Δευτέρα 29 Φεβρουαρίου 2016

Γεμάτοι ΝΤΡΟΠΗ οι διοργανωτές του Οικονομικού Φόρουμ Δελφών για τις αθλιότητες του Άδωνι

Άδωνις
Άδωνις
“ Εκτεθειμένος ο Μητσοτάκης για την επιλογή ενός ακροδεξιού για την αντιπροεδρία της ΝΔ ”
Του Γιάννη Αγουρίδη

Αποχώρησε ακυρώνοντας τη συμμετοχή του, ο υφυπουργός Εξωτερικών, Γιάννης Αμανατίδης από το Οικονομικό Φόρουμ Δελφών, κατόπιν της ανοχής, η οποία, όπως σημειώνει, επιδείχθηκε από τους διοργανωτές στις προσωπικές, προσβλητικές και απαξιωτικές αναφορές κατά του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα και στελεχών της κυβέρνησης από τον αντιπρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη.

Αναφορές που, προσθέτει ότι δεν έχουν καμία σχέση με την αντιπαράθεση, η οποία διεξάγεται σε fora με επιχειρήματα, όσο αιχμηρά κι αν είναι.

Επικό «άδειασμα» στον Άδωνι Γεωργιάδη επιφύλαξε ο διοργανωτής του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών κ. Συμεών Γ. Τσομώκος, χωρίς όμως να τον κατονομάζει.

«Ως οργανωτής του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών, θέλω πραγματικά να απολογηθώ για χαρακτηρισμούς που ειπώθηκαν σήμερα σε αυτή την αίθουσα για τον πρωθυπουργό της χώρας και υπουργούς της κυβέρνησης,  οι οποίοι δεν εκφράζουν το πνεύμα που διέπει τις αρχές του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφων», αναφέρει σε δήλωσή του ο κ. Τσομώκος.
Ακόμη, προσθέτει: « Το Φόρουμ αυτό δεν κάνει πολιτική. Προσκαλεί όλες τις σκέψεις και απόψεις, με σεβασμό στις όποιες αντίθετες ιδέες και στην άσκηση πολιτικής στα δρώμενα της χώρας. Ήταν μια ατυχής στιγμή και απολογούμαι προσωπικά».

Στην ομιλία του στο Φόρουμ ο κ. Γεωργιάδης παρομοίασε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα με την «Ωραία Ελένη» του Ομήρου,  τον αποκάλεσε  «τυχοδιώκτη», ενώ δεν παρέλειψε να μιλήσει απαξιωτικά και για το πρόσωπο της Τασίας Χριστοδουλοπούλου.


Παρατήρηση

Κύριε  Τσομώκο, μια παροιμία λέει: Από τότε που ανακαλύφτηκε η συγγνώμη, χάθηκε το φιλότιμο!  Αρκεί, αλήθεια, η διάθεσή σας προς απολογία; Μπορεί να μη σας εκφράζουν, όπως λέτε, οι  χαρακτηρισμοί που ειπώθηκαν την αίθουσα για τον πρωθυπουργό της χώρας και τους υπουργούς της κυβέρνησης, αλλά μη μας πείτε ότι δε γνωρίζατε το ποιόν του ακροδεξιού αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας και αυτό του συντονιστή δημοσιογράφου Γ. Πολίτη. Η παραίτησή σας και μόνο αυτή, ασχέτως αν δε γινόταν αποδεκτή,  θα ικανοποιούσε το δημόσιο αίσθημα και θα προφύλαγε το κύρος του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών.
Χάρρυ Κλυνν

Δεν υπάρχουν σχόλια: