Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ



Αντινιουζογιουσουφάκια, αντί να τα βάζετε με τον Πάνο Καμένο και τη Ντόρα Μητσοτάκη, δεν κάνετε έτσι να τους ξαναπάρετε πίσω ή σε τελευταία ανάλυση κάντε έτσι και πηγαίνετε εσείς μαζί τους… Σίγουρα λιγότερο σχιζοφρενές ακούγεται, αν λάβει κανείς υπόψη τους λόγους αποπομπής τους… Τη μία τη διώξατε γιατί ψήφισε το μνημόνιο και τον άλλο γιατί δεν το ψήφισε!!! Εν αναμονή την προσεχούς κωλοτούμπας του Α. Κομανέτση, αναμένομε στο ακουστικό μας…

11 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

To Antinews ρε Χάρυ είναι ένα κλειστό club ομαδικού αυνανισμού,όπου κάθε αντίθετη άποψη λογοκρίνεται με συνοπτικές διαδικασίες και πιστεύω ότι είναι το site με τις περισσότερες μπλοκαρισμένες IP στην Ελλάδα.

SKANDALOS είπε...

Ανώνυμε έχεις απόλυτο δίκιο, σε όλο το διαδίκτυο έχουν καταγγελθεί για αυτό, ο χαρακτηρισμός σου: Κλειστό club αυνανισμού είναι πολύ εύστοχος.

Delta είπε...

παρακαλω συμμετεχετε στην δημοσκοπησιν μας για λογαριασμο Ραδιοφωνικου σταθμου της Αργεντινης
εδω>http://kopais.blogspot.com/

Με ποιους εορτασε ο Τζεφρυ την επετειο 25ης Μαρτιου???

Ανώνυμος είπε...

Τι συμβαίνει με τα γκάλοπ;

http://eamb-ydrohoos.blogspot.de/2008/10/blog-post.html

Ανώνυμος είπε...

Κάνετε λάθος. Καθόλου κλειστό κλαμπ αυτοϊκανοποίησης δεν είναι. Αντιθέτως. Πρόκειται για επιστημονικο εργαλείο προπαγάνδας. Οι απόψεις λογοκρίνονται όχι για να καταπνιγεί η αντίθετη άποψη, αλλά για να δημιουργηθεί η εντύπωση σε αυτούς που διαβάζουν το κάθε άρθρο ότι πρόκειται για "την μοναδική σοφία". Από κάτω επιτρέπονται οι χειροκροτητές μόνον, όταν δεν είναι οι ίδιοι οι άνθρωποι του antinews, και η αντίθετη άποψη περιορίζεται σε κάποιους λίγους που θα τους την πέσουν και θα τους "εξευτελίσουν" στα μάτια του οπαδού που διαβάζει.

Στόχος; Προφανής. Η δημιουργία μιας εικονικής πραγματικότητας, στην οποία ο οπαδός θα αισθάνεται γνωσιολογική αυτάρκεια - έστω και αν δεν θα γνωρίζει την τύφλα του.

Κάτι τέτοια έκανε το ΠΑΣΟΚ κατ' επάγγελμα και προόδευσε. Αν είχε και η ΝΔ δυο-τρία antinews στην ιστορία της, δεν θα είχε κυριαρχήσει το ΠΑΣΟΚ. Θα ήταν όμως πολύ πιο πασοκοποιημένη η ίδια η ΝΔ. Μπρος γκερμός και πίσω ρέμα.

Στην ουσία, το antinews είναι αυτή τη στιγμή το μόνο προπαγανδιστικό στήριγμα της ΝΔ. Θα κρατήσει κάποιους οπαδούς μέσα στο μαντρί, αλλά ο Σαμαράς είναι σε τέτοια σχιζοφρενική κατάσταση αυτή τη στιγμή, που όσους θα του κρατάει το antinews, τόσους και περισσότερους θα διώχνει ο ίδιος.

Ανώνυμος είπε...

ΤΕΛΕΥΤΑΙΕ ΑΝΩΝΥΜΕ......
ΑΠΟ ΙΔΙΑ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΣΕ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΩ.

10 ΣΧΟΛΙΑ (ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΜΗ ΘΕΤΙΚΑ) ΕΓΡΑΨΑ, ΔΕΝ ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ (ΚΑΜΙΑ ΥΒΡΙΣ, ΚΑΜΙΑ ΑΚΡΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ). ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΝΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΜΟΥ ΤΟ ΕΞΟΡΙΣΑ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΙΔΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΣΤΟ ΑΝΤΙ. ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟ ΚΑΝΑΝ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΙΝΟΤΝΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΟΙ ΣΑΜΑΡΙΚΟΙ. ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ, ΕΧΟΥΝ ΛΥΣΑΞΕΙ! ΨΕΥΤΙΚΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΓΛΥΦΕΙΣ ΤΟΝ ΑΓΙΟ ΣΑΜΑΡΑ!

ΣΤΟ ΔΙΑΛΟ ΝΑ ΠΑΤΕ ΚΑΘΙΚΙΑ ΤΟΥ ANTINEWS.

Ανώνυμος είπε...

Κυριοι τα εμπαιδωσαμε καλα τα του μαντριου σας.
Τωρα τι να σας κανουμε τα ..εκθετα!!!
Αντε σοβαρευτειτε λιγο κοτζαμ αντρες!

Ανώνυμος είπε...

@Κυριοι τα εμπαιδωσαμε

Φάκτορα εσύ; Τι έγινε, πεφτει ο Σαμαράς και άρχισε τις περικοπές; Τι;;; Σου χρωστάει 3 μηνιάτικα; Α δε ντρεπεται....

Δεν πάτε εκει στο antinews να κανετε μια ομαδικη αυτοκτονια (μαζί και με τον Αγιο Σαμαράς σας) για να ξεβρωμίσει ο κόσμος;;;;;

Ανώνυμος είπε...

Το antinews.gr είναι ο Ριζοσπάστης της ΝΔούλας.

Ανώνυμος είπε...

Κάνατε κάποια καλά σημεία εκεί. Έκανα μια αναζήτηση για το θέμα και βρίσκονται οι περισσότεροι άνθρωποι θα συμφωνήσουν.