Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου 2016

Νίκος Παππάς: Τα καθάρματα που εκβίαζαν μάνες με παιδιά, έχουν πολιτικούς προϊσταμένους

Σε μία δήλωση που θα συζητηθεί προχώρησε από το βήμα της Βουλής ο Νίκος Παππάς, δίνοντας πολιτική διάσταση στο κύκλωμα δημοσιογράφων – εκβιαστών. «Δεν υπάρχει πια χώρος για τους εκβιαστές και τέτοια φαινόμενα. Και δεν υπάρχουν μόνο οι εκβιαστές του υποκόσμου αλλά κι αυτοί που νομίζουν ότι κυκλοφορούν στα κατά φαντασία σαλόνια. Αλλά αυτά τα σαλόνια είναι ο βούρκος τους που κυκλοφορούν. Ας καταλάβουν όμως ότι ο βούρκος τους τελείωσε κι ότι τα πράγματα άλλαξαν» είπε χαρακτηριστικά.
Και πρόσθεσε: «Ποιοι είναι αυτοί που θα λειτουργούν με τα θαλασσοδάνεια εσαεί; Ποιοι είναι αυτοί που θα νέμονται τη διαφήμιση των φορέων του δημοσίου μέσω λαθρόβιων διαδικτυακών σχημάτων», ενώ επιτέθηκε με σφοδρότητα προς την πλευρά της ΝΔ, και των υπόλοιπων κομμάτων της αντιπολίτευσης, αφήνοντας υπαινιγμούς για εξυπηρέτηση της διαπλοκής και ρωτώντας «γιατί δεν θέλετε να αδειοδοτηθούν τα κανάλια;».
Ο Νίκος Παππάς, αναφερόμενος στην υπόθεση των τριών δημοσιογράφων που έχουν συλληφθεί σημείωσε χαρακτηριστικά πως «οι εκβιαστές που τολμούν να εκβιάζουν μητέρες μόνες με παιδιά είχαν και πολιτικές φτερούγες κάτω από τις οποίες ζεσταίνονταν στο παρελθόν».
Αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τις κινήσεις της αστυνομίας και συνέδεσε το ζητημα με την βούληση της κυβέρνησης για το μητρώο διαδικτυακών μέσων. «Όποιος θέλει να έχει πρόσβαση στη διαφήμιση του δημοσίου θα μπει στο μητρώο με διαφάνεια. Να λένε ξεκάθαρα πόσους εργαζόμενους απασχολούν και με ποιες εργασιακές σχέσεις», τόνισε ο υπουργός Επικρατείας.
Πηγή

Δεν υπάρχουν σχόλια: