Τετάρτη 28 Μαρτίου 2012

ΣΤΕΙΛΤΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟ…

Τα παπαγαλάκια της συγκυβέρνησης και της νέας τάξης πραγμάτων έντεχνα  προωθούν, με όποιο μέσο μπορούν,  ότι εάν τα άκυρα ψηφοδέλτια υπερβούν το 51% τότε γίνεται διαγραφή του πρώτου κόμματος που υπερίσχυσε στην εκλογική αναμέτρηση!!!
Μεγαλύτερο και χονδροειδέστερο ψέμα δε μπορεί να υπάρξει… Επαναλαμβάνω: TO ΑΚΥΡΟ, ΤΟ ΛΕΥΚΟ ΚΑΙ Η ΑΠΟΧΗ ΕΥΝΟΟΥΝ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ... Όσο μεγαλύτερη είναι η ΑΠΟΧΗ, τόσο μεγαλύτερη είναι και η περίπτωση αυτοδυναμίας του πλειοψηφούντος κόμματος. Μην πέφτετε στην παγίδα των οργάνων της Τρόικας και του ΔΝΤ…
ΟΧΙ ΑΚΥΡΟ, ΛΕΥΚΟ Ή ΑΠΟΧΗ...
ΟΧΙ ΕΜΜΕΣΗ Η ΑΜΕΣΗ ΨΗΦΟ ΣΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΘΑΦΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ!

Καμιά ψήφος μην πάει χαμένη… Στις Εθνικές εκλογές του 2012 θα πάρουν μέρος 10 και πλέον αντιμνημονιακά κόμματα. Επιλέξτε και ψηφίστε όποιο εσείς θέλετε. ΣΤΕΙΛΤΕ ΣΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΤΩΝ ΑΧΡΗΣΤΩΝ ΤΟΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΔΙΚΟΜΜΑΤΙΣΜΟ…

8 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο Χαρρυ
δυνατα..................

Ν ακουστει απο ακρη σε ακρη σ ολη την Ελλαδα

ΝΑ ΜΗΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΣΗΝΕΙΔΗΤΑ

Ανώνυμος είπε...

Χαρρυ φίλε μου τα ελεγες με τον δικο σου τρόπο και με αφθονο χιούμορ όλα αυτα που συμβαίνουν αλλα ο κοσμος ηταν αλλού και μαλλον παραπλανημένος και ριγμένος στο παιχνίδι των δυο χωματερων ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ.

Πλέον όπως πολυ σωστα γράφεις τα πράγματα είναι πολύ σοβαρα για τον τόπο και καθε ψηφος εχει σημαντική βαρύτητα και πρπει να καθενας να αναλογιστεί που εχουμε οδηγηθεί από τα κοπρόσκυλα αυτα.

Συμφωνω μαζί σου καμμία ψήφος στο καλαθι των αχρήστων προς όφελος των κουραδεμπορων.

Ανώνυμος είπε...

Σε αντίθεση με εσάς, η συνείδηση μου δεν μου επιτρέπει να ψηφίσω κανένα κοπρόσκυλο. Ευχαριστώ, αλλά η αποψή σας να μη ψηφίσω τον έναν για να ψηφίσω τον άλλον είναι τουλάχιστον γελοία.

Ανώνυμος είπε...

Οσο για τουσ "αρχηγους" ολων των αλλων νεων και μικρων κομματων εχω να τους στειλω ενα μυνημα...........................
Με βαση οτι σας θεωρω ολους ατομα ενος δεικτη νοημοσυνης ανωτερου του μεσου ορου............................................

ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΘΕΛΕΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΞΑΝΑΣΚΕΦΤΕΙΤΕ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΟΤΑΙΡΕΟΤΗΤΕΣ ΣΑΣ....................... Η ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΣΑΣ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑ? Η ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΟΤΙ ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΔΙΚΙΟ ΑΠ ΟΤΙ ΤΑ ΣΥΓΓΕΝΗ ΣΑΣ (ΜΗ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΑ) ΚΟΜΜΑΤΑ Η ΤΟ ΝΑ ΣΩΘΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ? ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΕΤΕ ΟΤΙ ΟΙ ΔΥΟ ΔΙΑΟΛΟΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 38 ΧΡΟΝΙΑ ΥΠΟΤΙΘΕΜΕΝΗΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ.... ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣ ΣΑΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΔΕ ΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΒΡΕΙΤΕ ΤΙ ΣΑΣ ΕΝΩΝΕΙ ΚΙ ΟΧΙ ΤΙ ΣΑΣ ΧΩΡΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΤΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ Η ΨΗΦΟΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙ ΤΟΠΟ... ΑΝΤΕ !!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Δεν παει αλλο. ΜΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΑΣ. Να τους τελειωσουμε πριν μας τελειωσουν. ΟΧΙ στα δυο προδοτικα κομματα.

Αποχή-Λευκό-Άκυρο είπε...

Αγαπητέ Χάρυ, Θερμότατα ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ για τη διαχρονικά καθαρή σας θέση, που μας δίνει κουράγιο και ειδικά για ΑΠΟΧΗ-ΛΕΥΚΟ-ΑΚΥΡΟ, που είναι κομβικό πρόβλημα.
Ένα άλλο καθοριστικό πρόβλημα, είναι και οι "Δημοσκοπήσεις" που παραπληροφορούν συστηματικά.
Μια δική σας βοήθεια: http://apohi-lefko-akiro.blogspot.com/2012/03/blog-post_29.html θα μπορούσε να δώσει λύση.
Με ιδιαίτερη εκτίμηση,
Φώτης.

Ανώνυμος είπε...

Ο/Η Ανώνυμος είπε...

Σε αντίθεση με εσάς, η συνείδηση μου δεν μου επιτρέπει να ψηφίσω κανένα κοπρόσκυλο.

Ευχαριστώ, αλλά η αποψή σας να μη ψηφίσω τον έναν για να ψηφίσω τον άλλον είναι τουλάχιστον γελοία.
--------
Μπραβο παλικαρι μου περασες το τεστ συνειδησεως γελοιοτητας..

παμε τωρα και για το τεστ Λογικης κοπροσκυλου..

θαυμασια.. παρα πολυ ωραια.. ετοιμο και το τεστ

σκεφτειτε ψηφιστε τελειωσατε..

Λοιπον με την τουλαχιστον υπεροχη ακυρη - λευκη ψηφο σας εξασφαλισατε μια καταπληκτικη συγκυβερνηση ΝΔ-Πασοκ ενισχυμενη με χημικες Κουβελοβιταμινες ..

Θα σας ειδοποιησουμε να την παραλαβετε κατ ευθειαν απο το εργοστασιο των
(Δ)ιεθνους
(Ν)ομιμοτητας
(Τ)οκογλυφων

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ γίνομαι ΣΥΝΕΝΟΧΟΣ...

ΔΕΝ νομιμοποιώ την ΑΝΤΙΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ εκλογική διαδικασία τους...

ΔΕΝ ξεχνώ, ΔΕΝ εμπιστεύομαι...

ΔΕΝ τους ΘΕΛΩ, αυτούς, τις ΜΚΟ τους και τους Ανθέλληνες θολοκουλτούρες τους...

ΔΕΝ είμαι ΗΛΙΘΙΟΣ...

ΔΕΝ είμαι ΠΡΟΒΑΤΟ να χρειάζομαι μαντρί...

ΑΠΑΙΤΩ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ και ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ...

Άρα: ΔΕΝ ΨΗΦΙΖΩ...!

Γαία πυρί μειχθήτω........