Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ANTINEWS, ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ, ΑΛΛΑΞΤΕ ΤΡΟΠΑΡΙΟ…



ANTINEWS:«Δεν είναι όλοι ίδιοι, ο Σαμαράς, δεν είναι ίδιος με τους άλλους. Το πιστεύουμε ακράδαντα. Η κομματική καμαρίλα όμως μέσα στην οποία έχει εγκλωβιστεί, όλοι αυτοί οι απίθανοι τύποι που τρώνε καθημερινά σφαλιάρες από το …διαλυμένο ΠΑΣΟΚ και κοιτάζουν γύρω τους έκπληκτοι, τον κάνουν να φαίνεται ίδιος με τους άλλους»

Εδώ χειροκροτάνε για το μεγαλειώδες της πολιτικής αναλύσεως!!! Δεν πάτε να κάνετε καμιά άλλη δουλειά ρε παιδιά; Ξέρω κι εγώ… Πάτε για ψάρεμα, κόφτε ξύλα, μαζέψτε σαλιγκάρια…
Επειδή, δηλαδή, εσείς πιστεύετε «ακράδαντα» ότι «ο Σαμαράς, δεν είναι ίδιος με τους άλλους» πρέπει να το πιστέψουμε κι εμείς; Εκτός και αν αυτά που γράφετε, τα γράφετε για να πείσετε ό ένας τον άλλον!
Τέλος πάντων, βαθυστόχαστοι αναλυτές, δικαίωμά σας να πιστεύετε κάτι τέτοιο, τον Σαμαρά, όμως, τον ρωτήσατε αν το πιστεύει; Από τα «πολιτικώς συμφραζόμενα» οδηγηθήκατε στο συμπέρασμα αυτό ή «χαμένοι στη μετάφραση» πήρατε το πρώτο δρόμο δεξιά που σας έτυχε και όπου σας βγάλει η άκρη;
Μ’ αρέσει που θέλετε αμέτι μουχαμέτι και δίνετε και… ότι έχετε, να μας «καθίσετε στο σβέρκο» έναν πρωθυπουργό «εγκλωβισμένο στην κομματική καμαρίλα» ανίκανο να αντιληφθεί τους «απίθανους τύπους» που «τον κάνουν να φαίνεται ίδιος με τους άλλους!!!»
Καλά ρε παιδιά, επικοινωνείτε με τη μυαλοθήκη σας; Η χώρα έχει ανάγκη από ευφυή, αποφασιστικό, εμπνευσμένο, τολμηρό και κυρίως «ταλαντούχο» πολιτικό ηγέτη, ικανό να εμπνεύσει και να συνεγείρει το λαό κι εσείς πιστεύετε «ακράδαντα» σε κάποιον ηθελημένα «εγκλωβισμένο» μιας παρωχημένης κομματικής καμαρίλας; Εκτός και αν δεν είναι σε θέση ο «εκλεκτός» σας  να κατανοήσει τα περί «καμαρίλας» που επισημαίνετε… Ακόμα χειρότερα, δηλαδή…
Παιδιά, κάτι δεν πάει καλά, αλλάξτε τροπάριο, άντε μπράβο…

11 σχόλια:

Wonder είπε...

εικόνα από: http://www.facebook.com/Jlawdesign

Ανώνυμος είπε...

Οτι και να γραψουνε ........
βρωμιαρης ξεσκισμενος
ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ

ΤΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΠΑΥΛΑ

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΣΙΧΑΜΕΡΟ. Ο ΣΑΜΑΡΑΣ Η ΤΟ ΑΝΤΙΝΙΟΥΣ. ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΧΟΝΤΡΑ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ, ΛΑΚΕΔΕΣ ΤΟΥ ΣΑΜΑΡΑ ΕΙΝΑΙ. ΟΥΣΤ ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ.

ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΜΜΕΝΟ, ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΚΑΛΠΗ!

Ανώνυμος είπε...

Ο Κατακαϋμμένος είναι ο μεγάλος ηγέτης που θα οδηγήσει την χώρα στην απελευθέρωση?
Χα χα! Ωραίο ανέκδοτο.
Άν μας πείτε και πώς ακριβώς θα το κάνει, θα έχει κάποιο ενδιαφέρον.
Συνέλθετε παλληκάρια...

Ανώνυμος είπε...

Μην διαβάζετε αντινιους, οι τύποι είναι τελείως τρελαμένοι, πιστεύουν πως ο Κομανέτσι είναι μεγάλος ηγέτης!

Ανώνυμος είπε...

Χάρρυ Κλυνν λυπάμαι αν και δεν σου κρατάμε κακία γιατί αυτά τα λες από καθαρή πλάνη και όχι από εμπάθεια. Η απάντηση προς εσένα στο Antinews σήμερα.

Ανώνυμος είπε...

To antinews εδώ και πολύ καιρό έχει μεταβληθεί σε κομματικό φερέφωνο του Σαμαρά.
Πέρα από την συστηματική λογοκρισία και τις διχαστικές επιθεσεις στην Αριστερά από σχολιαστές και αρθρογράφους γίνεται μια γελοία προσπάθεια να μεταβάλλουν την μαύρη μνημονιακή και ενδοτική πολιτική του Σαμαρά και της ΝΔ, σε λευκή φιλολαική και εθνοσωτήρια προσπάθεια.
Είναι ντροπή να βλέπει κάποιος νέους και μορφωμένους ανθρώπους να καταντούν ιδεοληπτικοί μεσσιανιστές ή κομματόσκυλα.

Μαύρο στις μνημονιακές δυνάμεις ,κυρίως στο ΠΑΣΟΚ και στη ΝΔ, που χρεώνονται κατά κύριο λόγο το κατάντημα της χώρας μας.

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητε Χαρυ,
Μπορει καποιος να συμφωνει μαζι σου ή και να διαφωνει.
αυτο ειναι δημοκρατια.
εκτος απο κρητικη στην δημοκρατια υπαρχει και η προταση.
ποια ειναι δικια σου ξεκαθαρη προταση?
περιμενω με αγωνια την απαντηση σου!
ευχαριστω.

sapiens είπε...

Αυτά είναι τα χάλια, όταν έχει κυβερνήσει ένας βλάκας σαν τον ΓΑΠ. Οποιοσδήποτε μπορεί να μιλήσει, χωρίς να κάνει δέκα σαρδάμ μέσα στην ίδια πρόταση μπορεί να μοστράρει τον εαυτό του για εμπνευσμένο πρωθυπουργό!

SKANDALOS είπε...

Ποιός δεν έχει επισκεφτεί το antinews και δεν έχει τουλάχιστον γελάσει με τους ύμνους στον Σαμαρά;;;
Το έχουν παρακάνει μέχρι γελοιότητας και το χειρότερο; Αποκλείουν από σχολιασμό όσοι δεν υμνούν και κάνουν κριτική στον Σαμαρά και αν αφήνουν κανέναν το κάνουν για ξεκάρφωμα...Είναι αηδιαστικοί και δεν ξέρω αν αξίζει να ασχολείται κανείς μαζί τους.

Ανώνυμος είπε...

Σου έχουν ήδη απαντήσει για αυτήν την ανάρτησή σου στο antinews Χάρη. Μονο που αυτό που βλέπω ειναι εσύ να λες την πικρή αλήθεια και αυτοί να είναι τα φερέφωνα του συστήματος. Μάλιστα και ο factorx την λέει σε κάποιους σχολιαστές που κριτικάρουν τον μεγάλο κωλοτούμπα αντωνάκη. Πως έγινε και αυτό. Αφού συνήθως τα σχόλια τα επικριτικά σβήνονται αμέσως. Και εσύ Χάρη πιστεψες κάποια στιγμή στον Αντώνη, αρκετοί Έλληνες πίστεψαν, αλλά ο κωλοτούμπας μας βγήκε και προδότης. Καλύτερα έτσι. Αποκαλύφτηκαν τα λαμόγια.
Το χρέος σου Χάρη ειναι να συνεχισεις την κριτική σου, τους πειράζει για αυτό έχουν σκυλιάσει.