Κυριακή 18 Μαρτίου 2012

ΤΟΝ ΖΟΥΡΛΟΜΑΝΔΥΑ… ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ!



Γ.Παπανδρέου (μιλώντας σήμερα στο BBC.)

Κοτσάνα πρωτη: «Θα ήθελα να ανοίξω μια σχολή για να εκπαιδεύσω τους ηγέτες του μέλλοντος!»

Κοτσάνα δεύτερη: «Η Ελλάδα είναι στην περιοχή της Αραβικής άνοιξης!»

Κοτσάνα Τρίτη: «Χρειαζόμαστε παγκόσμια Διακυβέρνηση!»

Τι να πει κανείς γι αυτό το γλοιώδες έκτρωμα που μας το φόρτωσαν στο σβέρκο με ψήφους Ελλήνων(!!!) η νέα τάξη πραγμάτων( που όπου σταθεί και όπου βρεθεί την εξυμνεί) και οι τοκογλύφοι της Ευρώπης;
Θέλει να ανοίξει και σχολή ο slow man… που έτσι και του ανοίξουν το κεφάλι θα βρούνε μέσα επιγραφή που θα γράφει: «ΔΕΧΟΜΕΘΑ ΜΠΑΖΑ»

9 σχόλια:

Delta είπε...

Καλησπερα Χαρρυ,

παντοτε με εκανες και γελουσα, [παρ'ολο που πστευα οτι ησουν δικος τους!] ναι και επεσα εξω οπως πεσαμε ολοι μας με την μπουζουκοπατσαβουρα τον Νταραλα.
Κατι ομως δεν παει καλα αφου το ηλιθιο μπορει και μιλα στο BBC!
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΟΥΜΕ ΜΗΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ. Κανεις δεν θα αντεξει αλλα 300 χρονια δουλειας.

Συγκάτοικος είπε...

Δεν μας τον φόρτωσαν, τον ψήφισαν οι Πασοκοπήθικοι και οι φίλοι αυτών.

Μάρσι είπε...

Δούλοι των τοκογλύφων είμαστε και μετά την ελληνική επανάσταση του '21. Η χώρα μας είναι ένα "μπάτε σκύλοι αλλέστε..." και λέμε κι "ευχαριστώ" (ο νοών νοείτω). Όλοι παίζουν με τις μοίρες μας και δεν δίνουν μία... Αιθιοπία καταντήσαμε... Όλοι κόπτονται να μας βοηθήσουν, αλλά κάπου αλλού αποσκοπούν, αρκεί να πεινάμε!

Μπαρμπανίκος Αρβανίτης είπε...

ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΜΕ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ

Ανώνυμος είπε...

Η κατασταση του απο μερα σε μερα γινεται ολο και πιο εκρυθμη

zes είπε...

Έπρεπε να κάνει δημοψήφισμα πρώτα για το αν πρέπει να μιλήσει στο BBC.Θέλει να γίνει και καθηγητής ηγετών χαχαχαχαχα

Ανώνυμος είπε...

Ναι συμφωνώ μας τον φορτώσανε αλλά τίποτα δεν θα γινόταν αν δεν τον αποδέχονταν οι χαχόλοι που κάθε μαλακία που έλεγε ή την κατέβαζε το μυαλό του την κάνανε σημαία και την υποστήριζαν, προσβάλοντας την στοιχειώδη νοημοσύνη μας και την κοινή λογική. Αυτοί οι χαχόλοι ανέχονταν έναν που μπέρδευε τις κάλτσες με τις κάλπες και την πούτσα με την βούρτσα και μάλλιστα ήταν ολοφάνερο χωρίς κομματικές παρωπίδες ότι ήταν σε διατεταγμένη υπηρεσία. Εκεί που ξεγυμνώθηκε ήταν στην προεκλογική ομιλία του στην Αλεξανδρούπολη που ακύρωσε τον αγωγό. Οι πασόκοι όμως τότε ήταν μεθυσμένοι με την επερχόμενη εξουσία και με το μεγάλο φαγοπότι που φανταζόταν ότι θα ακολουθούσε

photurama είπε...

Χάρυ , θυμήθηκα από τήν φωτό αυτή τόν τραμπάκουλα πού ήτανε βοσκός παρά τού προέδρου καί έφερνε στήν πισίνα τά παπάκια.Τραμπάκουλας ό ελληνικός λαός.

ΝΙΚ είπε...

ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΛΕΓΑΝ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΗΛΙΘΙΟΙ ΘΑ ΗΤΑΝ Ο ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΡΠΑΖΟΕΙΣΠΡΑΚΤΟΡΑΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ.
ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΥΡΑΔΑ Η ΜΠΟΥΧΕΣΑ ΚΩΣΤΑΚΗ, ΓΙΑ ΤΑ ΔΡΑΚΟΥΛΙΝΙΑ ΝΤΟΡΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΑΚΟ, ΓΙΑ ΤΟ ΣΙΧΑΜΑ ΤΟΥ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΥΡΡΑΝΟΥΣ.