Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

ΚΟΘΟΡΝΟΣ AΡΜΟΤΤΕΙ ΤΟIΣ ΠΟΣIΝ AΜΦΟΤΕΡΟΙΣ



Παπαδήμιοι φίλοι, μου στείλανε αυτή τη φωτογραφία… Αν δε τη δω υπογεγραμμένη από τον «άνακτα πρωθυπουργό» δεν πιστεύω
τίποτα. Κόθορνος ἀρμόττει τοῖς ποσὶν ἀμφοτέροις, τουτέστιν μοντάζ γίνεται κι όταν βγάζεις και όταν βάζεις… Μη μου βγάλετε φιλέλληνα και τον τραπεζοϋπάλληλο της Goldman Sachs γιατί «θα πηδηχτώ από το παράθυρο»

2 σχόλια:

Πέτρος Δ. είπε...

Η υπόθεση αυτή έχει γίνει αφορμή πολλοί γυμνοσάλιαγκες να έχουν ξεμυτίσει από την ιλύ τους και γυρίζουν και και γεμίζουν το διαδίκτυο με τα χολερικά εκκρίματά τους εναντίον όσων βιάστηκαν και σχολίασαν την φωτο χωρίς τη σημαία και καταγγέλλουν την "βρώμικη εκστρατεία προπαγάνδας" και όσους αμφισβήτησαν τον Παπαδήμο και τον πατριωτισμό του!!! Για να υπερασπιστούν τι; Σε έναν τέτοιο τύπο "έπεσα" που σχολίασε με χαιρεκακία το άρθρο "Κάτι μάλλον ξέχασε" στο site του Κ. Καβαθά και που ειρωνεύεται και χαρακτηρίζει "ρόμπες" όσους γέλασαν με την γνωστή φωτο και παραπέμπει μάλιστα σε ανάλογου ύφους ανάρτηση. Του απάντησα καταλλήλως:
" Taxa,
1ον αν προσέξεις καλύτερα πού ήταν η ελληνική σημαία, τώρα στη θέση της έχει τοποθετηθεί η ευρωπαϊκή. Άρα κάποιος την έκανε παραπέρα, πρώτη εκρίθη η ευρωπαϊκή.
2ον πράγματι θέλει μεγάλη φαντασία για να αποδώδεις τέτοια ποταπά κίνητρα στον δοτό πρωθυπουργό Παπαδήμο, που έχει διοριστεί από τους δανειστές μας κατά παραβίαση του ελληνικού Συντάγματος, που επιτροπεύεται και εκτελεί εντολές των κατοχικών δυνάμεων, ρόμπα έγιναν όσοι τον χλευάζουν και τον κατηγορούν ως μειοδότη, τον υπόδειγματικό αυτόν πατριώτη.
3ον Εστιάζω στην απουσία του πίνακα. Πού είναι ο πίνακας του Βρυζάκη, πατριώτη; Βγάζεις καντήλες; Τότε και για τη σημαία τι σε κόφτει; κι αυτή το ίδιο με τον πίνακα συμβολίζει, ενδιαφέρθηκες για τον πίνακα; τι μας κάνεις ότι ενδιαφέρεσαι για το πού είναι η σημαία; Στα απομνημονεύματα, που συνέγραψε ο Τερτσέτης, ο Νικηταράς περιγράφει το πώς έφτιαξε την πρώτη σημαία του στρατιωτικού του σώματος και τι επακολούθησε : “Εκεί στου Πάπαρη ανέβηκα και είπα : “Ελάτε να ασπασθείτε την Ελευθερία”… Ήρθαν όλοι γυναίκες και παιδιά και φιλούσαν την παντιέρα”. Και σχολιάζει ο ακαδημαϊκός Παντελής Πρεβελάκης : “Η Σημαία είναι η Ελευθερία. Η ενιαία φύση του Έλληνα συναιρεί το αισθητό με το νοητό. Η σημαία είναι φυσικό σύμβολο και όχι αλληγορία”.. Οπότε πατριώτη, αυτή τη Σημαία-Ελευθερία τιμά ο Παπαδήμος; Την σημαία και την Ελευθερία εκείνος την πούλησε, όπως και τη συνείδησή του στις Αγορές. Πού είναι ο Πίνακας “η Ελλάς ευνωμονούσα”, πατριώτη, που εξαφάνισε ο άλλος πατριώτης, ο Γιωργάκης ; Δεν τον ενόχλησε το κενό blue screen ; δεν αναρωτήθηκε ο Παπαδήμος τι υπήρχε πριν στη θέση του blue screen και πού πήγε; Ξέρω είχε φόρτο εργασίας.. Να παραδώσει τη χώρα του, γιατί για… πατρίδα, άστο καλύτερα.
4ον έχετε ξαπολυθεί πολλά ντόπερμαν για αυτή τη δουλειά που κάνετε; Πόσο πάει, πατριώτες σαν τον Παπαδήμο και τους Παγκαλοβενιζελοσαμαράδες που ξαμολυθήκατε να επικροτείτε το ξεπούλημα της εθνικής κυριαρχίας και του εθνικού μας πλούτου;
Και τέλος. Ας δεχτούμε ότι στη φόρα τους πολλοί, και δικαίως για τα πλείστα όσα εξόχως επιβαρυντικά ατοπήματά του , σχολίασαν και κάτι αδίκως για τον Παπαδήμο, βλέποντας τη συγκεκριμένη φωτογραφία. Εσύ τι υπερασπίζεσαι και αποκαλείς αυτούς χαιρέκακα …ρόμπα; Γνωστό."
Γνωστο γιατί απλά επιβεβαιώνετε, όλοι του εσμού σας, τη ρήση του Samuel Johnson από το 1775 : “Ο πατριωτισμός είναι το τελευταίο καταφύγιο των απατεώνων”.

Ανώνυμος είπε...

Ρε μαστορα στο γκουγκλ τα μεταφρασες η εισαι μεθυσμενος?
Δεν βγαινει νοημα με αυτα που γραφεις!!!
Τελικα τι εννοεις?
υπερ της μαιμους πρωθυ η κατα?