Κυριακή 4 Σεπτεμβρίου 2016

Κινδυνεύει ο Κυριάκος Μητσοτάκης;



Τις τελευταίες ώρες σέρνεται ως έντονη φημολογία στα δημοσιογραφικά γραφεία ότι πρόσωπο το οποίο βρίσκεται κοντά στον Κυριάκο Μητσοτάκη έχει πεισθεί, (ή εν πάση περιπτώσει τον έχουν πείσει), πως μπορεί να τραβήξει καλύτερα το… κάρο της Νέας Δημοκρατίας στον ανήφορο.
Το περίεργο δεν είναι ότι ορισμένα στελέχη της «γαλάζιας» παράταξης τρέφουν αρχηγικές φιλοδοξίες για τον εαυτό τους, (αυτό είναι ανθρώπινο και θεμιτό), αλλά το ότι τα στελέχη αυτά αφενός μεν ανήκουν στον στενό πυρήνα του σημερινού αρχηγού, αφετέρου δε ενίσχυσαν τον Κυριάκο Μητσοτάκη να αναρριχηθεί στην καρέκλα του προέδρου.
Με βάση την ίδια υφέρπουσα πολιτική παραφιλολογία, το εν λόγω πρόσωπο, που φέρεται να εποφθαλμιά τη θέση του προέδρου της Ν.Δ., έχει, ήδη, εξυφάνει έως και σενάρια ανατροπής του Κυριάκου Μητσοτάκη
Παρ’ ότι φαντάζει εξαιρετικά… τραβηγμένη και εκτός λογικής η παραπάνω φημολογία, αν ποτέ ο… αφανής και αφοσιωμένος «ήρωας», στον οποίο αναφερόμαστε, την επιβεβαίωνε, θα μιλάγαμε για μία από τις μεγαλύτερες «γαλάζιες» προδοσίες του αιώνα…
Υ.Γ.: Μετά την ανάπαυλα του Δεκαπενταύγουστου, πάντως, συμβαίνουν πολύ περίεργα πράγματα στο εσωτερικό της Ν.Δ. Όσο κι αν ακούγεται οξύμωρο, κάποιοι στο Μοσχάτο δείχνουν να αντιμετωπίζουν τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως υπό προθεσμία αρχηγό του κόμματος. Γνωρίζουν κάτι περισσότερο; Ο χρόνος θα δείξει… (αυτός που τελειώνει σε λιγότερο από τέσσερις μήνες…).
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: