Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου 2016

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ Στη Νεα Δημοκρατια έπαθαν κατάθλιψη που δεν έκλεισε ο ΣΚΑΪ

Featured Image -- 647258
 Μπάμπης ο Μέγας Χρυσαυγολάτρης

Οσο και αν μοιάζει απίστευτο η αδεια που εξασφάλισε ο Σκαι στεναχώρησε τους πάντες στη Νεα Δημοκρατια καθως πίστευαν οτι θα μπορούσαν να κάνουν σημαία ένα κλειστό Σκαι.
Στην πραγματικότητα δεν τους ενδιαφέρει αν κλείσει ή συνεχίσει να λειτουργεί το οποιοδήποτε καναλι, το μόνο που τους ενδιαφέρει ειναι αν μπορει να χτυπηθεί μέσω αυτού η κυβερνηση ή οχι.
Το σημαντικότερο ειναι οτι ο Σκαι μπορει να λέει δεκάδες αηδίες για να χτυπήσει και αυτός την κυβερνηση αλλα οταν ήρθε η κρίσιμη στιγμή επέλεξε να διεκδικήσει αδεια με τους όρους που επέβαλε η κυβερνηση αντί να ακολουθήσει τη γραμμή της ΝΔ που του πρότειναν να κάνει χαμηλή προσφορά για να μη πάρει αδεια και να βγει στο αντάρτικο.
Ο Σκαι πήρε την πρώτη αδεια που σημαίνει οτι οταν οι βουλευτές που έβγαζε στα παράθυρα θεωρούσαν απίθανο να δωθουν πάνω απο 8 με 10 εκατομμύρια για μια αδεια, αυτός στην πράξη πόνταρε αμέσως 43 εκατομμύρια χωρίς να ακολουθήσει καθόλου τη γραμμή τους.
Ας μην ξεχνάμε οτι παλιότερα ο Κωνσταντίνος Μητσοτακης είχε ονομάσει χαμαιτυπείο το ραδιόφωνο του τότε Σκαι επειδή τον έβριζε καθημερινά, ούτε να ξεχνάμε τα ΜΑΤ του επίτιμου οταν ήταν κυβερνηση που έτρεχαν να κατεβάσουν τις κεραίες απο τα Τουρκοβούνια. Ο Σκαι δοκίμασε τότε το αντάρτικο αλλα τελικά στις εκλογες του 1993 έκανε μια τεράστια στροφή και στήριξε τον Μητσοτακη που λίγους μήνες πριν σκοτωνόταν μαζί του.
Τωρα στηρίζει πάλι έναν νέο Μητσοτακη.
kalinda

Δεν υπάρχουν σχόλια: