Σάββατο 20 Φεβρουαρίου 2016

ΝΕΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ: Κυριάκος και Μαρέβα χρησιμοποιούσαν παράνομα τον ίδιο ΑΦΜ!

Από τις διακοπές του ζεύγους
Από τις διακοπές του ζεύγους

“ 
ΝΕΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ με τη σύζυγο του Μητσοτάκη ”

Σε κάτι τελείως παράδοξο και άκρως μυστήριο οδηγήθηκε η δημοσιογραφική έρευνα  για το ζεύγος Μητσοτάκη. Κυριάκος και Μαρέβα, όπως φαίνεται από επίσημα έγγραφα, χρησιμοποιούσαν για μια περίοδο τον ίδιο αριθμό ΑΦΜ, κάτι το οποίο όχι μόνο τους βρίσκει έκθετους ηθικά αλλά και νομικά.

Όπως αποκαλύπτεται στο HOT DOC που κυκλοφορεί, εκτός από τα… «περίεργα» Πόθεν Έσχες του Κυριάκου Μητσοτάκη, στα οποία δεν συμπεριέλαβε τη σύζυγό του, αν και δεν είχαν πάρει διαζύγιο, εμφανίζεται να χρησιμοποιούσαν τον ίδιο αριθμό ΑΦΜ.

Η Μαρία Εύα Βιργινία Γκραμπόφσκι φαίνεται να χρησιμοποιεί δυο ΑΦΜ, παρά το γεγονός πως ένας πολίτης σύμφωνα με τα όσα ορίζει ο νόμος, κατέχει έναν μοναδικό αριθμό ΑΦΜ για όλη του τη ζωή!

Την επίμαχη περίοδο που η σύζυγος του Κυριάκου Μητσοτάκη «επιχειρούσε», έχοντας στο πλευρό της τον τότε στενό συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά και διωκόμενο για τη λίστα Λαγκάρντ, Σταύρο Παπασταύρου, εμφανίζεται στα ΦΕΚ μ' έναν συγκεκριμένο αριθμό ΑΦΜ. Ο ίδιος αριθμός εμφανίζεται να είναι δικός της και σε ΦΕΚ των άλλων εταιριών της (Zeus + Δione, Endeavor Greece).

Γυρνώντας όμως μερικά χρόνια πίσω, η κυρία Γκραμπόφσκι εμφανίζεται σε ΦΕΚ να κατέχει άλλον αριθμό ΑΦΜ! Ο εν λόγω αριθμός εμφανίζεται σε άλλο ΦΕΚ να είναι του συζύγου της, Κυριάκου Μητσοτάκη! Όχι μόνο η κυρία Γκραμπόφσκι χρησιμοποιούσε διπλό ΑΦΜ αλλά ο ένας ήταν του ίδιου του Κυριάκου Μητσοτάκη!
koutipandoras.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: