Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

Η κυβέρνηση υποχρεούται να απαντήσει άμεσα στην ερώτηση Αυγενάκη για τους εκβιαστές




 

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Ο βουλευτής της ΝΔ Αυγενάκης, ο άνθρωπος που έστησε την «υπόθεση Χαϊκάλη» η οποία βεβαιως αποδείχθηκε κοινή συκοφαντία αλλά τα χαλκεία γνώριζαν ότι από φιλότιμο και μόνον ο Παύλος δεν θα κατέβαινε στις εκλογές μέχρι να αποδειχθεί ότι δεν είναι ελέφαντας, έκανε άλλη μία εξαιρετικά ενδιαφέρουσα ερώτηση. Ζητεί να μάθει ποιά υψηλόβαθμα κυβερνητικά στελέχη είχαν επαφή με το κύκλωμα εκβιαστών. Φυσικά δεν διευκρινίζει «ποιάς κυβέρνησης». Η παρούσα κυβερνηση όμως υποχρεούται να αποκαλύψει τα τέσσερα στελέχη, δύο εν ενεργεία βουλευτές, ένας τ. υπουργός και ανώτατο κομματικό στέλεχος και μία υψηλόβαθμη τ. κρατική υπάλληλος είχαν επαφές με τον εγκέφαλο του κυκλώματος.
Τα προσωπικά δεδομένα δεν μπορούν να υπερισχύουν του πολιτεύματος κύριοι της κυβέρνησης και η ερώτηση του βουλευτή πρέπει να απαντηθεί με σαφήνεια δίδοντας στην δημοσιότητα τα ονόματα των τεσσάρων προσώπων που κατέγραψαν οι νόμιμες παρακολουθήσεις, να έχουν επαφές με τον εγκέφαλο του κυκλώματος εκβιαστών.
Ο κύριος Αυγενάκης πρέπει επιτέλους να λάβει την απαντηση που του αξίζει και ο Ελληνικός λαός να μάθει ποιοί τον κυβερνούσαν και μάλιστα τον έκλειναν φυλακή όταν χρώσταγε χίλια ευρώ.
Πράξτε λοιπόν τα δέοντα.
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: