Πέμπτη, 22 Σεπτεμβρίου 2016

imageΗ ώρα του φαύλου έφτασε: Πλήρης επιβεβαίωση του Ολυμπία από το Hot Doc για τον Στουρνάρα

Posted by olympiada στο Σεπτεμβρίου 22, 2016

Την περίοδο που ο Γιάννης Στουρνάρας ήταν υπουργός Οικονομικών, η σύζυγός του έπαιρνε -μέσω μιας εταιρίας της- δουλειές από το αμαρτωλό ΚΕΕΛΠΝΟ και τον ΕΟΦ.

Αυτό δεν είναι μεμπτό αν τηρούνται οι προϋποθέσεις, όπως αποκαλύπτουμε όμως οι συμβάσεις της κ. Στουρνάρα αποτέλεσαν πολλές φορές αντικείμενο έρευνας, τα δε επίσημα πορίσματα εξαφανίστηκαν στο επιμελημένο χάος της γραφειοκρατίας ή της σκοπιμότητας.

Το Hot Doc αποκαλύπτει εκτός από τις δουλειές που έχει πάρει η κ. Στουρνάρα από το Δημόσιο, ότι συνολικά 4 έρευνες που συμπεριελάμβαναν τη σύζυγο του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος ως ερευνώμενο πρόσωπο ή την αφορούσαν αποκλειστικά φαίνεται να έχουν χαθεί ή ματαιωθεί και μάλιστα όσο ο σύζυγός της ήταν υπουργός.

Διαβάστε για τη χαμένη στα ενδότερα του ΣΔΟΕ έρευνα που αφορούσε την κ. Στουρνάρα, την εταιρία της και το ενδεχόμενο να έχει υπάρξει διακίνηση μαύρου χρήματος.

Αποκαλύπτουμε ακόμη τί απέγινε υπόθεση του ΚΕΕΛΠΝΟ για την οποία παραγγέλθηκε από την Οικονομική Εισαγγελία, ποινική προκαταρκτική εξέταση. Τι απάντησε το ΣΔΟΕ στη Δικαιοσύνη με καθυστέρηση 4 ετών.

Ακόμη, ποιοι υπουργοί της τρικομματικής κυβέρνησης ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-ΔΗΜΑΡ και με ποιο πρόσχημα σταμάτησαν έλεγχο του Σώματος Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης στο ΚΕΕΛΠΝΟ. Τι απαντούν οι ίδιοι στο Hot Doc.

Διαβάστε επίσης για τη χαμένη έρευνα του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους στο ΚΕΕΛΠΝΟ και για την περίεργη παραίτηση του επικεφαλής της Ανεξάρτητης Αρχής Ελέγχου Συμβάσεων. Ποιος ο ρόλος του τότε υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα.

Διαβάστε ακόμη, πώς ο Στουρνάρας έφτασε στην κορυφή της τραπεζικής ιεραρχίας εκμεταλλευόμενος τις δημόσιες σχέσεις του, πώς έφτασε να διορίσει έναν υπόδικο στη θέση του διαχειριστή των «κόκκινων» δανείων των υπό εκκαθάριση τραπεζών και ποια είναι σχέση του με τον Γιάννο Παπαντωνίου και πρώην γενικό γραμματέα του υπουργείου Οικονομικών, πρωταγωνιστή της υπόθεσης του Χρηματιστηρίου.

Δημοσίευση σχολίου