Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ!


Υπερψηφίστηκε η νέα δανειακή σύμβαση από την Ολομέλεια της Βουλής με 213 «ναι» των βουλευτών του ΠΑΣΟΚ και της Νέας Δημοκρατίας και 79 «όχι» κατά τη διάρκεια ονομαστικής ψηφοφορίας την οποία ζήτησαν το ΚΚΕ και ο ΛΑΟΣ και ολοκληρώθηκε τις πρώτες πρωινές της Τετάρτης…
Η κραυγή του απελπισμένου «Π@@στηδες, δε θα μου πάρετε το σπίτι»...» δεν έφτασε ποτέ στην αίθουσα της βουλής… Μα και να έφτανε λίγοι θα ήτανε εκείνοι που θα την ακούγανε… Ούτε καν 80!
Πιο ισχυρή και πιο στεντόρεια η φωνή της εισηγήτριας της πλειοψηφίας των μειοδοτών και των εντεταλμένων δε  θα επέτρεπε να ακουστούν οι αναστεναγμοί των απόκληρων, το  κλάμα των απελπισμένων, η οργή των αδικημένων… Π@@στηδες, δεν θα μου πάρετε το σπίτι, δε θα μας πάρετε το κουράγιο, δε θα μας πάρετε τη δύναμη να αντισταθούμε, τη θέλησή μας να νικήσουμε… Μπορεί να κοκορεύεστε και να νομίζετε ότι για μια ακόμη φορά μας κοροϊδέψατε… Μπορεί νε ελπίζετε ότι θα μας ρίξετε αλυσοδεμένους στα τάρταρα της εξαθλίωσης και της απαξίωσης να εκλιπαρούμε για μία θεσούλα στο δημόσιο, για ένα ξεροκόμματο ελπίδας  … Μπορεί να νομίζετε κιόλας ότι το παιχνίδι το έχετε ήδη κερδίσει… Τόσο ανόητοι είσθε… Τόσο ματαιόδοξοι… Τόσο πωρωμένοι… Τόσο εμετικοί… Τόσο προδότες… Πάρτε το χαμπάρι συγκυβερνήτες και συγκυβερνούμενοι… ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΕΙ!
Π@@στηδες , Δε θα μας πάρετε την Πατρίδα μας… Δε θα μας πάρετε την ψυχή μας…

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Η δανειακή απλά θα μας οδηγήσει πιο γρήγορα εκτός ευρώ! Το ξέρουν και οι πολιτικοί αλλά μας δουλεύουν ψιλό γαζί. Ποντάρουν στην αφέλεια και την ευκολοπιστία του Έλληνα πολίτη.

Εγώ πάντως στις εκλογές θα τους μαυρίσω!




Κ.Π

Ανώνυμος είπε...

Εψήφισαν ΝΑΙ 213 ,
εκ των οποίων
180 πρόβατα και 33 πουλημένοι.

Στο πρώτο μνημόνιο δεν ζητήθηκε επικύρωση από 180,
ΣΚΌΠΙΜΑ,
γιατί οι εντολές ήταν να μείνει ο Σαμαράς εφεδρεία,
για το 2ο μνημόνιο, όπως και έγινε.
Αν είχε αποκαλυφθεί ο ρόλος του, από το 1ο μνημόνιο,
θα είχε διαλύσει μέχρι τώρα, και η ΝΔ μαζί με το ΠΑΣΟΚ,
με άμεσο αποτέλεσμα,
την αδυναμία επικύρωσης της τωρινής δανειακής σύμβασης,
που μετατρέπει την Ελλάδα σε φόρου υποτελή,
στους τοκογλύφους, στους Γερμανούς και στο ΔΝΤ.

Παραδώσανε γή και ύδωρ και αέρα και υπέδαφος.

Και οι δύο μαζί,

ΝΔ και ΠΑΣΟΚ,

ΟΜΟΝΝΟΗΣΑΝ, ΥΠΕΓΡΑΨΑΝ και μας ΠΟΥΛΗΣΑΝ.

Ανώνυμος είπε...

Πολιτικη αναλυση επιπεδου καφενειου με το πολιτικο κριτηριο να πηγαινει περιπατο...αλλα απο οτι φαινεται αυτο αρχιζει να εδραιωνεται και στην κοινωνια οποτε μαλλον θα εχουμε εκλογες λαικης εκτονωσης, στη λογικη του ολοι ιδιοι ειναι...(Η χαρα της ντοπιας και ξενης διαπλοκης που δεν θελει με τιποτα την αυτοδυναμια Σαμαρα...)
Ετσι θα ηθελα να δω εναν μεγαλο αντιμνημονιακο συνασπισμο στην κυβερνηση με του οψιμους πατριωτες του Τσιπρα - Κουβελη και τους υπερπατριωτες του Καμμενου (απαντες λενε οχι στο μνημονιο αλλα ναι στην ΕΕ και στο ευρω!!!)
Τοτε θα δεις Χαρη Live κολοτουμπες μπροστα στη Μερκελ οταν αρχισουν τα δυσκολα... Εχει να πεσει πολυ γελιο - τουλαχιστον ομως θα αυτοκαταστραφουμε γελωντας, κατι ειναι και αυτο...

Ανώνυμος είπε...

Τίς κολοτούμπες του Σαμαρά,
τις θαυμάσαμε, και τις απολαύσαμε ήδη.
Είναι καλός.
Κάνει και ανάστροφες.
Για τους υπόλοιπους επιφυλασόμεθα.
Το μέλλον θα δείξει.
Ο Κουβέλης ήδη προπονείται.

Ανώνυμος είπε...

Και ποιος εγγυαται στην Ευρωπαικη λεπρα οτι ΕΜΕΙΣ θα δεχθουμε αυτα που υπογραφει ο πολωνο[απο τον πατερα του]εαμερικανο[ο ιδιος]βουλγαρο[απο την βρυκολακομαργκαρετ]βραιος με τον εγγονο του μπεν ακι[κομανεντσι] ????
Ποιος ρε σεις θα εργαζεται για 250 ευρω και θα πληρωνει τον μηνα 600?
Οι γερμανοι καλα θα κανουν να το σκεφθουν πριν ξαναερθουν στην Ελλαδα για διακοπες η οτιδηποτε αλλο....