Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

ΟΙ ΛΑΜΟΓΙΩΤΑΤΟΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΥΛΗΔΕΣ


Είχα πει σε χρόνο ανύποπτο ότι οι 250.000 λαμογιώτατοι  αντιστασιακούληδες  που παρανόμως συνταξιοδοτήθηκαν από το ΠΑΣΟΚ, θα αποτελούν μέχρι την ημέρα που θα αποδημήσουν εις Κύριον τον «άχρι θανάτου πιστό» γενιτσαροψηφοφορικό στρατό του κινήματος.
Μιλάμε για όλα αυτά τα σερνόμενα θλιβερά ραμολιμέντα  που έσπευσαν με μπαστούνια και αναπηρικά καρότσια, πότε παραπαίοντες  και πότε υποβασταζόμενοι,  να ψηφίσουν τον Βενιζέλο για πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ. Το ίδιο βέβαια θα κάνανε οποιοσδήποτε και αν ήταν στη θέση του Βενιζέλου. Την θλιβερή σύνταξή τους ψηφίζανε τη στιγμή εκείνη, τον φιλοτομαρισμό  και την έλλειψη αυτοσεβασμού που τους διακρίνει… Εκτός τόπου και χρόνου το θρασογεροντοσυνονθύλευμα, εμετικοί υπερήλικες που εκδικούνται με την ψήφο τους τα παιδιά τους, τα εγγόνια τους, τους 1.500.000 άνεργους, τους 50.000 άστεγους,  τους χιλιάδες κατεστραμμένους επιχειρηματίες και τα 2.500.000 συμπατριωτών τους που ζούνε κάτω από τα όρια της φτώχειας!
Δεν ανησυχώ μου είπε κάποιος φίλος, μέχρι την ημέρα των εκλογών οι περισσότεροι από αυτούς θα έχουν πεθάνει… Τα λεγόμενά του ακούστηκαν στ’ αυτιά μου αποτυχημένα ως χιούμορ και εξαιρετικά σκληρά ως διαπίστωση. Όταν όμως πληροφορήθηκα ότι οι δυο γιοί του , αρχιτέκτονας ο ένας και πολιτικός μηχανικός ο άλλος φύγανε για να δουλέψουν ταξιτζήδες στην Αυστραλία και η κόρη του που σπούδασε Γερμανική φιλολογία εργάζεται ωρομίσθια ταμίας σε σούπερ μάρκετ, άλλαξε γνώμη… Όπως και να το κάνουμε δε μπαίνουν στον ίδιο ντορβά τα «ξευτελισμένα γηρατειά» με τα «απελπισμένα νιάτα» που πήραν το δρόμο της ξενιτιάς για να μπορέσουν να επιβιώσουν!

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΑΠΟ ΦΥΣΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ, ΘΑ ΤΟΥΣ ΞΕΚΑΜΟΥΝ ΤΑ ΓΕΝΟΣΗΜΑ ΤΟΥ ΛΟΒΕΡΔΟΥ

SKANDALOS είπε...

Συνέλληνες αδέρφια δείτε εδώ

http://www.youtube.com/watch?v=oSB53E_bxI0&feature=player_embedded

με ποιούς έχει ίδια βαρύτητα η ψήφος όσων δεν έχουν σπίτι πλέον, όσων πεινάνε, και όλων των νέων που δεν έχουν μέλλον σε αυτή τη χώρα, δείτε φιλοτομαριστικά ξεκουτιασμένα γερόντια που μάλλον τα κουβαλούσαν κάπως με το ζόρι για να δείξουν συμμετοχή, το βίντεο δεν συνίσταται σε όσους δεν κρατούν την ψυχραιμία, όπως π.χ. εγώ που...

Ανώνυμος είπε...

ΤΑ ΠΑΠΟΥΔΙΑ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ

http://makeleio.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=513:2012-03-19-21-05-16&catid=4:2012-02-11-12-49-59&Itemid=2

Εδω βλεπουμε τα αποτελεσματα της λοβοτομης του πατερα του GAP..................
ισως ομως να ειναι και αποτελεσμα παρενεργειων των γενοσημων

Ανώνυμος είπε...

Οποιος απεχει η ψηφιζει λευκο η ακυρο ας παρει μια γευση ποιοι αποφασιζουν για το μελλον του.
Και ας ξαναδει στο Youtube και ποιοι πανυγηριζαν την νυχτα της εκλογικης νικης του ΠΑΣΟΚ στις τελευταιες εκλογες
για τους υπολοιπους Ελληνες η γνωστη σαν νυχτα του αγιου Βαρθολομαιου)

Ανώνυμος είπε...

Αγαπητέ κύριε Κλυνν,

Ενώ σας εκτιμώ και σας θαυμάζω πολύ, με ενόχλησε αυτό το κείμενό σας. Δεν μας φταίνε οι παππούδες και οι γιαγιάδες για τα χάλια μας.

Δεν αποτελεί αυτή η ηλιακή ομάδα το 70-80% που ψήφισε ένα από τα 2 μεγάλα κόμματα στις προηγούμενες και στις προπροηγούμενες... εκλογές.
Δεν είναι αυτή η ομάδα (όχι κυρίως) που γλύφει και ψηφίζει τόσα χρόνια τους ίδιους για μια θέση στο δημόσιο κτλ.
Το ότι τα ΜΜΕ τόσα χρόνια μας έδεναν τα μάτια - με τη δική μας θέληση - και ξαφνικά η κρίση και το ιντερνετ μας άνοιξε τα μάτια -σίγουρα χωρίς τη θέλησή μας - δε σημαίνει ότι είμαστε οι έξυπνοι, εμείς που ξέρουμε, και δε μπορούμε να επιβάλλουμε δήθεν τα θέλω μας γιατί υπάρχει αυτή η ομάδα των ηλικιωμένων που έχει άγνοια και θα μας καταστρέψει.
Σε εμάς που ξέρουμε αναλογεί να διδάξουμε και σε αυτούς που δεν έχουν πρόσβαση σε πληροφορία. Πριν από αυτό, είμαστε υποχρεωμένοι πρώτοι εμείς που ξέρουμε, να αλλάξουμε. Εάν αλλάξουμε εμείς, θα μας ακολουθήσουν.
Και μην κρυβόμαστε, στην Ελληνική πραγματικότητα, σε πολύ μεγάλο βαθμό τα παιδιά (οι τωρινοί 50άρηδες) συμπληρώνουν τα ψηφοδέλτια των γερόντων. Αυτοί αποφασίζουν το μέλλον μας, όπως και το δικό τους.
Σίγουρα ανάμεσα σε αυτούς τους ηλικιωμένους υπάρχουν πολλά 'ξερά κεφάλια που θα κάνουν το δικό τους' αλλά δεν είναι αυτοί που θα μας καταστρέψουν, ούτε φέρουν το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης.

Εν πάση περιπτώση, δεν είναι καν τόσοι πολλοί αυτοί που ψήφισαν στις εσωκομματικές εκλογές. Εάν κανείς υπολογίσει: τους πολιτικούς του ΠΑΣΟΚ, τις οικογένειές τους, τους φίλους τους... ακόμα και διαγραφέντες από το ΠΑΣΟΚ ψήφισαν(!) και παλαιαααααά στελέχη(!) και γενικά, ό,τι είχαν μεταξύ τους οι πολιτικοί που μπορούσαν να το επηρεάσουν πολύ άμεσα το έδεσαν χειροπόδαρα να πάει να ψηφίσει να φαίνεται ότι υπάρχει συμμετοχή(!)

Εάν βγάλει κανείς αυτούς, πόσοι τελικά πήγαν να ψηφίσουν Βενιζέλο από τον απλό κόσμο?!!

Γερόντια, δε διαφωνώ. Αυτοί όμως είναι από τους οποίους απειλούμαστε? πόσοι είναι?! και σε τελική ανάλυση, αυτοί είναι όπως τα παιδιά, δε μπορείς να τα κατηγορήσεις για την άγνοια και την ξεροκεφαλιά τους.

Υποψιάζομαι ότι ίσως το κείμενό σας είχε στόχο να βάλει ταμπέλα σε όσους προτίθενται να ψηφίσουν ένα από τα 2 μεγάλα κόμματα στις επερχόμενες εκλογές, τροφοδοτώντας την σαπίλα.

Ανεξαρτήτου ηλικίας (νέοι, ακόμα χειρότερα), ΣΥΜΦΩΝΩ, ΕΙΝΑΙ "Λαμωγιώτατοι Αντιστασιακούληδες".

Όμως οι περισσότεροι δεν θα το δουν έτσι. Θα το πάρουν κυριολεκτικά, θα κατηγορήσουν τους ηλικιωμένους, μια ομάδα που έτσι κι αλλιώς υποφέρει πολύ και δεν ξέρει γιατί. Οι νέοι πολύ εύκολα μισούν τους γέρους, πόσο μάλλον τώρα που το μίσος ξεχειλίζει και ψάχνει διέξοδο.

Ανώνυμος είπε...

Πρώτοι εμείς οι νέοι - οι τωρινοί αντιστασιακοί- θα είμαστε υπεύθυνοι εάν προτιμήσουμε να πάμε για καφέ αντί για εκλογές ή εάν ψηφίσουμε για να έχουμε μέσο στο δημόσιο ή, ακόμα χειρότερα (!), για να μην μας σκιστεί η κάλτσα στο στρατό. Δεν θα είχαμε πριγκηπάτο εάν δεν υπήρχαν οι φατριές να το στηρίζουν, δεν θα φτάναμε σε αυτά τα χάλια, να μην υπάρχει ούτε ένας αδιάφθορος πολιτικός, εάν δεν είχαμε γίνει τόσο μπαμπακόκωλοι.
Ευτυχώς που ήρθε η κρίση και μας ανάγκασε να ψαχτούμε λίγο, αλλιώς ακόμα θα μας χάιδευαν και θα κοιμόμασταν.

Εσείς κύριε Κλυνν το γνωρίζετε καλύτερα αυτό γιατί είστε από τους λίγους που κριτίκαραν την κατάντια της Ελληνικής κουλτούρας πολλά χρόνια πριν από την κρίση και ενώ υπήρξατε δημοφιλής, δεν είχατε ακολούθους, ίσως μόνο τον λαϊκιστή ΠΛΕΟΝ Λαζόπουλο. Δεν κριτικάρω τον Λαζόπουλο, γλύψιμο του ζητήσαμε, το αυτό μας δίνει (νόμος παραγωγής-ζήτησης που όλοι θυμόμαστε από το σχολείο).

Αγριέψαμε βλέπεις και δε σηκώνουμε να μας κατηγορούν(και να μην παρεξηγηθώ, δεν υποστηρίζω κανά Πάγκαλο, γιατί ο έχων τόσο χεσμένη τη φωλιά του όπως αυτός, θα έπρεπε να κάνει τουμπεκί όπως -σωστά έκαναν- και οι εταίροι του.)

Χειρότερα ακόμα, "απηυδούμε!", εξοργιζόμαστε με τους συμπολίτες μας!", "πέφτουμε απ' τα σύννεφα!", "πώς μπορούν και το κάνουν αυτό?!".

Αναρωτιόμαστε. Ξεχάσαμε τι κάναμε πριν από 2 μόλις χρόνια. Δεν ξέραμε τότε ή μάλλον δεν θέλαμε να ξέρουμε.

Μην κατηγορούμε τους άλλους, όταν έχουμε φταίξει οι ίδιοι, ανεξαρτήτου βαθμού.
Να μας δω, τα αντιστασιακά νιάτα στις εκλογές που έρχονται.

Μακάρι να έχει όντως αλλάξει κάτι.

Ανώνυμος είπε...

(Και αυτό γενικά, όχι σε εσάς μόνο κύριε Κλυνν. Κυρίως για τους αναγνώστες.)

Εύκολος στόχος οι γέροι. Δε μπορούν να υπερασπιστούν τον εαυτό τους.

1,500,000 άνεργοι: ψηφοφόροι όλοι, κανείς γέρος.
τα εκατομμύρια των εργαζομένων: ψηφοφόροι όλοι, κανείς γέρος.
οι επιχειρηματίες: ψηφοφόροι όλοι, κανείς γέρος.

Τι ψήφισαν όλοι αυτοί?

2,5,10 χρόνια εκλογών. Ποιοί ψήφισαν? είναι γέροι όλοι? είναι μήπως οι περισσότεροι? ούτε καν.
30άρηδες, 40άρηδες, 50άρηδες ακόμα, δεν είναι γέροι.

Αυτό που με ενοχλεί πολύ: ΚΑΝΕΝΑΝ δεν είδα να γράψει αρνητική κριτική για τα κομματόσκυλα των πανεπιστημίων! ΝΕΟΙ ΜΟΝΟ στα πανεπιστήμια!

Τα εκκολαπτήρια του στρατού του δικομματισμού δεν τα έχει επικρίνει κανείς!
Και είναι αυτοί που θέλουν φτύσιμο και γιαούρτωμα, περισσότερο ίσως κι από τους ίδιους τους πολιτικούς!

Αυτή την οργισμένη νεολαία, δεν την είδα να επικρίνει ή έστω να αποδοκιμάζει τους συμφοιτητές της στα πανεπιστήμια. Δεν είδα να ρίχνουν γιαούρτια στις συνελεύσεις των κομμάτων, ούτε να σπάει τα παραρτήματά τους. Αλλά είναι φίλοι.

Άσχετο εάν αυτοί οι 'φίλοι' στηρίζουν ένα πολιτικό σύστημα που εργάζεται για την εξάλειψη των βασικών ανθρωπίνων δικαιωμάτων όλων.

Εκεί φαίνεται ότι η νεολαία, όσο κι αν κατεβαίνει στις πλατείες δεν είναι ουσιαστικά έτοιμη να διεκδικήσει τίποτα γιατί δεν μπορεί να συγκρουστεί με τον κακό εαυτό της.

Και οι μεγαλύτεροι? τη νεολαία την αγαπούν και δεν την στενοχωρούν. Έχουν ανάγκη τη συμπάθειά της. Των γερόντων όχι. Είναι δεδομένη.

Και οι νέοι αυτοί έχουν τσαμπουκά και έχουν δύναμη και βρίζουν και μπορούν και να σηκώσουν χέρι, ενώ οι γέροι όχι. Γι' αυτό λέω εύκολος στόχος οι γέροι.

Οι νέοι δεν πήγαν να ψηφίσουν Βενιζέλο γιατί απλά θα τους έβλεπαν. Αλλά πολλοί δυστυχώς θα τους ψηφίσουν στις εκλογές που είναι τυφλές. Ποιόν κοροϊδεύουν δεν ξέρω αν καταλαβαίνουν.