Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

ΡΗΤΡΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ…



Έναςι απίστευτος ο εφαρμοστικός νόμος, ο πιο ρατσιστική, η πιο βάρβαρη συνταξιοδοτικής φύσης ρύθμιση στον πλανήτη που μόνο τα καθάρματα της Τρόικας θα μπορούσαν να εμπνευστούν και μόνο ανδρείκελα βουλευτές θα μπορούσαν να την ψηφίσουν…
ΕΣΥ ΡΕ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ, ΠΟΥ ΕΚΒΙΑΖΕΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΟΥ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ «ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ» ΤΟΥΣ ΔΙΑΒΑΣΕΣ ΤΟΥΣ ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ;
ΕΣΥ ΡΕ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΕ ΑΝΤΩΝΗ ΣΑΜΑΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΒΓΕΙΣ ΑΥΡΙΟ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ ΤΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΤΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ; ΤΙ ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΡΕΕΕ;  ΤΙ ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ;  ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ, ΑΝΑΞΙΕ… 
Διαβάστε την αποκρουστική είδηση και φρίξτε:
Σύμφωνα με τον Αλέξη Μητρόπουλο ο εφαρμοστικός νόμος για τα εργασιακά προβλέπει την ρήτρα θανάτου, δηλαδή; 'Οταν ένας ασφαλισμένος "βγαίνει" στην σύνταξη πρέπει να υπογράφει δέσμευση βάσει της οποίας θα παίρνει την σύνταξη μόνο εκείνος όσο ζει και ότι η σύνταξή του, μετά το θάνατο του, δε θα πηγαίνει σε σύζυγο ή παιδιά. Σε διαφορετική περίπτωση θα παίρνει τη σύνταξή του,όσο ζει, μειωμένη κατά πολύ μεγάλο ποσοστό.

5 σχόλια:

SKANDALOS είπε...

Ο ΝΑΙΝΑΙκιας που ψήφισε ΝΑΙ σε όλα!!!

https://fbcdn-sphotos-a.akamaihd.net/hphotos-ak-snc7/423317_3220036896519_1134300513_3238139_2120669231_n.jpg

Και ΝΑΙΝΑΙκο να τον πείτε το ίδιο κάνει...

Ανώνυμος είπε...

EΙΜΑΙ 25 Κ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΣΙΧΑΘΕΙ ΟΛΟΥΣ!ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΛΠΙΔΑ Κ ΣΕ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΟΥΤΕ ΠΑΤΡΙΔΑ!ΓΙΝΑΜΑΙ ΞΕΝΟΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ Κ ΘΕΑΤΕΣ ΜΙΑΣ ΚΑΛΟΣΤΗΜΕΝΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΠΟΥ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΓΕΛΑΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΗΝ ΑΥΛΑΙΑ!PSI ΚΟΥΡΕΜΑ ΟΜΟΛΟΓΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΟΛΟΓΙΑ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ΦΤΩΧΕΙΑ ΑΝΕΡΓΕΙΑ!ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΤΑ ΙΔΙΑ Κ ΤΑ ΙΔΙΑ!ΩΣ ΠΟΤΕ?

SKANDALOS είπε...

Φίλε ανώνυμε, μόνο η απελπισία δεν πρέπει να μας κυριέψει γιατί τότε χάσαμε τον αγώνα. Όχι δεν θα τους περάσει τελικά και προς θεού όχι σε όλους αυτούς που ψήφισαν και λένε ΝΑΙ, σε όλους τους ΝΑΙΝΑΙκιδες ή ΝΑΙΝΑΙκους, έτσι θα έχουμε πιο πολύ ελπίδα σίγουρα...

Ανώνυμος είπε...

Αυτά να τα βλέπουν όσοι έχουν σκοπό να ψηφίσουν ΝΔ στις επόμενες εκλογές.Μετά δεν σας παίρνει να διαμαρτύρεστε για ότι κι αν πάθετε.Ο Αντωνάκης θα λέει:"έχω νωπή εντολή.Ο κόσμος με ψήφισε να τα εφαρμόσω αυτά."Ξυπνήστε και ψηφίστε με το χέρι στην καρδιά.

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΡΕΜΟΥΝΔΟΣ είπε...

ΦΕΡΝΟΥΜΕ ΤΟΥΣ 5 ΚΑΘ.ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΤΗΣ ΜΜΤ (MODERN MONEY THEORY) HUDSON, PARGUEZ, KELTON, BLACK KAI AUERBACK ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. Φίλοι Έλληνες
Δεν πρέπει να υποφέρεται, η εναλλακτική λύση υπάρχει!
Εμείς οι Ιταλοί μπορούμε να σας βοηθήσουμε.Σας προσφέρουμε ,πληρωμένη από απλούς πολίτες, την άφιξη στην Αθήνα πέντε μεγάλων διεθνών ακαδημαϊκών οικονομολόγων που θα αποκαλύψουν στον ελληνικό λαό ποιός τον καταστρέφεικαι γιατίκαι πώς να σωθεί.Οι οικονομολόγοι είναι αυτοί που βοήθησαν να σωθεί η Αργεντινή από την κρίση και μπορούν να σώσουν την πατρίδα σας. Οι οικονομολόγοι είναι της ‘’ MODERN MONEY THEORY’’ που συμπεριλαμβάνει οικονομολόγους σαν τους JOHN MAYNARD KEYNES, ABBA LERNER και HYMAN MINSKY, αναμφισβήτητης αξίας στον ακαδημαϊκό κόσμο και έχουν το κουράγιο να λένε την αλήθεια.
Αυτοί οι ίδιοι θα εξηγήσουν στον ελληνικό λαό ότι :
- Σας είπανε ψέματα
- Η Ελλάδα δεν είναι ένα κράτος σπάταλο
- Είσαστε πνιγμένοι από το ευρώ και όχι από το χρέος σας
- Μπορείτε να είσαστε όλοι καλά, να αναστήσετε την εργασία, την δημόσια κοινωνική πολιτική και την δημοκρατία, χρησιμοποιώντας ένα μέσο: την οικονομία, δηλαδή την MODERN MONEY THEORY.
Εμείς οι Ιταλοί τους φιλοξενήσαμε στην πατρίδα μας σε ένα σπουδαίο γεγονός και ξέρουμε ότι μπορούν να μας και να σας σώσουν από την δικτατορία των ευρωπαίων τεχνοκρατών και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου. Μαζεύουμε χρήματα για να σας προσφέρουμε τον Ιούνιο σε ένα άλλο μεγάλο δημόσιο γεγονός στην Αθήνα. Δώστε μας την δυνατότητα να σας βοηθήσουμε, διαδώστε αυτήν την είδηση στους συμπολίτες σας, στους επιχειρηματίες, στα συνδικάτα, στους διανοούμενους και στους πολιτικούς.
Οι οικονομολόγοι διεθνούς φήμης είναι : MICHAEL HUDSON, STEPHANIE KELTON, WILLIAM BLACK, MARSHALL AUERBACK E ALAIN PARGUEZ, DOCENTI PRESSO LE UNIVERSITA’ DEL MISSOURI KANSAS CITY, IL LEVY ECONOMICS INSTITUTE DI NEW YORK, L’INSTITUTE FOR THE STUDY OF LONG-TERM ECONOMIC TRENDS DI NEW YORK E LA UNIVERSITE’ DE FRANCE COMTE’ A BESANCON IN FRANCIA.
Ας προωθήσουμε όλοι μαζί το ‘’ SUMMIT MODERN MONEY THEORY’’ στην Ελλάδα. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Ιταλό δημοσιογράφο PAOLO BARNARD στο mail:
dpbarnard@libero.it
Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα :
http://www.democraziammt.info
Παρακολουθήστε αυτό το βίντεο που αφορά την συνεδρίαση στην Ιταλία
http://www.youtube.com/watch?v=XP60tpwu5cs
Ας βάλουμε μπρος την επιχείρηση διάσωσης!
Paolo Barnard
‘’ Το 1824 ο Άγγλος DAVID RICARDO επέβαλε στην Ελλάδα Το Χρέος της Ανεξαρτησίας και έπνιξε της Ελλάδα για έναν αιώνα. Δεν πρέπει να ξαναγίνει πια.’’ (Prof. Micheal Hudson, Febbraio 2012)
*ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ: pnemorem1@gmail.com
ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ, ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ , ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ, ΚΟΜΜΑΤΑ, ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ, ΑΚΑΔΗΜΑΪΚΟΥΣ, ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ ΜΜΕ, BLOGS, SITES ΚΑΙ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ ΟΛΟΙ.ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΕΙΣΜΟΣ. ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΟΥΜΕ ΕΦΙΚΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΦΑΡΜΟΣΙΜΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΑΝΑΤΡΕΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.
ΕΛΛΗΝΕΣ ΨΗΛΑ ΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ.ΟΜΩΣ . Γ Ρ Η Γ Ο Ρ Ε Ι Τ Ε...
ΚΑΝΤΕ TO ΠΡΟΣΚΛΗΤΗΡΙΟ. ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ.
ΤΟ ΦΟΡΟΥΜ ΜΕ ΤΟΥΣ 5 ΤΗΣ ΜΜΤ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΛΗ ΜΑΙΟΥ Ή ΙΟΥΝΙΟ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
ΜΑΣ ΒΟΗΘΑΝΕ ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΤΟΥ SUMITT-RIMINI -ΒΑΖΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ. Ο ΠΑΟΛΟ ΜΠΑΡΝΑΡΝΤ, Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΙ 5 ΕΠΙΦΑΝΕΙΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΜΜΤ, ΔΩΡΕΑΝ.
ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΟΜΜΑ. ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΕ ΚΟΜΜΑ.
ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΣΤΑ ΜΑΥΡΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥΣ.
XΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΑΜΕΣΑ: ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΟΜΟΝΟΙΑ, ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΓΩΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΠΕΛΩΜΑΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ, ΠΑΣΗΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΕΝΤΑΞΗΣ.ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ, "ΚΑΘΑΡΟΙ" ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ, ΑΝΕΝΤΑΧΤΟΙ ΚΑΙ ΑΝΤΙ-LEADERS ΤΟΣΟ TOY ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΝΤΙ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ...
ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ !!! ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ...ΣΥΜΜΕΤΑΣΧΕΤΕ, ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ, ΑΓΩΝΙΣΤΕΙΤΕ.
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑΧΙ ΤΩΝ ΤΕΡΑΤΩΝ ΕΚΤΕΛΕΣΤΩΝ ΜΑΣ.