Ελληνες (ΙΩΑΝΝΙΔΕΣ συνήθως!), όλες τις άλλες φορές ΚΥΒΕΡΝΕΙΤΑΙ ή ΚΑΘΟΔΗΓΕΙΤΑΙ από ΑΛΟΘΡΗΣΚΟΥΣ ή "ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ"!!!

ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΥΤΕ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ, ΟΥΤΕ ΜΕΤΑΤΑΞΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΙΑΤΙ "ΚΑΠΟΙΟΙ" ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ "ΠΑΡΑ-ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ"!!

ΠΑΨΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΨΑΧΝΕΤΕ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ 20% ΤΩΝ "ΑΝΑΠΟΦΑΣΙΣΤΩΝ" ΠΟΥ ΜΕΤΑΚΙΝΕΊΤΑΙ "ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ" ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ & ΚΑΘΟΡΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!
(αυτοί, οι ίδοι είναι!!! - οι ίδιοι που καθόρισαν και το "περίεργο" αποτέλεσμα των εκλογών που "έχασε ενέλπιστα" ο Βενιζέλος πριν τη Μικρασιατική Καταστροφή, ώστε να μην τη χρεωθεί αυτός -ΠΟΥ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕ!!!- αλλά κάποιοι άλλοι).

Και μια παράκληση:
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ "ΑΝΑΠΟΔΑ" ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ!
ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗΣ!!!

ΥΓ. Και μετά φυσικά ξύπνησα ...
Ωραίο "μυθιστόρημα" πάντως, ε?

Ανώνυμος είπε...

^
Πες οχι στα ναρκωτικα...δεν φθανουν για ολους