Πέμπτη 25 Φεβρουαρίου 2016

Ο φασισμός του (Κέντρου) είναι μέσα στη βουλή (βίντεο)

01


Αν κάποιος ακούσει στην βουλή τον Μάριο Γεωργιάδη και δεν ξέρει σε ποιο κόμμα ανήκει θα υποθέσει ότι είναι της ΧΑ αφού τόσο η φρασεολογιά του όσο και αυτά που λέει παραπέμπουν στην καφενειακή ΧΑ.
Ο Λεβέντης μπήκε στην βουλή παίρνοντας ψήφους από ψεκασμένους συνομωσιολόγους που η πολιτική τους σκέψη είναι ανύπαρκτη.Αυτά τα αδειανά σκεύη από πολιτική σκέψη αποτελούν το καλύτερο περιβάλλον γονιμοποίησης του φασισμού.
Καμιά σχέση λοιπόν με τον λεγόμενο κεντρώο χώρο.Ο Λεβέντης αποτελεί την μήτρα του φασισμού και αν στις προηγούμενες εκλογές πήρε ψήφους ψεκασμένων στις επόμενες θα πάρει καθαρόαιμους φασιστικούς ψήφους.

Απόσπασμα από την ομιλία του βουλευτή Ηρακλείου του ΣΥΡΙΖΑ,Νίκου Ηγουμενίδη:
Χθες ο εκπρόσωπος της Ένωσης Κεντρώων είπε:»Μια που αναφέρθηκα στους αγρότες υπάρχει και το σχετικό βίντεο το πως συμπεριφέρθηκαν σε εμάς οι αγρότες στον Εύηνο και πως συμπεριφέρθηκαν σε συνάδελφό σας που πήγε να βγει στο Κρήτη TV…»
…ωστόσο ο κ Γεωργιάδης συνεχίζει:»σας έχω μια λύση για το πως μπορείτε να περνάτε από τα μπλόκα.Αυτή την στιγμή μια και ανοίγει και το Τριώδιο, μια και έρχονται και Απόκριες μπορείτε να βγείτε και να προμηθευτείτε μάσκες του Προέδρου(εννοώντας ότι ο Τσίπρας κρύβει το πραγματικό του πρόσωπο)
Δεν ξέρω αν χρησιμοποιείτε την μάσκα του κεντρώου για να καλύψετε την ακροβασία σας με φασιστικές αντιλήψεις ή αν η απέλπιδα προσπάθειά σας να τεκμηριώσετε την αντι-ΣΥΡΙΖΑ τοποθέτησή σας, σας οδηγεί να παίξετε για άλλη μια φορά –δυστυχώς δεν είναι η πρώτη – με το αυγό του φιδιού, με τη στάση σας να υποθάλπει φασίζουσες συμπεριφορές. Ωστόσο το θέμα δεν είναι προσωπικό, επειδή αυτή η τοποθέτηση έγινε από σας ως εκπρόσωπο κόμματος. Έτσι πέρα από το ότι οφείλετε να ανακαλέσετε προσωπικά, οφείλει και το κόμμα σας συλλογικά να καταδικάσετε τέτοιες συμπεριφορές και τέτοιες τοποθετήσεις. 




 
Βασίλης Λεβέντης… Ο κλόουν της διαπλοκής δεν είναι καθόλου αστείος. Ένας επικίνδυνος απατεώνας που φούσκωσαν οι νταβατζήδες την κατάλληλη στιγμή για να έχουν και άλλο πάτημα εντός βουλής, τώρα έχει πετάξει την μάσκα και υπηρετεί όχι εσένα καημένε που τον ψήφισες, αλλά τον νταβατζή χορηγό του υβρίζοντας και εκβιάζοντας. Δείτε πως αποκαλεί ο Λεβέντης το 63% του Ελληνικού λαού!
«Υπήρχε ένα άθροισμα λυσσασμένων σκυλιών τους οποίους συνένωνε η λυσσα. Όταν συνενώθηκαν υπέρ του «ΟΧΙ» τους ένωνε ένας κοινός παρονομαστής, η πείνα, η δυστυχία, το μίσος προς τους Ευρωπαίους. Μια αναμέτρηση λυγούρηδων  με ευπόρους»

Λυσσασμένα σκυλιά ήτα η μάνα σου και ο πατέρας σου αλήτη, που βγάλανε ένα μούλο σαν κι εσένα! Ένας λυσσασμένος γαϊδαρος, ένα θλιβερό λαμόγιο, ένας γλοιώδης ζήτουλας που τον ενώνει με τους δωσίλογους Μερκελογλύφτες η παράνοια, η κομπίνα, η δουλοπρέπεια, η ανίατη ψυχική του ασθένεια και κυρίως το μίσος προς τους λαϊκούς αγώνες… Ένας άρρωστος στο μυαλό ευρωλυγούρης, ένας ανήθικος λυσσασμένος σκύλος που προσπαθεί με λόγους αισχρούς και κατάρες να καθυβρίζει την πλειονότητα του Ελληνικού Λαού… Με το ίδιο νόμισμα κύριε Λεβέντη… Η παρουσία σου και μόνο μολύνει το Κοινοβούλιο… Ο χώρος που μάλλον σου αρμόζει είναι το φρενοκομείο και είναι απολύτως βέβαιο ότι τελικά, εκεί θα καταλήξεις… καθίκι!
Χάρρυ Κλυνν
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: